مواد اولیه : فیله گوساله 600 گرم سركه قرمز 4/1پیمانه روغن زیتون یك قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگی دو قاشق سوپخوری سیر رنده شده دو قاشق سوپخوری شكر یك قاشق سوپخوری پودر زیره سبز یك قاشق مرباخوری نمك، فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم طرز تهیه: فیلهها را برش داده و با استیككوب میكوبیم سپس فیلهها را به صورت نوارهای باریك و بلند برش میدهیم. بقیه مواد را در ظرفی ریخته و مخلوط میكنیم و فیلهها را داخل مواد میگذاریم تا مزهدار شوند. سپس فیلهها را به صورت مارپیچ به سیخ زده و در یك تابه چدنی(وك) كمی روغن ریخته و سرخ میكنیم.این كباب را میتوانیم با برنج و سالاد سرو كنیم.