باغ‌های شمال آذربایجان‌غربی تا 90 درصد خسارت دیدند


دبیر خانه کشاورز آذربایجان‌غربی، گفت: باغ‌های شمال استان تا 90 درصد خسارت دیدند.

به گزارش لقمه، هدایت فلاحت، با بیان این مطلب، اضافه کرد: متأسفانه چهارم اردیبهشت برودت هوا به منفی دو درجه رسید و بسیاری از باغ‌های استان با سرمازدگی مواجه شدند.

وی در ادامه تشریح کرد: باغ‌های سلماس، خوی، منطقه باراندوز و نازلوی ارومیه بیشترین خسارت را متحمل شدند.

فلاحت، زردآلو، آلو، سیب و گردو را دارای بیشترین خسارت وارده اعلام و تأکید کرد: با توجه به اینکه باغ‌های انگور در استان‌های همجوار نیز با سرمازدگی مواجه شدند امکان کمبود و افزایش قیمت این میوه وجود دارد.

دبیر خانه کشاورز آذربایجان‌غربی، تصریح کرد: برخی باغ‌های شمال استان تا 100 درصد نیز خسارت دیده‌اند که این رقم در باغ‌های ایستاده به 20 تا 50 درصد می‌رسد.

فلاحت در پاسخ به اینکه آیا این باغ‌های خسارت دیده تحت پوشش بیمه محصولات کشاورزی بودند یا نه؟ گفت: متأسفانه فقط 14 درصد باغ‌های خسارت دیده دارای بیمه محصولات کشاورزی بودند.

دبیر خانه کشاورز آذربایجان‌غربی، خاطرنشان کرد: در صورت انجام کارشناسی دقیق‌تر برای تعیین خسارت توسط بیمه، کشاورزان تمایل بیشتری برای بیمه کردن محصولات خود خواهند داشت.


نقل از :ایسنا

کد: 3825 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۹ ارديبهشت بازدید: 2043 ساعت: 9:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هیچ محدودیتی برای ارائه تسهیلات به گلخانه‌ها نداریم ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
2 خسارت نماتد زخم ریشه در باغ‌های چای رو به گسترش است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير
3 تولید 1500 تن زیتون در لرستان ۱۳۹۴ سه شنبه ۱ دي
4 صنعت چای ایران رها شده است ۱۳۹۳ جمعه ۱۰ بهمن
5 سرمازدگی 1.1 میلیون هکتار از باغ‌های کشاورزی ۱۳۹۳ سه شنبه ۴ آذر
6 تولید 170 هزار تن کیوی/ هزینه بالای سردخانه‌ها اجحاف است ۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ دي
7 باغ‌های چای برای تولید آینده آماده می‌شوند ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۵ دي
8 تولید 7 میلیون تن مرکبات در سال جاری ۱۳۹۲ شنبه ۹ آذر
9 آغاز فصل به‌زراعی باغ‌های چای بدون پول ۱۳۹۲ يکشنبه ۳ آذر
10 کاهش 75 درصدی تولید روغن زیتون ۱۳۹۲ شنبه ۱۱ آبان
11 برداشت 20 هزار تن پسته از باغ‌های انار ۱۳۹۲ پنج شنبه ۴ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! تطبیق رژیم غذایی خود با فصول برای سلامتی و تندرستی...

  مصرف یخ در زنان یائسه ممنوع! یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی گفت: مصرف یخ موجب افزا...

  ارتباط استرس با مشکلات گوارشی پایگاه خبری لقمه: استرس می‌تواند باعث ایجاد طیفی ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این میو‌ه‌ها و صیفی‌جاتی را با پوست بخورید اکثر ما هنگام خوردن پرتقال، پوست آن را بی‌درنگ دور می‌ریزیم درحالی‌که نمی‌دانیم پوست پرتقال نزدیک به دوبرابر گوشت این میوه ویتامین ث دارد.
سرکه دوست یا دشمن سلامتی؟ سرکه به طور کل برای سلامتی خوب است اما در مواردی هم یک ماده‌ی غذایی آلرژی‌زا و آسیب‌رسان به دستگاه گوارش می‌باشد.
چه سبزیجاتی از آلزایمر پیشگیری می کنند پژوهشگران علوم پزشکی در کشور آلمان می گویند نتایج تحقیقات آنان نشان داده است که میوه ها و سبزی های سرشار از آنتی اکسیدان ها مانند اسفناج می تواند نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر داشته باشد.
خواص درمانی عسل‌های گیاهی در فصل سرما عسل در بسیاری از كشورهای جهان با نام طلای طبیعی معروف است. درحقیقت این خواص درمانی كم‌نظیر و شفابخش عسل‌ و انواع مختلف آن است كه موجب شده این ماده طبیعی این‌چنین مورد توجه بسیاری از مردم و پزشكان طب سنتی و مدرن در جهان قرار بگیرد. آنتی‌باكتری‌های موجود در انواع مختلف عسل‌های گیاهی موجب می‌شود تا این محصول طبیعی یكی از بهترین داروهای طبیعی و موثر در درمان برخی از بیماری‌ها و اختلال‌های جسمی و روحی در انسان باشد.