طرز پخت تورتیا باربیکیو


تورتیا باربیکیو می تواند به عنوان پیش غذا مصرف شود.

مواد لازم:

     سس باربیکیو: یک چهارم پیمانه
     رب گوجه فرنگی: یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
     فلفل قرمز تند: یک هشتم قاشق سوپ خوری
     سرکه سیب: یک و یک دوم قاشق چایخوری
     فلفل قرمز شیرین: یک هشتم قاشق چایخوری
     روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری
     نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
     قارچ: یک دوم پیمانه
     زنجبیل: یک هشتم قاشق چایخوری
    پیازداغ: یک دوم پیمانه
     دارچین: یک هشتم قاشق چایخوری
     نان تورتیلا یا نان پیتا: 8 عدد 
    پودر میخک و بادیان: هر کدام یک هشتم قاشق چایخوری   
     پنیر پیتزا در صورت دلخواه
     جوزهندی:  بسیار کم 
     شکر قهوه‌ای: یک قاشق سوپ خوری 
    سس استیک:  2 قاشق سوپ خوری

 

روش تهیه:

1 - برای تهیه سس باربکیو همه مواد را با هم مخلوط کنید.

2 - قارچ را با آبلیمو و روغن روی حرارت تند تفت دهیدتا کاملا پخته و سفید شود.

3 - رب را تفت دهید تا کاملا بوی خامی آن گرفته شود. سپس پیاز داغ و قارچ و ادویه جت را بیفزایید. بگذارید تا برای 2 دقیقه مواد با حرارت کم مزه دار شوند.

4 - نان تورتیلا یا نان پیتا را گرم کنید و سپس از مواد لای آنها ریخته و به همراه سالاد و سبزیجات تازه سرو کنید. می توانید برای طعم بیشتر از پنیر پیتزا نیز استفاده نمایید.

 

نکته سلامت: اگر از مشکلات تنفسی به خصوص در هوای آلوده رنج می‌برید، زنجبیل را فراموش نکنید. چرا که هم کاهش‌دهنده التهاب است و به بهبود گردش خون در بدن شما کمک می‌کند و هم در روزهای آلوده نمی‌گذارد دچار تنگی نفس شوید.

 


نقل از :مجله آشپزی ایده آل

کد: 3184 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۸ بهمن بازدید: 4322 ساعت: 1:17 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
2 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
3 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
4 آموزش پخت غذاهایی با صرفه اقتصادی در آشپزی با مامان ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
5 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
6 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
7 سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچه‌ها آشپزی یاد بگیرند ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
8 آزاده نامداری کدام غذاها را بیشتر دوست داشت؟ ۱۴۰۰ شنبه ۷ فروردين
9 رقابت داوران دستپخت با یکدیگر ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۴ فروردين
10 اخلاق مداری زیربنای کار حرفه ای من در آشپزی است ۱۳۹۷ يکشنبه ۹ دي
11 آشپزی از هیات تا پروژه های سینمایی ۱۳۹۷ دوشنبه ۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  9 غذایی که ممکن است تقلبی و فریب آمیز باشد پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم نگران تقلبی بودن ...

  7عارضه مهم بی‌توجهی به مصرف نمک یددار یک فوق تخصص غدد با تاکید بر اینکه کمبود ید پس از ت...

  خطر پاستیل برای دندان کودکان پایگاه خبری لقمه:استفاده از پاستیل علاوه بر عوارض...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ارتباط رنگ‌ها با غذا خوردن/ رنگ‌ها و وزن افراد رنگ‌ها روی عملکرد بدن ما تأثیرگذار هستند، به طور مثال بعضی از رنگ‌ها باعث بالا رفتن فشارخون افراد می‌شوند و ایجاد هیجان می‌کنند و بر عکس بعضی دیگر از رنگ‌ها باعث ایجاد احساس آرامش در افراد می‌شوند.
خوشمزه‌ترین‌ افطاری‌های ماه رمضان در پایتخت مشهور است که در تهران قدیم، روشنایی معابر تنها تا2 ساعت پس از غروب آفتاب ادامه داشت اما به میمنت از راه رسیدن ماه رمضان نه تنها عبور و مرور بعد از غروب آفتاب قطع نمی‌شد بلكه تا طلوع آفتاب ادامه داشت.
فریدون مهربانی مالک ساندوچی مشهور به فری کثیف درگذشت/راز موفقیت فریدون پایگاه خبری لقمه: فریدون مهربانی مدیر 80 ساله ساندویچی فریدون معروف به فری کثیف عصر روز گذشته در گذشت.
ژاپنی بخورید، مدیترانه‌ای زندگی کنید! عادت‌های سالم غذایی که در برخی مناطق مختلف این کره خاکی مرسوم هستند، می‌توانند در خانه هر یک از شما هم سلامت را به ارمغان بیاورند.