مواد اولیه: • لازانیا یك بسته • سینه مرغ و پیاز و فلفل دلمه ای از هر کدام یك عدد • پنیر سفید 100 گرم • رب گوجهفرنگی و نعنا خرد شده از هر کدام دو قاشق سوپخوری • قارچ 200 گرم • كره و آرد از هر کدام دو قاشق غذاخوری • نمك یك قاشق مرباخوری • شیر دو و نیم پیمانه • فلفل و پنیر پیتزا به میزان لازم طرز تهیه: برای تهیه این غذا ابتدا پیاز را خردكرده و با كمی روغن تفت میدهیم سپس قارچ خردشده را به آن اضافه كرده و با حرارت زیاد به تفت دادن ادامه میدهیم تا آب قارچها كشیده شود. سینه مرغ خردشده را افزوده و كاملا با قارچ و پیاز مخلوط میكنیم. بعد از اینكه آب مرغ به طور كامل كشیده شد، فلفل دلمهای خردشده را اضافه كرده، رب و نمك میریزیم و هم میزنیم. در انتها نعنا و پنیرسفید خردشده را به مواد میافزاییم، هم میزنیم و از روی حرارت بر میداریم. ورقههای لازانیا را در مقداری آب و نمك پخته، آبكش میكنیم و آب سرد روی آن میریزیم تا به هم نچسبند. طرز تهیه سس سفید: ابتدا كره و آرد را تفت داده، شیر را ریخته و آنقدر هم میزنیم تا غلیظ شود و بعد نمك و فلفل را اضافه میكنیم. ظرف مخصوص فر را چرب كرده یك لایه لازانیا قرار داده، روی آن مایه مرغ و قارچ و روی آن سس سفید و كمی پنیرپیتزای رندهشده ریخته و این كار را تا سه مرحله ادامه میدهیم تا در انتها روی غذا برگه لازانیا، سس سفید و پنیرپیتزا باشد. سپس آن را در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار میدهیم تا پنیرپیتزا طلایی شود.