آشنایی با روش تهیه نان تافتون خانگی


سعی کنید برای تنوع، یکبار هم که شده نان تافتون را خودتان در منزل و درون تابه تهیه کنید.

مواد لازم:

آرد: 350 گرم

بکینگ‌پودر: نصف قاشق چای‌خوری

نمک:یک قاشق چای‌خوری

ماست: 150 میلی‌لیتر (10 قاشق سوپ‌خوری)

مایه خمیر: یک قاشق سوپ‌خوری

پودر قند: یک و نیم قاشق چای‌خوری

شیر ولرم: 150 میلی‌لیتر

طرز تهیه:

* ابتدا مایه خمیر، پودر قند و شیر ولرم را با هم مخلوط کرده و در جای گرمی به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید.

* سپس آرد و بکینگ‌پودر و نمک را با هم الک کرده در یک کاسه بریزید و بعد ماست و مایه خمیر را به آن بیفزایید.

* سپس 10 دقیقه خمیر را ورز دهید و روی سطح آردپاشی شده به مدت 4 ساعت خمیر را استراحت دهید.

* به اندازه یک نارنگی از خمیر برداشته و گرد کرده، آن را با وردنه باز کنید تا به شکل دایره درآید. با یک چنگال روی آن چند سوراخ ایجاد کنید و خمیر را درون تابه‌ای که با قلم‌مو چرب کرده‌اید بیندازید تا دو طرف آن پخته شود.

* نان حاضر است.

نقل از :هنر آَپزی

کد: 3306 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۳ اسفند بازدید: 4475 ساعت: 9:28 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت انواع نان برای فروش در نانوایی‌های دولتی اعلام شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
2 دستور تهیه کباب چیکن تیکا ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۳ مهر
3 نان و ته دیگ سوخته بخوریم؟ ۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ ارديبهشت
4 کدام نان را باید انتخاب کرد؟ ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۲ اسفند
5 افزایش کیفیت نان‌های لواش و تافتون/ نمره کیفی نان؛ این بار 77.06 ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۹ دي
6 افزایش کیفیت نان‌های لواش و تافتون/ نمره کیفی نان؛ این بار 77.06 ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۸ دي
7 سنگک؛ محبوبترین نان صبحانه ۱۳۹۱ چهارشنبه ۴ مرداد
8 نان‌های سنتی نشان استاندارد دریافت می‌کنند؟ ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۵ تير
9 مصرف مواد نشاسته‌ای را کاهش دهید ۱۳۹۰ شنبه ۲۲ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  انار ارگانیک در کاشمر تولید می‌شود با اجرای وسیع‌ترین پروژه کنترل بیولوژیکی کرم میوه ...

  رژیم غذایی در افراد فشار خون بالا همه افراد فشار خون دارند. فشار خون میزان نیرویی اس...

  8توصیه برای حفظ جوانی و زیبایی بعضی مواد غذایی تنها برای سیر شدن و لذت بردن خورده...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت