مواد اولیه: نان تست شش عدد سینه مرغ آبپزشده یك عدد سس مایونز و خامه از هر کدام یك پیمانه پیازچه خردشده و ماست از هر کدام دو پیمانه زرشك در صورت تمایل و گردو به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا سس، ماست و خامه را با هم مخلوط كرده و هم بزنید تا یكدست شود. مرغ خردشده، زرشك، گردو خردشده و پیازچه را با هم مخلوط كرده و نیمی از سس را به آن اضافه كرده و نیمی از سس را كنار بگذارید. در این مرحله یك عدد نان تست را روی دیس مورد نظر قرار داده و با مواد آماده مخلوط كاملا سطح نان را بپوشانید و دوباره یك نان دیگر روی آن گذاشته و همین كار را انجام دهید تا لایه سوم كه فقط نان بگذارید و سس را كه نگه داشتید بر روی كیك بریزید و كاملا به روی آن و كنارههایش پخش كنید به مدت دو ساعت در یخچال گذاشته و بعد آماده سرو میشود. نكته: برای تزئین میتوان از مواد داخل كیك مثل (پیازچه، گردو و زرشك) استفاده كرد. ف.غ