صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
گزارش تصویری/ دامپروری و پرورش گاو
گزارش تصویری/ دامپروری و پرورش گاو
استان قزوین به عنوان قطب صنعت کشوراز جایگاه بالایی تولید فرآوردههای دامی برخوردار است و توانمندیهای استان در بخش دامپروری محدود به پرورش نبوده و در سایر بخشها نیز از پتانسیل مناسبی برخوردار است.
عکس/عرفان دادخواه
نقل از :مهر
کد:
2231
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ چهارشنبه ۱ آذر
بازدید:
3183
ساعت:
8:01 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
کشت گندم در ۱۵۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی استان قزوین
۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
2
رشد 51 هزارتنی صادرات کشمش سال99 نسبت به سال زراعی قبل
۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۲ آبان
3
حضور کنسرسیوم صادراتی خوشه فراوری انگور قزوین در نمایشگاه مسکو
۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
4
آغاز برداشت گیلاس از سطح 430 هکتار از باغات قزوین
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ خرداد
5
آغاز به کار سامانه ارتباط مردمی کشاورزان
۱۳۹۴ چهارشنبه ۹ دي
6
تولید سالیانه ۶۴۴ تن عسل در استان قزوین
۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ آذر
7
جشنiهای باستانی «خوراکیها» در ایران
۱۳۹۳ چهارشنبه ۲ مهر
8
کارگاه شیرینی سنتی قزوین در آستانه عید نوروز
۱۳۹۲ شنبه ۲۴ اسفند
9
زعفران های فاقد کیفیت از بازار قزوین جمع آوری شد
۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ دي
10
افتتاح رستوران زنجیرهای پرسپولیس
۱۳۹۲ يکشنبه ۱۰ شهريور
11
ارگانیک تقلبی در بازار مرغ و ماهی
۱۳۹۲ شنبه ۱ تير
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
آشنایی با خواص سالمترین روغنهای خوراکی
متخصصان تغذیه اخیراً فهرست هشت مورد از سالمترین ر...
بوی بد دهان چگونه رفع میشود؟
بعضی زمانها میبینید که وقتی دارید با آدمها حرف ...
در ناهار کودک خود تغییر ایجاد کنید
محققان توصیه میکنند: ناهار فرزند خود را جذابتر و...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
عوامل گرانی میوه چیست/اجاره بهای نجومی مغازه ها یا افزایش هزینه تولید و حمل و نقل
پایگاه خبری لقمه: محصولی که در مراکز عمده فروشی عرضه می شود با حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد سود باید به مصرف کننده نهایی عرضه شود اما متأسفانه میبینیم گاهی تا سه الی چهار برابر قیمت عمده فروشی در مغازهها به فروش میرسد!
انواع سبزیخوردن و خواص آنها
تا چندی پیش سبزی خوردن پای ثابت اکثر سفرههای ایرانی بود. وقتی سفره پهن میشد اولین چیزی که در مرکز سفره خودنمایی میکرد، یک سبد پر از انواع سبزیهای تازه بود، اما حالا دیگر حضور این سمبل شادابی و طراوت سفره کمرنگ شده است.
دوری از این بیماریها با مصرف ماست کم چرب
پژوهشها بیانگر این است که اضافه کردن ماست کم چرب به غذای روزانه، ریسک بالا بردن فشار خون را کاهش میدهد.
نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران
پایگاه خبری لقمه: استخدام یک سرآشپز برای یک رستوران یا واحد غذایی مهم و حیاتی است و باید با دقت و وسواس خاص به این امر پرداخت.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است