مواد اولیه: مغز كاهو 300 گرم گوجهفرنگی مینیاتوری و ژامبون مرغ از هر کدام 100 گرم زیتون خام وپیازچه و ذرت کنسروی از هر كدام 100 گرم روغن كنجد و زیتون از هر كدام سه قاشق سوپخوری سس سویا و آبلیمو از هر کدام دو قاشق سوپخوری فلفل دلمهای یك عدد جعفری خردشده 50 گرم نمك و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: مغز كاهو را به سه قسمت برش میدهیم ژامبون مرغ را دور كاهو میچینیم. روی كاهو، پیازچه، ذرت، زیتون، فلفل دلمهای و جعفری ریخته و گوجهفرنگیها را دور آن قرار میدهیم. داخل روغن كنجد، روغن زیتون، سس سویا، نمك و فلفل زده و خوب مخلوط میكنیم سپس آبلیمو را در انتها افزوده و روی سالاد میریزیم و سرو میكنیم. م.ح