صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ایرانی
>
آش زغال اخته
آش زغال اخته
این آش مخصوص افرادی است که به غذاهای ترش علاقه خـاصی دارند در ضمن سرشار از ویتامینهای مختلف میباشد.
مواد اولیه:
زغال اخته یک کیلوگرم
پیاز متوسط سه عدد
سبزی شامل گشنیز، جعفری و شوید ۵۰۰ گرم
رشته آش نصف یک بسته
آب دو لیتر
لوبیا چیتی دو پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
پیازها را خرد کرده و سرخ میکنیم.
سبزی را پس از شستن خرد نموده و کنار میگذاریم.
لوبیا را که از شب قبل خیس کردهایم میپزیم.
زغالاخته و پیاز را داخل دو لیتر آب ریخته، لوبیا پخته شده را نیز به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا بپزند.
در مرحله آخر سبزیهای خرد شده و نمک و فلفل را افزوده و رشته آش را خرد میکنیم و داخل آش میریزیم و اجازه میدهیم تا جا بیفتد.
نقل از :آشپزی ما
کد:
3796
تاریخ نشر:
۱۳۹۲ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
بازدید:
2990
ساعت:
11:17 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
روش های موثر خانگی در درمان جوشهای پوستی آبله مرغان
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
2
کاهش آلودگی آب با گشنیز
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۳ مرداد
3
با مصرف این دمنوش گیاهی کلیه و پانکراس را پاکسازی کنید
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير
4
7 ماده غذایی برای کنترل فشار خون بالا
۱۳۹۶ شنبه ۲۶ فروردين
5
آشنایی با مواد غذایی برای درخشندگی پوست
۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۹ فروردين
6
دستور تهیه گشنیز پلو با دورچین کتلت
۱۳۹۳ پنج شنبه ۸ خرداد
7
بهترین راه نگهداری از ادویهجات و گیاهان معطر
۱۳۹۲ چهارشنبه ۳۰ بهمن
8
طرز تهیه کدوسبز شکم پر
۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۳ بهمن
9
روش تهیه خورش آلو گشنیز غذای محلی جنوبی
۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۰ بهمن
10
دستور پخت سوپ مرغ و نودل مکزیکی
۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ دي
11
روش تهیه پای گوشت و لوبیا چیتی
۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ دي
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
خواص کشمش
مدیرنظارت برمواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی وبهداشتی ...
خوراکی های انرژی زا را بشناسید
در این مقاله قصد داریم 12 نوع خوراكی مناسب برای قب...
نقش غذاهای آماده به مصرف و سبزیجات آلوده در ابتلا به هپاتیت A
یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه هپاتیت A دارای من...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چرا نباید با پرخورها ازدواج کنید!
اگر یکی از زوج ها چاق باشد و اهمیتی به تناسب اندام خود ندهد احتمال آنکه همسرش نیز چاق شود 37 درصد بیشتر است.
هفت روش برای سوزاندن سریعتر چربیها
میگویند تعریف جنون انجام کاری یکسان بارها و بارها و انتظار داشتن نتیجه متفاوت است، اما اگر این موضوع صحت داشته باشد، پس در مورد ورزش کردن باید اکثر ما کاملا دیوانه باشیم.
عسل طبیعی با طعم پورشه
پایگاه خبری لقمه: عسل شکوفه لیمو که شرکت "پورشه لایپزیگ" آن را به بازار عرضه کرده است، توسط ۱.۵ میلیون زنبور عسل تولید میشود.
طرز تهیه انواع جوانهها در منزل
تمیزترین، مفیدترین و بیدردسرترین غذایی كه میتوان در زمان ما پیدا كرد، آنهایی هستند كه به وسیلهی خود ما و در خانه درست میشوند(مثل انواع جوانهها، ماست، پنیر، نان، سبزی خوردن).
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است