صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
نان
>
آشنایی با روش تهیه نان تافتون خانگی
آشنایی با روش تهیه نان تافتون خانگی
سعی کنید برای تنوع، یکبار هم که شده نان تافتون را خودتان در منزل و درون تابه تهیه کنید.
مواد لازم:
آرد: 350 گرم
بکینگپودر: نصف قاشق چایخوری
نمک:یک قاشق چایخوری
ماست: 150 میلیلیتر (10 قاشق سوپخوری)
مایه خمیر: یک قاشق سوپخوری
پودر قند: یک و نیم قاشق چایخوری
شیر ولرم: 150 میلیلیتر
طرز تهیه:
* ابتدا مایه خمیر، پودر قند و شیر ولرم را با هم مخلوط کرده و در جای گرمی به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید.
* سپس آرد و بکینگپودر و نمک را با هم الک کرده در یک کاسه بریزید و بعد ماست و مایه خمیر را به آن بیفزایید.
* سپس 10 دقیقه خمیر را ورز دهید و روی سطح آردپاشی شده به مدت 4 ساعت خمیر را استراحت دهید.
* به اندازه یک نارنگی از خمیر برداشته و گرد کرده، آن را با وردنه باز کنید تا به شکل دایره درآید. با یک چنگال روی آن چند سوراخ ایجاد کنید و خمیر را درون تابهای که با قلممو چرب کردهاید بیندازید تا دو طرف آن پخته شود.
* نان حاضر است.
نقل از :هنر آَپزی
کد:
3306
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ پنج شنبه ۳ اسفند
بازدید:
4543
ساعت:
9:28 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
قیمت انواع نان برای فروش در نانواییهای دولتی اعلام شد
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
2
دستور تهیه کباب چیکن تیکا
۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۳ مهر
3
نان و ته دیگ سوخته بخوریم؟
۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ ارديبهشت
4
کدام نان را باید انتخاب کرد؟
۱۳۹۱ سه شنبه ۲۲ اسفند
5
افزایش کیفیت نانهای لواش و تافتون/ نمره کیفی نان؛ این بار 77.06
۱۳۹۱ سه شنبه ۱۹ دي
6
افزایش کیفیت نانهای لواش و تافتون/ نمره کیفی نان؛ این بار 77.06
۱۳۹۱ دوشنبه ۱۸ دي
7
سنگک؛ محبوبترین نان صبحانه
۱۳۹۱ چهارشنبه ۴ مرداد
8
نانهای سنتی نشان استاندارد دریافت میکنند؟
۱۳۹۱ يکشنبه ۲۵ تير
9
مصرف مواد نشاستهای را کاهش دهید
۱۳۹۰ شنبه ۲۲ بهمن
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
5 ماده غذایی مفید برای سبد غذایی اسفندماه
اگر خیلی مراقب وزن خود هستید و میترسید که شکلات چ...
با ذرت به جنگ با کم خونی بروید
متخصصان تغذیه میگویند ذرت به دلیل اینکه غنی از ری...
چگونگی تشخیص کم خونی/ درمان کم خونی با رژیم غذایی
کم خونی یعنی کاهش تعداد گلبولهای قرمز خون و علل م...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
گوشت کوسه حرام است / برخورد جدی با فروشندگان آبزیان حرام
مسئول حوزه نمایندگی ولیفقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: گوشت کوسه بر اساس فتوای رهبر معظم انقلاب اسلامی و سایر مراجع عظام تقلید حرام است.
توصیههایی برای شیوع تب کریمه کنگو/ شیر فلهای نخورید
مدیرکل دفتر مدیریت بیماریهای دامی سازمان دامپزشکی از ابتلای 12 نفر از هموطنانمان به بیماری تب کریمهکنگو و فوت چهار نفر از آنها خبر داد و گفت: خوردن گوشت قرمز نمیتواند ناقل این بیماری به انسان باشد اما از مصرف شیر فلهای و غیرپاستوریزه باید خودداری شود.
7 قانون طلایی برای لاغری
همه چیز قانون و اصول خود را دارد. لاغری نیز از این امر مستثنی نیست و اصول خودش را دارد.
چرا در رستورانها و هتلهای ایرانی غذاهای محلی عرضه نمیشود؟
یک فعال حوزه گردشگری معتقد است غذای ایرانی نه تنها چیزی از غذاهای کشورهای مشهور کم ندارد، بلکه حرف بسیاری برای گفتن دارد اما گردشگری ایران متولی ندارد و هر روز شاهد یک مدیر و یک تصمیم است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است