استفاده از ظروف مسی مس بدن را تامین نمی‌کند


کارشناس مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان این که استفاده از ظروف مسی، مس بدن را تامین نمی‌کند، گفت: به منظور تامین مس بدن از گوشت، سبزیجات و جگر استفاده کنید.

عکس: حمید نجفی

به گزارش لقمه، رضا مورکیان ضمن بیان این مطلب کمک به خونسازی بدن و جلوگیری از سفید شدن مو را از فواید عنصر مس برای بدن عنوان کرد.وی با اشاره به اینکه، بدن روزانه به 1/5 تا 2 میلی گرم مس نیاز دارد، گفت: این مقدار مس در مصرف مواد غذایی در طول روز همچون گوشت، سبزیجات و جگر به وفور یافت می‌شود و نیازی به استفاده مداوم از ظروف مسی جهت تامین مس بدن وجود ندارد.

وی ادامه داد: ظروف مسی دارای اکسید مس بوده و در صورت استفاده درازمدت موجب ایجاد مسمومیت‌های عصبی در فرد می‌شود.مورکیان خاطرنشان کرد: زمان های قدیم ظروف مسی را قلع اندود می کردند که این قلع حداکثر 2 ماه از بین می رود و از طریق مواد غذایی وارد بدن فرد می‌شد که برای سلامتی مضر است.

وی همچنین با اشاره به اینکه کمبود آهن لازم برای بدن نیز از طریق مواد غذایی مثل عدس، سبزیجات تیره رنگ تامین می شود، تصریح کرد: در موارد لازم مصرف مکمل های آهن باید دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی باشند.کارشناس موادغذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد خاطرنشان کرد: بعضا افراد به منظور تامین آهن از ملاغه آهنی، میخ آهنی یا نعل اسب استفاده می‌کنند که توصیه می‌شود از این گونه روش‌ها استفاده نشود چرا که این مواد دارای کربن فعال و ناخالصی بوده که عوارضی را در درازمدت برای فرد به ارمغان می آورد.


نقل از : ایسنا

کد: 2034 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۸ آبان بازدید: 6935 ساعت: 10:26 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قدردانی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت از تولید ظروف پخت پز چدنی اصل ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۳ اسفند
2 ۴۴۵۰ تیم بازرسی وزارت بهداشت ناظر عملکرد رستورانها ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند
3 توالت، رستوران مدرن تایپه ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
4 کارگاه ساخت ظروف مسی ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
5 قیمت ظروف یکبار مصرف افزایش یافت ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر
6 ماه محرم از کدام محصولات یکبار مصرف استفاده شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ شهريور
7 جایگزین هایی برای ظروف نچسب ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير
8 قرار دادن «نذری» در ظروف یک بار مصرف فومی شکل، خطرناک است ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ خرداد
9 مصرف نوشیدنی داغ در ظروف یکبار مصرف شیشه اى ممنوع است ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد
10 کدام ماهی تابه بهتر است چدن یا سرامیکی؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۴ خرداد
11 آموزش ساخت کاسه های نمدی برای هفت سین ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حفظ امنیت غذایی در کشور لازمه رسیدن به جامعه شاد است پایگاه خبری لقمه: نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد ک...

  آشنایی با علل حساسیت غذایی محققان بر این باورند که بعد از بیماری های عفونی آن...

  کی چی بخوریم؟ لقمه: مواد غذایی با ترکیبات متنوع و متفاوت خود، خص...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این داروها استخوان را پوک می کند کورتن ها معمولا داروهایی هستند که علیرغم محاسنی که دارند باعث پوکی استخوان می شوند.این قبیل دارو ها بایستی توسط پزشک معالج تجویز شده و تحت نظر وی مصرف شود.
به آجیل "نه" نگویید مغزها از جمله گردو، بادام، فندق و ... به عنوان یک میان وعده سالم به حفظ سلامتی شما کمک می کنند. شرایط نگداری این گروه از مواد غذایی آسان بوده و به راحتی در محیط کار، دانشگاه و مدرسه قابل مصرف هستند.
پروتئین به چه دردی می‌خورد؟ پروتئین‌ها وظایف گوناگونی بر عهده دارند مانند ساختن هورمون‌ها، آنزیم‌ها و آنتی کورها (همان پادتن‌ها)، انتقال اکسیژن و هیدروژن و غیره.
رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی پایگاه خبری لقمه: یکی از شکایت‌های شایع خانم‌های باردار معضل درد معده، نفخ، سوزش و رفلاکس است. «مژگان تن‌ساز» پزشک و متخصص طب سنتی برای مادران عزیز در این دوران توصیه‌هایی کاربردی دارد.