صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد
کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ایرانی
>
آش زغال اخته
آش زغال اخته
این آش مخصوص افرادی است که به غذاهای ترش علاقه خـاصی دارند در ضمن سرشار از ویتامینهای مختلف میباشد.
مواد اولیه:
زغال اخته یک کیلوگرم
پیاز متوسط سه عدد
سبزی شامل گشنیز، جعفری و شوید ۵۰۰ گرم
رشته آش نصف یک بسته
آب دو لیتر
لوبیا چیتی دو پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
پیازها را خرد کرده و سرخ میکنیم.
سبزی را پس از شستن خرد نموده و کنار میگذاریم.
لوبیا را که از شب قبل خیس کردهایم میپزیم.
زغالاخته و پیاز را داخل دو لیتر آب ریخته، لوبیا پخته شده را نیز به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا بپزند.
در مرحله آخر سبزیهای خرد شده و نمک و فلفل را افزوده و رشته آش را خرد میکنیم و داخل آش میریزیم و اجازه میدهیم تا جا بیفتد.
نقل از :آشپزی ما
کد:
3796
تاریخ نشر:
۱۳۹۲ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
بازدید:
2965
ساعت:
11:17 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
روش های موثر خانگی در درمان جوشهای پوستی آبله مرغان
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
2
کاهش آلودگی آب با گشنیز
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۳ مرداد
3
با مصرف این دمنوش گیاهی کلیه و پانکراس را پاکسازی کنید
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير
4
7 ماده غذایی برای کنترل فشار خون بالا
۱۳۹۶ شنبه ۲۶ فروردين
5
آشنایی با مواد غذایی برای درخشندگی پوست
۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۹ فروردين
6
دستور تهیه گشنیز پلو با دورچین کتلت
۱۳۹۳ پنج شنبه ۸ خرداد
7
بهترین راه نگهداری از ادویهجات و گیاهان معطر
۱۳۹۲ چهارشنبه ۳۰ بهمن
8
طرز تهیه کدوسبز شکم پر
۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۳ بهمن
9
روش تهیه خورش آلو گشنیز غذای محلی جنوبی
۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۰ بهمن
10
دستور پخت سوپ مرغ و نودل مکزیکی
۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ دي
11
روش تهیه پای گوشت و لوبیا چیتی
۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ دي
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
کمبود ویتامین D عاملی برای بروز بیماری ام اس است
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت:کمبود ...
10 نکته برای مصرف بیشتر لبنیات کم چرب
گروه لبنیات شامل شیر، ماست، پنیر، و شیرسویای غنی ش...
تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا
پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت به...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
خوراکیهایی برای کاهش کالری و کاهش وزن
تعادل و تناسب اندام در یک سبک زندگی سالم رویای هر فرد است، اما به سختی می توان بدن را وادار به تغییر عادات ناسالم کرد.
۱۰ عادت نادرست که مانع از هضم غذا میشود
پایگاه خبری لقمه: آیا بعد از هر وعدهی غذایی احساس سنگینی زیاد میکنید؟ معدهتان آتش میگیرد؟ بدتر از همه این که دچار یبوست یا اسهال میشوید؟ اینها جزو شایعترین مشکلات گوارشی هستند که در اکثر موارد به عادتهای بد خودمان مربوط میشوند.
بهترین روش چربیسوزی چیست
عضو کمیته پزشکی فدراسیون جهانی تناسب اندام و بدنسازی گفت: برای تناسب اندام و چربی سوزی بدن سه راه استفاده از رژیم غذایی، ورزش مناسب و مصرف مکملهای چربی سوز توصیه میشود.
بخور نخورهای مبتلایان به سرماخوردگی
یک کارشناس تغذیه معتقد است، افرادی که سرما خوردهاند باید از مصرف خربزه و انگور پرهیز کنند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است