مواد لازم برای 2 نفر: پاستا فرمی 250 گرم قارچ ورقه شده 2 لیوان فلفل دلمه سبز یا رنگی 1 عدد متوسط و خلالی شده کره 25 گرم سس سفید 1 پیمانه با غلظت متوسط نمک و فلفل به مقدار لازم پاپریکا به مقدار لازم جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری پنیر پیتزا در صورت تمایل به مقدار لازم طرز تهیه: مرحله 1 - کره را در تابه آب کنید و 1 قاشق روغن به آن اضافه کنید تا نسوزد سپس قارچهای ورقه شده را بیفزایید و تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهند، فلفل دلمه، نمک و فلفل را افزوده و 2 دور هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید. مرحله 2 - پاستا را طبق دستور روی آن پخته و آبکشی کنید. مرحله 3 - مخلوط قارچ و فلفل دلمه را به سس سفید افزوده، سپس پاستای پخته شده را به آن بیفزایید و برای چند دقیقه تفت دهید تا مواد با هم بک دست و گرم شوند. مرحله 4 - پاستای آماده شده را در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن را به دلخواه پاپریکا، جعفری یا پنیر پیتزا بدهید سپس سرو نمایید. گ.ق