یک ماده غذایی برای بهبود کیفیت اسپرم در مردان جوان


مصرف 75 گرم گردو در روز موجب بهبود کیفیت اسپرم در مردان جوان می شود.

به گزارش لقمه، تحقیقات اخیر نشان داد که مصرف روزانه 75 گرم گردو، بقا، حرکت و ویژگی های ظاهری اسپرم را در مردان 21 تا 35 ساله بهبود می بخشد.

تقریبا 70 میلیون زوج در سراسر دنیا با مشکل ناباروری مواجهند و 30 تا 50 درصد این موارد به دلیل اختلالاتی است که به مرد مربوط می شود. در برخی مطالعات مشخص شده است که کیفیت اسپرم مردان به دلیل آلودگی، شیوه زندگی نامناسب و رژیم های غذایی ناسالم کاهش یافته است.

در تحقیق اخیر که در دانشگاه کالیفرنیا انجام شده است، تاثیر افزایش اسیدهای چرب غیر اشباع که برای بلوغ اسپرم و عملکرد غشای آن ضروریند، بر روی کیفیت اسپرم مردان جوان مورد مطالعه قرار گرفت.

بهترین منابع اسیدهای چرب غیر اشباع روغن ماهی و یا مکمل های آن، دانه کتان و گردو می باشند. گردو سرشار از آلفالینولنیک اسید (ALA) بوده و یکی از بهترین منابع گیاهی اسیدهای چرب امگا- 3 به شمار می رود.

در این مطالعه که 12 هفته به طول انجامید، 117 مرد سالم 21 تا 35 ساله شرکت کردند. این افراد به دو گروه تقسیم شدند. 58 نفر از مغزهای گیاهی به ویژه گردو استفاده نکردند و به 59 نفر دیگر روزانه 75 گرم گردو داده شد. تحقیقات قبلی نشان داده بود که 75 گرم گردو، مقداری است که موجب تغییر در سطح چربی های خون می شود اما معمولا تغییری در وزن افراد سالم ایجاد نمی کند.

قبل و بعد از بررسی، کیفیت اسپرم مردان با سنجش معیارهای رایج باروری آنها از جمله غلظت اسپرم، بقا، حرکت، ویژگی های ظاهری و اختلالات کروموزومی مورد مطالعه قرار گرفت. در طی 12 هفته تغییر قابل توجهی در شاخص توده بدن، وزن و میزان فعالیت افراد مورد مطالعه ایجاد نشد.

در گروهی که  گردو مصرف کرده بودند، سطح اسیدهای چرب امگا- 3 و امگا- 6 افزایش قابل توجهی داشت و بقای اسپرم، حرکت و خصوصیات ظاهری آن بهبود یافت. در این افراد اختلالات کروموزومی کمتری نیز در اسپرم ها مشاهده شد. در گروهی که گردو مصرف نکرده بودند، هیچ تغییری ایجاد نگردید.


نقل از :سیمرغ

کد: 2272 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۴ آذر بازدید: 3761 ساعت: 1:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هیأت‌هایی که به عزاداران «پیتزا» می‌دهند ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
2 راهنمای خرید گردو/گردوی ایرانی یا خارجی؟ ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ آذر
3 تحریم سرطان با تغذیه سالم ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ بهمن
4 کاهش احتمال چاقی با مغزیجات آجیل ۱۳۹۶ شنبه ۱ مهر
5 ارتباط گردو با کاهش وزن ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
6 پشت پرده پنهان "گردوهای تازه" ای که نباید در تابستان بخورید! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد
7 در نوجوانی گردو برای سلامتی مغز مفید است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳۱ خرداد
8 تولید سوسیس گیاهی حاوی گردو توسط مخترعان ایرانی ۱۳۹۶ شنبه ۳۰ ارديبهشت
9 با خوردن برخی از غذاها عمری طولانی داشته باشید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۳ فروردين
10 مصرف روزانه آجیل ریسک بیماری قلبی و سرطان را کاهش می دهد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
11 10 ماده غذایی که سالم ترین خوراکی‌هادر سیاره زمین هستند ۱۳۹۴ چهارشنبه ۹ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  به بچه‌های لاغر، ‌بستنی بدهید خیلی از والدین از بدغذا بودن یا کمبود وزن بچه‌های ...

  غذاهای پرنمك بر سیستم تعادل فرد تاثیر منفی می‌گذارد لقمه: یك متخصص شنوایی شناسی گفت: غذاهای پرنمك باعث...

  تقویت استخوان‌های بدن با این خوراکی‌ها سلامت، رشد واستحکام استخوان‌های بدن نیازمند املاح...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چاقی و یک دنیا مشکل همه می دانیم که کم کردن وزن برای بدن مفید است اما چه قدر؟ کافی است ۳ تا ۵ کیلوگرم کم کنید تا تاثیر آن را بر سلامت خود ببینید. به بیان دیگر کاهش ۱۰ درصد وزن کل بدن وضعیت جسمی شما را بهبود می بخشد.
غذاهای خطرناک را بشناسید هر جای دنیا غذای مخصوص خود را دارد. اما بعضی از این غذاها هستند که امتحان کردن آنها واقعا جرات می‌خواهد، چرا که خوردن آنها ممکن است منجر به مرگی دردناک شود! فکر نکنید با غذاهای عجیب و غریبی سر و کار داریم!
هزینه ماهانه یارانه و کالابرگ برای دولت چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: معاون امور رفاهی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تشریح اقدامات دولت برای حمایت از مادران باردار و کودکان تا 5 سال، گفت: ماهانه 32 هزار میلیارد تومان در قالب یارانه و کالابرگ هزینه می‌شود.
آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی پایگاه خبری لقمه: آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی به از دست رفتن ویژگی های ارگانولپتیکی، ارزش تغذیه ای، ایمنی و بازار پسندی یا مطلوبیت مواد غذایی، فساد مواد غذایی گفته می شود که به سه دسته فساد شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی طبقه بندی می گردد.