رئیس کانون‌های تبلیغات وزارت ارشاد خبر داد:
ممنوعیت تبلیغ سوسیس و کالباس در کشور


رئیس کانون‌های تبلیغات وزارت فرهنگ‌ و ارشاد اسلامی کشور گفت: طبق ماده 37 قانون برنامه پنج‌ ساله کشور اختیاری به وزارت بهداشت داده شده که از تبلیغ یکسری کالا‌ها و خدمات خاص جلوگیری ‌کند.

به گزارش لقمه، مسعود اسدی در دومین همایش تبلیغات ویژه مدیران مسئول کانون‌های تبلیغاتی سیستان‌ و‌ بلوچستان اظهار داشت: مسئولیت تبلیغ، قانوناً در درجه اول با صاحب آگهی است.

وی در ادامه با بیان اینکه سازنده آگهی هم باید همه موارد قانونی را در نظر بگیرد، افزود: در مشاوره و شعار‌های داده شده، سازندگان آگهی باید با حواس جمع کار کنند.

رئیس کانون‌های تبلیغات وزارت فرهنگ‌ و ارشاد اسلامی در ادامه گفت: مجازات‌هایی هم برای تخلفات تعیین شده که زیبنده کانون‌های تبلیغاتی نیست که بخواهند مخاطب خود را گول بزنند.

اسدی از ممنوعیت تبلیغات مناطق گردشگری در تبلیغات‌ محیطی خبر داد و تصریح کرد: این مورد تازه به تصویب رسیده و ابلاغ هم شده ‌که باید از آن تبعیت کرد.

وی به ماده 37 قانون برنامه پنج‌ ساله کشور اشاره کرد و بیان داشت: در این ماده یک اختیار به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی داده شده که از تبلیغ یکسری کالا‌ها و خدمات خاص جلوگیری ‌کند، اولین جلسه در این ارتباط 10 دی‌‌ماه تشکیل شده و سیگار و کالاهایی مانند سوسیس، کالباس، اسنک، و... به دلیل عدم ارزش غذایی، احتمالاً اجازه تبلیغ آن گرفته می‌شود.

 


نقل از :فارس

کد: 2512 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۳ آذر بازدید: 3759 ساعت: 5:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
2 سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده ۱۴۰۰ پنج شنبه ۲۰ آبان
3 نکاتی درباره فریز کردن مواد غذایی/اینفوگرافیک مدت نگهداری از مواد غذایی در فریزر ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
4 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
5 کیت تشخیص آلودگی مواد غذایی ساخته شد ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
6 برای خرید یک سوسیس وکالباس خوب چه نکاتی باید مورد توجه قرار گیرد؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
7 آخرین وضعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر
8 آزادی مشروط مصرف خمیر مرغ در سوسیس و کالباس ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
9 با حذف این 5 خوارکی سلامتی‌تان را تضمین کنید ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
10 سازمان استاندارد شرایط استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس را اعلام کرد ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد
11 شرکتهای تولید کننده سوسیس و کالباس نظارت می‌شوند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برای کاهش استرس‌های روزمره چای بنوشید یك متخصص طب پیشگیری با بیان اینکه ترکیبات موجود در...

  روش صحیح مصرف گوشت اگر چه علم ثابت کرده است که گیاه خواری در حفظ سلام...

  شایع ترین علل روانی کاهش میل جنسی کاهش میل جنسی به عنوان یک اختلال جنسی در برخی از ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ارتباط آلودگی هوا با چاقی و کلسترول بالا چیست؟ پایگاه خبری لقمه: به گفته محققان، قرار گرفتن در معرض آلاینده ها موجب اضافه وزن می‌شود و کلسترول بالا و تری گلیسیرید را افزایش می‌دهد.
املت در وضعیت قرمز + عکس پایگاه خبری لقمه: شاید هر کسی در طول عمرش غذاهای ویژه زیادی را در مکان‌های خاص خورده باشد. غذاهایی که تا سالها و یا تا آخر زندگی طعم آن‌ زیر دندان آدم می‌ماند و با یادآوری خاطره‌اش لحظات شیرینی زنده می‌شود.
راه های مقابله با کودکان پُرخور و شکمو با شیطنت دستش را به سمت ظرف شیرینی‌ روی میز، دراز کرد. یک نگاهش به در بود که یکدفعه مادر وارد اتاق نشود و نگاه دیگرش به شیرینی‌های داخل ظرف که از عصر تا حالا دلش را برده بود! تا آمد یکی از آن شیرینی‌های بزرگ شکلاتی را که با ترافل‌های رنگی تزئین شده بود، بردارد سر و کله مادر با ابروهای درهم رفته و یک جیغ بنفش پیدا شد که می‌گفت: «آخه من با این شکم سیری‌‌ناپذیر تو باید چکار کنم؟!» حتما شما هم با چنین صحنه‌‌هایی مواجه شده‌اید.
با این روش کمتر غذا می خورید به هنگام غذا خوردن بوی غذا، تنوع در غذاها، چیدمان و تنوع غذایی از عوامل تحریکات غذایی به شمار می روند.