صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ایرانی
>
آش زغال اخته
آش زغال اخته
این آش مخصوص افرادی است که به غذاهای ترش علاقه خـاصی دارند در ضمن سرشار از ویتامینهای مختلف میباشد.
مواد اولیه:
زغال اخته یک کیلوگرم
پیاز متوسط سه عدد
سبزی شامل گشنیز، جعفری و شوید ۵۰۰ گرم
رشته آش نصف یک بسته
آب دو لیتر
لوبیا چیتی دو پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
پیازها را خرد کرده و سرخ میکنیم.
سبزی را پس از شستن خرد نموده و کنار میگذاریم.
لوبیا را که از شب قبل خیس کردهایم میپزیم.
زغالاخته و پیاز را داخل دو لیتر آب ریخته، لوبیا پخته شده را نیز به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا بپزند.
در مرحله آخر سبزیهای خرد شده و نمک و فلفل را افزوده و رشته آش را خرد میکنیم و داخل آش میریزیم و اجازه میدهیم تا جا بیفتد.
نقل از :آشپزی ما
کد:
3796
تاریخ نشر:
۱۳۹۲ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
بازدید:
2862
ساعت:
11:17 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
روش های موثر خانگی در درمان جوشهای پوستی آبله مرغان
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
2
کاهش آلودگی آب با گشنیز
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۳ مرداد
3
با مصرف این دمنوش گیاهی کلیه و پانکراس را پاکسازی کنید
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير
4
7 ماده غذایی برای کنترل فشار خون بالا
۱۳۹۶ شنبه ۲۶ فروردين
5
آشنایی با مواد غذایی برای درخشندگی پوست
۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۹ فروردين
6
دستور تهیه گشنیز پلو با دورچین کتلت
۱۳۹۳ پنج شنبه ۸ خرداد
7
بهترین راه نگهداری از ادویهجات و گیاهان معطر
۱۳۹۲ چهارشنبه ۳۰ بهمن
8
طرز تهیه کدوسبز شکم پر
۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۳ بهمن
9
روش تهیه خورش آلو گشنیز غذای محلی جنوبی
۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۰ بهمن
10
دستور پخت سوپ مرغ و نودل مکزیکی
۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ دي
11
روش تهیه پای گوشت و لوبیا چیتی
۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ دي
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
تغذیه فوتبالیست ها
فوتبال، ورزشی است مبتنی بر قدرت، سرعت و مهارت که ه...
رفع کم خونی و یبوست با آلو
پایگاه خبری لقمه: در بین میوههای فصل تابستان، آلو...
باز هم معجزه ماست
روزانه چقدر ماست می خورید؟
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
پرخوری موجب درد مفاصل/کمخوری باعث پیری زودرس
یک متخصص طب سنتی گفت: در پرخوری جذب غذا بهدرستی صورت نمیپذیرد و موجب ضعف معده، تنگی نفس و درد مفاصل شده،همچنین در کمخوری و تداوم آن، قوای بدن تحلیل رفته ضعف در بدن بروز میکند که سوءتغذیه یا کمخوری منجر به پیری زودرس میشود.
با سوختگیهای خفیف در آشپزخانه چه کنیم؟
مثلث آتش از 3 عامل گرما، اکسیژن و ماده سوختنی تشکیلشده و بیشک سهلانگاری در رعایت نكتههای ساده ایمنی آشپزخانه، میتواند با ایجاد این مثلث خانهتان را به آتش بکشد...
گیاهان خطرناک برای زنان باردار
یکی از زمانهایی که به هیچ وجه نباید دارویی گیاهی را بدون مشاوره با پزشک مصرف کرد، دوران بارداری است.
شما هم استعداد چاقی دارید؟
بیشتر افراد چاق معتقد هستند که هیچ قصوری در چاق شدنشان مرتکب نشدهاند و این استعداد ژنتیکی و خانوادگی آنهاست که باعث ایجاد چاقی شده است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است