مجری طرح تولید عسل:
تولید سالیانه ۶۴۴ تن عسل در استان قزوین


پایگاه خبری لقمه: قزوین- مجری مسئول طرح تولید عسل سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: سالیانه ۶۴۴ تن عسل در زنبورستانهای استان قزوین تولید می شود.

به گزارش پایگاه خبریلقمه، مصطفی افشار نژاد در گفتگو ی اظهار کرد: یک هزارو ۵۹۰ نفر زنبوردار در استان فعالیت دارند که ۶۴۴ تن با میانگین تولید ۷.۵ کیلوگرم عسل تولید می کنند.

وی بیان کرد: بر اساس آخرین آمارگیری از زنبورستان های استان قزوین که همزمان با سراسر کشور در مهر ماه سالجاری انجام شد، ۸۷ هزار و ۸۲۲ کلنی زنبور عسل در استان وجود دارد.

افشار نژاد اظهار داشت: از این میزان عسل تولیدی در استان ۴۲۵ هزار و ۴۸۵ کیلوگرم شهرستان قزوین، ۵۴ هزارو ۶۳۱ کیلوگرم آبیک، ۱۹ هزارو ۱۱۹ کیلوگرم البرز، ۲۰ هزار و ۷۹۷ کیلوگرم تاکستان، ۶۹ هزارو ۳۲۷ کیلوگرم بوئین زهرا و ۵۴ هزارو ۳۰ کیلوگرم عسل در شهرستان آوج تولید می شود.

وی تعداد کلنی های موجود در سطح شهرستانها را به ترتیب ۴۷ هزارو ۵۹۵ قزوین، ۱۰ هزارو ۷۸۲ آبیک، چهار هزارو ۵۹ البرز، پنج هزارو ۱۰۰ تاکستان، ۱۰ هزارو ۴۸۲ بوئین زهرا و ۹ هزارو ۸۰۴ شهرستان آوج برآورد کرد.

افشار نژاد خاطر نشان کرد: از ۱۵۹۰ نفر زنبور دار استان، ۹۳۴ نفر قزوین، ۱۳۸ نفر آبیک، ۶۲ نفر البرز، ۱۷۱ نفر تاکستان، ۱۱۹ نفر بوئین زهرا و ۱۶۶ نفر در شهرستان آوج فعالیت دارند.

مجری مسئول طرح تولید عسل استان خاطر نشان کرد: با توجه به نقش زنبور عسل در افزایش محصولات کشاورزی، برآورد تولید عسل و سایر فرآورده های زنبور عسل، مشخص شدن رتبه زنبور داری در سطح کشور و در راستای برنامه ریزی در جهت ارتقا صنعت زنبور داری استان، آمار گیری از زنبورستانهای استان در مهر ماه سال جاری انجام شد.

افشار نژاد اضافه کرد: این سرشماری توسط ۳۰ نفر از کارشناسان مراکز خدمات جهاد کشاورزی استان با نظارت مستقیم روسای مراکز و مدیران جهاد کشاورزی شهرستان ها و روسای ادارات امور دام شهرستانها و مدیریت طیور و معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اجرا شد.

وی اظهار امیدواری کرد: با برنامه ریزی مناسب و بکارگیری روشهای نوین بتوان در راستای توسعه صنعت زنبور داری و رشد و شکوفایی بیشتر بخش کشاورزی گامهای موثری برداریم.
 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 8416 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ آذر بازدید: 1372 ساعت: 12:38 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
2 کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
3 علی بهشتی: شهرستان گرمی قطب تولید عسل در كشور ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۴ تير
4 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
5 خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
6 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
7 عسل طبیعی با طعم پورشه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
8 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
9 عسل صادراتی ۱۵ هزار تومان؛ طبیعی کیلویی چند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
10 جولان زعفران های تقلبی در بازار/ از گوشت گاو تا عسل و چربی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
11 عسل با موم نخورید/ استاندارد عسل اجباری کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک سبد غذایی ضد سرطان! ویتامین دی موجود در ماهی می تواند سهم به سزایی در ...

  خواص بهترین رژیم غذایی دوستدار قلب را بشناسید پایگاه خبری لقمه: امروزه بیماری های قلب و عروق به ...

  تلخی زیتون این‌گونه از بین می رود اگر میخواهید زیتون را خود در منزل عمل آورید این مط...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت