محصولات غذایی فاقد صلاحیت وزارت بهداشت، جایگاهی در جشنواره غذای سالم نخواهد داشت


مواد غذایی كه مورد تایید كارگروه سلامت ستاد اجرایی جشنواره و نمایشگاه غذای سالم نباشند، جایگاهی در این جشنواره نخواهند داشت.

به گزارش لقمه علی ‌زندی، مدیر روابط عمومی جشنواره و نمایشگاه غذای سالم، گفت: غذا به عنوان یكی از اساسی‌ترین نیازهای انسان برای بقاء نقش مهمی را در زندگی ایفا می‌كند و به گونه‌ای است كه رابطه مستقیم با تندرستی و سلامت انسان داشته كه این امر غیرقابل انكار است.وی افزود: در همین راستا اهمیت تولید محصولات سالم غذایی در بالاترین كیفیت و مطابق با معیارهای امنیت غذایی حائز اهمیت است.
مدیر روابط عمومی جشنواره و نمایشگاه غذای سالم ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: مراحل تولید غذا شامل فرآوری، توزیع و مصرف، به صورت زنجیره به هم تنیده است كه چنانچه یكی از اجزاء دچار اختلال شود، سایر بخش‌ها نیز متاثر از آن خواهد بود و به طور كلی سلامت نهایی غذا مستلزم تامین سلامت همه این بخش‌ها می‌شود.به گفته وی، در همین راستا در برگزاری پنجمین جشنواره و نمایشگاه غذای سالم كه با مشاركت گروه‌های مختلف تولیدی و دست‌اندركاران حوزه بهداشت و سلامت كشور برگزار خواهد شد شاهد حضور واحدهای تولیدی خواهیم بود كه محصولات خود را منطبق با معیارهای تولید سالم به نمایش خواهند گذاشت.
زندی در ادامه بیان داشت: این جشنواره درواقع گلچینی از محصولاتی است كه نه تنها شعار حافظان سلامت مصرف‌كنندگان را به دوش می‌كشند، بلكه در تولید نیز فرآیندهای تولید را در جهت تامین سلامت جامعه تنظیم كرده‌اند.مدیر روابط عمومی جشنواره و نمایشگاه غذای سالم گفت: در این جشنواره، محصولات مورد ارزیابی كارشناسان قرار خواهد گرفت و محصولات بی‌كیفیت و فاقد صلاحیت جایگاهی در این جشنواره نخواهند داشت.
شایان ذكر است، جشنواره و نمایشگاه غذای سالم، هر ساله با همكاری سازمان غذا و دارو، دست‌اندركاران حوزه بهداشت و سلامت و با حضور واحدهای تولیدكننده محصولات غذایی سالم در تهران برگزار می‌شود.پنجمین جشنواره و نمایشگاه غذای سالم از 18 تا 21 مهرماه 1391 در مركز نمایشگاه‌های كانون واقع در خیابان حجاب برگزار خواهد شد.


نقل از :ایسنا

کد: 1793 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۷ مهر بازدید: 3835 ساعت: 10:50 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
2 اهدای جایزه ویژه انجمن مخترعین اروپا به مخترع ایرانی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ ارديبهشت
3 برگزاری هشتمین جشنواره سمنو در پایتخت سمنوی ایران ۱۴۰۱ يکشنبه ۳۰ بهمن
4 جشنواره آش و غذاهای سنتی نیر ۲۲ تیرماه برگزار می شود ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۲ خرداد
5 آیا سفره های ایرانی اسلامی احیا می شود؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۴ اسفند
6 دوازدهمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال برگزار می شود ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت
7 فراخوان تور عکاسی «خوشه» منتشر شد ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ مرداد
8 سومین مسابقه ملی عکس «خوشه» فراخوان داد ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
9 جشنواره عکس خوشه می‌تواند جریان سازی اجتماعی کند ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد
10 سومین جشنواره عکس خوشه هدفمند است ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد
11 حجت الله ایوبی: نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رابطه گوشت قرمز و دیابت نتایج یک مطالعه گسترده در آمریکا نشان داده است که ...

  هشدار وزارت بهداشت درباره عرضه خشکبار کهنه توسط دست‌فروشان کارشناس مسوول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شهید ...

  دوری از اضافه وزن در رستوران از نخستین نیازهای بشری، تهیه و تدارک غذای کافی، من...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت