طرز پخت تورتیا باربیکیو


تورتیا باربیکیو می تواند به عنوان پیش غذا مصرف شود.

مواد لازم:

     سس باربیکیو: یک چهارم پیمانه
     رب گوجه فرنگی: یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
     فلفل قرمز تند: یک هشتم قاشق سوپ خوری
     سرکه سیب: یک و یک دوم قاشق چایخوری
     فلفل قرمز شیرین: یک هشتم قاشق چایخوری
     روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری
     نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
     قارچ: یک دوم پیمانه
     زنجبیل: یک هشتم قاشق چایخوری
    پیازداغ: یک دوم پیمانه
     دارچین: یک هشتم قاشق چایخوری
     نان تورتیلا یا نان پیتا: 8 عدد 
    پودر میخک و بادیان: هر کدام یک هشتم قاشق چایخوری   
     پنیر پیتزا در صورت دلخواه
     جوزهندی:  بسیار کم 
     شکر قهوه‌ای: یک قاشق سوپ خوری 
    سس استیک:  2 قاشق سوپ خوری

 

روش تهیه:

1 - برای تهیه سس باربکیو همه مواد را با هم مخلوط کنید.

2 - قارچ را با آبلیمو و روغن روی حرارت تند تفت دهیدتا کاملا پخته و سفید شود.

3 - رب را تفت دهید تا کاملا بوی خامی آن گرفته شود. سپس پیاز داغ و قارچ و ادویه جت را بیفزایید. بگذارید تا برای 2 دقیقه مواد با حرارت کم مزه دار شوند.

4 - نان تورتیلا یا نان پیتا را گرم کنید و سپس از مواد لای آنها ریخته و به همراه سالاد و سبزیجات تازه سرو کنید. می توانید برای طعم بیشتر از پنیر پیتزا نیز استفاده نمایید.

 

نکته سلامت: اگر از مشکلات تنفسی به خصوص در هوای آلوده رنج می‌برید، زنجبیل را فراموش نکنید. چرا که هم کاهش‌دهنده التهاب است و به بهبود گردش خون در بدن شما کمک می‌کند و هم در روزهای آلوده نمی‌گذارد دچار تنگی نفس شوید.

 


نقل از :مجله آشپزی ایده آل

کد: 3184 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۸ بهمن بازدید: 4744 ساعت: 1:17 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
2 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
3 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
4 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
5 آموزش پخت غذاهایی با صرفه اقتصادی در آشپزی با مامان ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
6 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
7 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
8 سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچه‌ها آشپزی یاد بگیرند ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
9 آزاده نامداری کدام غذاها را بیشتر دوست داشت؟ ۱۴۰۰ شنبه ۷ فروردين
10 رقابت داوران دستپخت با یکدیگر ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۴ فروردين
11 اخلاق مداری زیربنای کار حرفه ای من در آشپزی است ۱۳۹۷ يکشنبه ۹ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه‌هایی برای هضم بهتر غذا تند تند غذا خوردن به مشکلات گوارشی ختم خواهد شد. آ...

  روغن‌ ماهی و زیتون برای سلامت قلب و عروق مفیدند کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: روغن ماهی...

  آیا نوشابه های انرژی زا واقعا موثرند؟ لقمه: بر اساس یافته های یک تحقیق جدید، احتمال دارد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شکم: ماهیچه‌هایی از جنس بتن با مواد غذایی امان از وقتی که به قول معروف اول شکم شرفیاب شود بعد خود طرف! هر چه شکم بزرگ‌تر باشد ماهیچه‌های آن هم شل‌تر می‌شود و دل صاحب آن خون‌تر.
ایران دومین تـولـیـدكـنـنـده پـستـه در جهـان سالانه حدود 600 هزار تن پسته در جهان تولید می‌شود كه ایران با تولید 200 هزار تن، اولین تولیدكننده این محصول به شمار می‌رفت اما از سال گذشته دومین رقیب تولید از ایران پیشی گرفت و كشورمان دومین تولیدكننده پسته شده است.
نقش شکلات در چاقی تحقیقات جدید نشان می دهد که وقتی پای شیرینی به میان می آید خوردن اندکی از آن خطر چاقی و یا بیماری قلبی به همراه ندارد. محققان آمریکایی با تحقیق روی بیش از پنج هزار نفر دریافتند که هیچ ارتباطی بین وضعیت ضعیف سلامتی و خوردن مرتب شیرینی وجود ندارد.
چالش ایران و افغانستان بر سر سهم آب از رود هیرمند/حقابه ایران از هیرمند چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: رودخانه هیرمند یکی از رودهای پرآب افغانستان است که به دریاچه هامون می‌ریزد. اما مدتی است که ممانعت افغانستان از ورود سهم ایران از آب هیرمند به مشکلی جدی برای استان سیستان و بلوچستان ایران تبدیل شده است.