تفاوت قهوه معمولی و فوری


قهوه معمولی، از بو دادن دانه قهوه و آسیاب كردن آن تهیه می‌شود در حالی که قهوه فوری، در اصل بخش محلول پودر قهوه است.

به گزارش لقمه، قهوه 2 بخش محلول و نامحلول دارد؛ بخش نامحلول حاوی فیبر و سایر ترکیب‌هاست و در اولین مرحله تولید، بخش محلول پودر قهوه وارد آب و سپس با قرارگرفتن در دستگاه‌های تبخیرکننده، خشک می‌شود و به قسمت بسته‌بندی می‌رود. به همین دلیل وقتی این قهوه فوری را در آب جوش می‌ریزیم، تمام آن در آب حل می‌شود و هیچ بخش نامحلولی باقی نمی‌ماند.

میزان کافئین یک فنجان قهوه معمولی، 2 برابر یک فنجان قهوه فوری است. در سال 1901 یک محقق ژاپنی به نام «ساتوری کاتو» در شهر شیکاگو توانست برای اولین‌بار پودر قهوه فوری را تولید کند و در سال 1938 برند «نسکافه» موفق به پیشرفت چشمگیری در این صنعت شد. تولید قهوه فوری در این دوره زمانی كه همیشه انسان با كمبود وقت مواجه است، محصولی منحصر به فرد مخصوصا برای طرفداران قهوه است كه برای تهیه سریع یک فنجان قهوه، قهوه فوری را در کمی آب جوش می‌ریزند و می‌نوشند. از دیگر مزیت‌های قهوه فوری به دانه قهوه، حجم و وزن کم و زمان ماندگاری بیشتر آن اشاره كرد.

سوال‌های زیادی درباره این محصول وجود دارد؛ مثلا اینكه چرا قهوه فوری سریع آماده خوردن می‌شود اما قهوه معمولی باید فرایند دم کردن را بگذراند؟ برای خروج ترکیب‌های محلول از پودر قهوه، مقداری زمان لازم است در حالی که در مورد قهوه فوری، در فرایند تولید این کار قبلا در کارخانه انجام شده و نیاز به صرف وقت برای دم کردن آن نیست.


نقل از :سلامت

کد: 3815 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۷ ارديبهشت بازدید: 7399 ساعت: 12:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
2 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
3 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور
4 پلمب ۹ قهوه خانه و سفره خانه متخلف در تهران ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۹ شهريور
5 کافه کتاب کربن با 20 هزار عنوان کتاب افتتاح شد/قهوه بنوشید و کتاب بخوانید ۱۳۹۸ شنبه ۲ شهريور
6 چند توصیه برای افطار و سحر روزه داران ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
7 جام‌جهانی قهوه چگونه برگزار می‌شود؟ ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
8 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
9 آیا مصرف قهوه در دوران بارداری مجاز است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۷ اسفند
10 گیاهان مدیترانه ای سلاح جدیدی برای مبارزه با آلزایمر و پارکینسون ۱۳۹۶ جمعه ۲۲ دي
11 آیا قهوه برای سلامتی مفید است ؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطرات زیاده روی در مصرف این غذاهای خوب برخی از مواد غذایی ارزش غذایی بالایی دارند و برای ...

  گزارشی از فعالیت‌های زیرزمینی صنایع لبنی در نیشابور فعالیت های زیرزمینی و تولیدی‌هایی که در پستوهای خا...

  چاقو، قاتل ویتامین ها برخی از میوه ها كه حاوی ویتامین (ث) هستند به دلیل ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

در مدرسه چه بخوریم؟ با توجه به نزدیک شدن فصل بازگشایی مدارس، مطلب زیر را که درباره بهداشت عمومی و بهداشت محیط در مدارس، تغذیه دانش‌آموزان و رعایت نکات بهداشت فردی از سوی دانش‌آموزان است، برایتان آورده‌ایم.
گزارشی از وضعیت قیمت کالاهای اساسی/ گوشت ۴۱ درصد گران شد! پایگاه خبری لقمه: در حالی که حدود ۳ هفته تا شب عید مانده، قیمت ها در بازار کالاهای اساسی رو به بالا است که در این شرایط این سوال مطرح می شود برنامه دولت برای حمایت از مصرف کننده چیست؟
چرا میوه‌های امروزی عطر و طعم کمتری دارند؟ نمی‌توانیم ادعا کنیم میوه‌های درشت‌تر، ارزش تغذیه‌ای کمتری دارند...
ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول وقتی صحبت از مزرعه به میان می‌آید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین می‌کند مورد مراقبت کافی قرار می‌گیرد؟ می‌دانیم که کود نامناسب، استفاده از آفت‌کش‌های مختلف که برای ازبین‌بردن آفات به کار می‌رود و...، می‌تواند خاک ما را آلوده کند.