صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
>
آشنایی با روش تهیه لبو و شلغم در مایکروفر
آشنایی با روش تهیه لبو و شلغم در مایکروفر
پخت سبزیجات به صورت بدون آب یا کم آب، ویتامینها و مواد مغذی درون آنها را تا میزان زیادی حفظ میکند.
روش پخت لبو
با ماکروویو
:
مواد لازم :
چغندر: یک کیلو
آب: نصف پیمانه
شکر: به میزان دلخواه
طرز تهیه لبو:
چغندرها را شسته و تمیز کرده و به صورت حلقهای برش دهید. اگر بخواهید درسته پخته شوند، با چاقو در قسمتهای مختلف هر یک از آنها شکافهای عمیق ایجاد کرده سپس آن را در ظرف مناسبی قرار داده و رویش شکر بپاشید. و آب را نیز افزوده و ظرف را با درپوش به مدت 30- 25 دقیقه با درجه حداکثر 900 وات یا 100% در دستگاه قرار دهید.
در این مدت یک بار چغندرها را زیر و رو کنید.
نکته:
بهتر است درپوش ظرف را کمی باز بگذارید تا مانع از سر رفتن آب آن شود.
با توجه به نوع چغندر ممکن است زمان پخت آن کمی بیشتر شود.
****
طرز پخت شلغم با ماکروویو
مواد لازم
شلغم: یک کیلو
طرز تهیه شلغم:
شلغمها را شسته و آن را درسته در ظرف قرار دهید و با چاقو شکافهای عمقی در آنها ایجاد کنید، نیازی به اضافه کردن آب نیست. ظرف را با درپوش به مدت 20- 15 دقیقه با درجه حداکثر 100%یا 900 وات در دستگاه گذاشته در این فاصله یک بار شلغمها را زیر و روکنید.
میتوان به شلغمهای پخته در موقع مصرف یک قاشق غذاخوری آب لیمو و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون نیز اضافه کرد.
نکته:
چغندرها بعد از پخت بسیار خوش رنگ میباشند و از آب آن میتوان در تهیه بعضی از سسها و خورشها استفاده کرد.
نقل از :هنر آشپزی
کد:
2250
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ چهارشنبه ۱ آذر
بازدید:
4080
ساعت:
4:12 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد
۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
2
از لاغری تا رفع یبوست با این شگفت انگیز
۱۳۹۷ يکشنبه ۶ آبان
3
دلالان شکر را ارزان بخرند، به بازار ورود میکنیم
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
4
مطالبات چغندرکاران پرداخت نشده است
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
5
آیا مصرف چغندر می تواند موجب ابتلا به نقرس شود
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
6
توصیههای هواشناسی کشاورزی
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
7
خوراکی هایی که شما را پر انرژی می کنند
۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر
8
نیاز به ۵۰۰ هزار تن شکر خارجی/ واردات ۵۵۰ هزار تنی فقط در ۴ ماه!
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد
9
خوراکی که سلاح طبیعی در برابر سرطان هاست
۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۲ مرداد
10
معاون وزیر کشاورزی: باید پنج کارخانه جدید قند و شکر ساخت
۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
11
سلامت ذهن و جسم با مصرف «چغندر»
۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
پایگاه خبری لقمه: وزارت بهداشت اعلام کرد: والدین م...
5 غذایی که جلوی طول عمر ایرانیها را میگیرد
در اثر سوءتغذیهای كه ما در ایران داریم هورمونهای...
این میوهها و خوردنیها را نباید در یخچال بگذارید
Natural news در گزارش اخیر خود فهرستی از آیتمهای...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چرا به لوله ای كه آب از آن خارج می شود می گوییم شیر؟!
در سال های دور ایران تنها دوشهر بیرجند و تبریز آب لوله كشی داشتند كه آن صنعت را از روسیه به امانت برده بودند و در كلان شهری مثل تهران مردم از آب چاه كه تمیز و سالم نبوداستفاده می كردند... ...
مراقبتها و خوراکهای مناسب زمان سرماخوردگی
با آغاز فصل سرما و شیوع بیشتر سرماخوردگی و آنفلوآنزا، بیایید نگاهی به مراقبتهای دوره این بیماری و تغذیه مناسب این ایام داشته باشیم.
با این رژیم در 14 روز حسابی لاغر شوید
هر سه ساعت غذا بخورید و آخر هفته های جلوی تلویزیون استراحت کنید و لاغر شوید.
این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است
ماهی کیلکا از جمله آبزیانی است که به دلیل جثه کوچکی که دارد بسیاری از افراد از خواص متعدد و ارزش غذایی آن غافل هستند. این ماهی از خانواده شاه ماهی سیاه است و زیستگاه اصل آن دریای خزر می باشد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است