چربی دور کمر چگونه به وجود می‌آید؟


شاید جالب باشد که بدانیم چربی دور کمر چگونه و در کدام وعده‌های غذایی بیشتر درست می‌شود.

به گزارش لقمه، پژوهشگران دانشگاه آکسفورد در انگلیس گفتند که بعد از گذشت سه ساعت از مصرف مواد غذایی، به اندازه دو یا سه قاشق چربی در منطقه دور کمر ذخیره می‌شود. این تحقیقات نشان داد: مصرف غذا در ساعات پایانی روز احتمال ذخیره چربی در اطراف کمر را افزایش می‌دهد و این روند برخلاف تصور رایجی است که می‌گوید افزایش وزن روندی تدریجی است و چربی غذا از شکم به خون منتقل می‌شود و عضلات هنگام نیاز از آن استفاده می‌کنند.

چربی‌ها بعد از گذشت یک ساعت از خوردن غذا حل شده و به شکل قطره‌های کوچک وارد جریان خون می‌شوند و سپس قبل از جذب و ذخیره شدن در بدن حرکت می‌کنند. این روند بسیار سریع اتفاق می‌افتد و سلول‌های موجود در بافت چربی منطقه کمر قطرات چربی موجود در خون را جذب کرده و برای ذخیره‌سازی وارد سلول می‌کنند.

مقادیر اندکی چربی در وعده صبحانه ذخیره می‌شود اما میزان جذب چربی در وعده نهار به علت تغییرات هورمونی در طول روز دو برابر می‌شود و روند جذب چربی‌ها را در منطقه دور کمر تسهیل می‌بخشد. اگر فرد در مصرف غذا زیاده‌روی کند چربی‌ها وارد مرحله سوخت و ساز نشده بلکه به سرعت در بدن ذخیره خواهند شد و وزن شروع به زیاد شدن خواهد کرد.

 


نقل از :سلامت نیوز

کد: 3072 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۸ بهمن بازدید: 2709 ساعت: 10:20 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
2 آیا مصرف جلبک و بلوبری برای لاغری مجاز است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ مرداد
3 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
4 تاثیر ورزش بر حذف چربی های کبد ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
5 هشدار درباره مصرف روغن حیوانی و باور اشتباه مردم ۱۴۰۱ پنج شنبه ۶ بهمن
6 بالا رفتن ریسک نارسایی قلبی با کبد چرب ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان
7 رعایت تعادل در تغذیه بعد از ماه رمضان ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۳ ارديبهشت
8 برخی خواص روغن زیتون که از آنها مطلع نیستید ۱۴۰۰ جمعه ۲۴ دي
9 چربی موجب کاهش ماده خاکستری مغز می‌شود ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۹ مرداد
10 مصرف روزانه تخم مرغ چقدر باید باشد ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۹ تير
11 کاهش وزن با مصرف شکلات صبحگاهی ۱۴۰۰ سه شنبه ۸ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم پرچربی رفتار و احساس را تغییر می‌دهد محققان کانادایی اعلام کردند که خوردن غذاهای چرب و ...

  مصرف گوشت سفید در كاهش فشار خون بالا موثر است گوشت‌های قرمز و سفید تامین كننده پروتئین و آهن مور...

  خواص انار در طب سنتی این میوه كه از آن به عنوان میوه ای بهشتی یاد میشود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۱۴ ماده غذایی که طول عمر را زیاد می‌کند یک متخصص تغذیه گفت: به جای آنکه به دنبال روش‌های عجیب و غریب باشیم اگر ۱۴ ماده غذایی را در زنجیره غذایی روزانه بگنجانیم نه تنها بسیاری از بیماری‌ها را از خود دور می‌کنیم بلکه طول عمر بیشتری خواهیم داشت.
این ادویه مخدر را مصرف نکنید خبرهای جدیدی در راه است. مواظب آنچه مصرف می کنید باشید. عنوان گیاهی هم در پی محصولات مختلف قابل اعتماد نیستند.
کلم kale مفید برای لاغری و سم زدایی از بدن یکی از اعضای خانواده ی کلم ها، کلم کیل Kale هست که به لاغری، سم زدایی از بدن و مقابله با پوکی استخوان کمک زیادی می‌کند اما جزو کلم‌های ناشناخته محسوب می‌شود.
تیغ ماهی را دور نریزید استخوان یکی از منابع عالی کلسیم است که مصرف آن برای همه انسان‌ها قابل توصیه است؛ ولی مصرف آن بویژه برای افراد مبتلا به نرمی و پوکی استخوان، فوق العاده ارزشمند است. لازم به ذکر است که جوشاندن استخوان و مصرف آب حاصله نمی تواند کلسیم فراوانی را به بدن وارد سازد، بلکه لازم است دقیقا خود استخوان جویده و بلعیده شود.