صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار میآید
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
>
آشنایی با روش تهیه لبو و شلغم در مایکروفر
آشنایی با روش تهیه لبو و شلغم در مایکروفر
پخت سبزیجات به صورت بدون آب یا کم آب، ویتامینها و مواد مغذی درون آنها را تا میزان زیادی حفظ میکند.
روش پخت لبو
با ماکروویو
:
مواد لازم :
چغندر: یک کیلو
آب: نصف پیمانه
شکر: به میزان دلخواه
طرز تهیه لبو:
چغندرها را شسته و تمیز کرده و به صورت حلقهای برش دهید. اگر بخواهید درسته پخته شوند، با چاقو در قسمتهای مختلف هر یک از آنها شکافهای عمیق ایجاد کرده سپس آن را در ظرف مناسبی قرار داده و رویش شکر بپاشید. و آب را نیز افزوده و ظرف را با درپوش به مدت 30- 25 دقیقه با درجه حداکثر 900 وات یا 100% در دستگاه قرار دهید.
در این مدت یک بار چغندرها را زیر و رو کنید.
نکته:
بهتر است درپوش ظرف را کمی باز بگذارید تا مانع از سر رفتن آب آن شود.
با توجه به نوع چغندر ممکن است زمان پخت آن کمی بیشتر شود.
****
طرز پخت شلغم با ماکروویو
مواد لازم
شلغم: یک کیلو
طرز تهیه شلغم:
شلغمها را شسته و آن را درسته در ظرف قرار دهید و با چاقو شکافهای عمقی در آنها ایجاد کنید، نیازی به اضافه کردن آب نیست. ظرف را با درپوش به مدت 20- 15 دقیقه با درجه حداکثر 100%یا 900 وات در دستگاه گذاشته در این فاصله یک بار شلغمها را زیر و روکنید.
میتوان به شلغمهای پخته در موقع مصرف یک قاشق غذاخوری آب لیمو و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون نیز اضافه کرد.
نکته:
چغندرها بعد از پخت بسیار خوش رنگ میباشند و از آب آن میتوان در تهیه بعضی از سسها و خورشها استفاده کرد.
نقل از :هنر آشپزی
کد:
2250
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ چهارشنبه ۱ آذر
بازدید:
3864
ساعت:
4:12 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
از لاغری تا رفع یبوست با این شگفت انگیز
۱۳۹۷ يکشنبه ۶ آبان
2
دلالان شکر را ارزان بخرند، به بازار ورود میکنیم
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
3
مطالبات چغندرکاران پرداخت نشده است
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
4
آیا مصرف چغندر می تواند موجب ابتلا به نقرس شود
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
5
توصیههای هواشناسی کشاورزی
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
6
خوراکی هایی که شما را پر انرژی می کنند
۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر
7
نیاز به ۵۰۰ هزار تن شکر خارجی/ واردات ۵۵۰ هزار تنی فقط در ۴ ماه!
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد
8
خوراکی که سلاح طبیعی در برابر سرطان هاست
۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۲ مرداد
9
معاون وزیر کشاورزی: باید پنج کارخانه جدید قند و شکر ساخت
۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
10
سلامت ذهن و جسم با مصرف «چغندر»
۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد
11
معرفی ارقام جدید بذر چغندرقند از سوی محققان کشور
۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
این میوه تابستانی شما را مقابل سرماخوردگی بیمه می کند
همچنین میزان پتاسیم موجود در این میوه به میزان 240...
رژیم لاغری با عسل
عسل، مناسب ترین شیرینی برای افراد چاق، دارای اضافه...
اشتباهاتی که هنگام صبحانه خوردن انجام می دهیم
بیشتر افراد صبحانه را صرفاً به این دلیل حذف میکنن...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
از همین امروز این خوراکیها را نخورید/تغییر الگوی مصرف چیست
پایگاه خبری لقمه: برای سلامتی بدنمان بهتر است مواد غذایی و نوشیدنیهای مضر را بشناسیم و بدنمان را در معرض خطر ابتلا به بیماریها قرار ندهیم.
میوه های دارای کالری منفی کدامند؟
بعضی از میوه ها قند دارند و باعث چاقی می شوند، بعضی دیگر بر عکس لاغر می کنند اما تا کنون درباره میوه هایی که چربی را بسوزانند شنیده بودید؟ آیا این میوه ها را می شناسید؟
روش پیشگیری از ابتلا به سرطانی که مرتضی پاشایی را ازپا درآورد
یک متخصص بیماریهای داخلی اذعان کرد که سن مبتلایان به سرطانهای معده در جامعه امروزی به زیر 50 سال رسیده است.
آیا مادران باردار باید به اندازه 2 نفر غذا بخورند؟
در حال حاضر همه میدانیم تغذیه نامناسب مادر در دوران بارداری بیشتر به جنین آسیب میزند تا به مادر! به عنوان مثال محدودیت شدید دریافت انرژی با افزایش تولید اجسام كتونی اثر مخرب بر مغز جنین دارد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است