خورش خلال بادام؛ غذای اصیل کرمانشاه


خورش خلال بادام یكی از خورش‌های اصیل كرمانشاه است كه در همه مراسم رسمی طبخ می‌شود.

مواد اولیه:

    گوشت راسته گوساله 500 گرم
    پیاز متوسط دو عدد
    خلال بادام 300 گرم
    زرشك سیاه (بدون هسته) چهار قاشق سوپخوری
    آبجوش دو پیمانه
    لیموعمانی سه عدد
    روغن مایع 100 گرم
    رب گوجه‌فرنگی چهار قاشق سوپخوری
    زعفران دم‌كرده دو قاشق چایخوری
    زردچوبه، جوزهندی، زنجبیل، دارچین، نمك و فلفل سیاه و سفید به میزان لازم

 

طرز تهیه برای چهار نفر: 

پیاز را داخل قابلمه مناسب، روی حرارت كم با روغن تفت داده، زردچوبه زده و پس از طلایی شدن گوشت را اضافه كرده و تفت دهید تا رنگ گوشت قهوه‌ای شود. آب، جوزهندی، فلفل سیاه و سفید، زنجبیل و دارچین را افزوده، پس از به جوش آمدن كف روی خورش را بگیرید و صبر كنید تا گوشت پخته شود. خلال بادام را اضافه و بعد از حدود 15 دقیقه رب گوجه‌فرنگی و لیموعمانی را به همراه زرشك سیاه به داخل خورش بریزید اواخر كار زعفران را ریخته، نمك زده داخل ظرف مناسب با كمی خلال بادام تزئین و سرو كنید.

 

نكات:

پیاز نگینی خرد شود.

زرشك سیاه بدون هسته مخصوص خورش در عطاری‌ها موجود است.

لیموعمانی را چهار ساعت قبل سوراخ كرده و داخل آب بیندازید تا تلخی آن گرفته شود.

خلال بادام را 12 ساعت قبل در آب خیسانده و پس از آبكش كردن به خورش اضافه كنید.

رب گوجه‌فرنگی را با كمی روغن درون تابه كمی تفت دهید تا خامی آن گرفته شود، سپس به خورش اضافه كنید.

زرشك سیاه را شسته و حدود یك ساعت در آب خیس کرده و هنگام اضافه كردن به خورش، زرشك را از روی آب جمع كنید.




کد: 2931 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۸ دي بازدید: 7650 ساعت: 12:37 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
2 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
3 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
4 یک پرس چلوکباب با کیفیت ۲۰ هزار تومان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
5 درفصل پاییز از خوردن این میوه غافل نشوید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲ آذر
6 خوراکی هایی برای افزایش انرژی در فصل‌های سرد سال ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
7 راز های تامین ویتامین D در پاییز و زمستان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
8 آخرین وضعیت درمانی کودک سوخته شده در دیگ نذری ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
9 لکه های پوستی را این گونه درمان کنید ۱۳۹۶ جمعه ۷ مهر
10 سفارش چندانی برای پخت نذری‌های محرم نداریم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
11 مگر قرار نبود برنج، گوشت و نان از مالیات معاف باشند؟! ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که ...

  راهکارهای تغذیه ای کنترل چربی خون پایگاه خبری لقمه: حمید حاجی فرجی ضمن تشریح دلایل ا...

  ویتامین K دوست دار استخوان پایگاه خبری لقمه: در حالی که کلسیم و ویتامین D اغل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب پایگاه خبری لقمه: مدیر مؤسسه آب دانشگاه تهران با هشدار درباره تداوم خشکسالی و اثرات تغییر اقلیم گفت: ایران کشوری خشک و نیمه‌خشک است، اما سال‌های اخیر دسترسی آسان به آب، تصور باطل پرآبی ایجاد کرده؛ توهمی که با صرفه‌جویی و تغییر سبک زندگی باید از آن عبور کنیم.
عامل جلوگیری‌كننده از ابتلای افراد به سرماخوردگی كارشناس تغذیه آزمایشگاه كنترل غذا دارو دانشگاه علوم پزشكی فسا گفت: تغذیه سالم علاج و عامل جلوگیری‌كننده از ابتلای افراد به سرماخوردگی است.
آنچه درباره آرد سوخاری نمی دانستید هر وقت سر سفره نان باگت داریم، مادربزرگ می گوید: «خمیر وسطش رو دور نریزید!» و بعد از غذا هم آنها را جمع می کند و به آشپزخانه می برد ...
خواص وفواید خرمالو برای بدن پایگاه خبری لقمه:خرمالو از میوه‌هایی است که به دلیل طعم گس شاید مورد علاقه بعضی‌ها نباشد اما این میوه دارای خواص مفیدی برای بدن ویکی از میوه های مهم در رژیم غذایی است.