باغ‌های شمال آذربایجان‌غربی تا 90 درصد خسارت دیدند


دبیر خانه کشاورز آذربایجان‌غربی، گفت: باغ‌های شمال استان تا 90 درصد خسارت دیدند.

به گزارش لقمه، هدایت فلاحت، با بیان این مطلب، اضافه کرد: متأسفانه چهارم اردیبهشت برودت هوا به منفی دو درجه رسید و بسیاری از باغ‌های استان با سرمازدگی مواجه شدند.

وی در ادامه تشریح کرد: باغ‌های سلماس، خوی، منطقه باراندوز و نازلوی ارومیه بیشترین خسارت را متحمل شدند.

فلاحت، زردآلو، آلو، سیب و گردو را دارای بیشترین خسارت وارده اعلام و تأکید کرد: با توجه به اینکه باغ‌های انگور در استان‌های همجوار نیز با سرمازدگی مواجه شدند امکان کمبود و افزایش قیمت این میوه وجود دارد.

دبیر خانه کشاورز آذربایجان‌غربی، تصریح کرد: برخی باغ‌های شمال استان تا 100 درصد نیز خسارت دیده‌اند که این رقم در باغ‌های ایستاده به 20 تا 50 درصد می‌رسد.

فلاحت در پاسخ به اینکه آیا این باغ‌های خسارت دیده تحت پوشش بیمه محصولات کشاورزی بودند یا نه؟ گفت: متأسفانه فقط 14 درصد باغ‌های خسارت دیده دارای بیمه محصولات کشاورزی بودند.

دبیر خانه کشاورز آذربایجان‌غربی، خاطرنشان کرد: در صورت انجام کارشناسی دقیق‌تر برای تعیین خسارت توسط بیمه، کشاورزان تمایل بیشتری برای بیمه کردن محصولات خود خواهند داشت.


نقل از :ایسنا

کد: 3825 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۹ ارديبهشت بازدید: 2298 ساعت: 9:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عکس های برداشت مرکبات در روستای حاجی کلا مازندران ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
2 عکس های برداشت مرکبات از باغات بابلسر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
3 هیچ محدودیتی برای ارائه تسهیلات به گلخانه‌ها نداریم ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
4 خسارت نماتد زخم ریشه در باغ‌های چای رو به گسترش است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير
5 تولید 1500 تن زیتون در لرستان ۱۳۹۴ سه شنبه ۱ دي
6 صنعت چای ایران رها شده است ۱۳۹۳ جمعه ۱۰ بهمن
7 سرمازدگی 1.1 میلیون هکتار از باغ‌های کشاورزی ۱۳۹۳ سه شنبه ۴ آذر
8 تولید 170 هزار تن کیوی/ هزینه بالای سردخانه‌ها اجحاف است ۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ دي
9 باغ‌های چای برای تولید آینده آماده می‌شوند ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۵ دي
10 تولید 7 میلیون تن مرکبات در سال جاری ۱۳۹۲ شنبه ۹ آذر
11 آغاز فصل به‌زراعی باغ‌های چای بدون پول ۱۳۹۲ يکشنبه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مبتلایان به میگرن از خوردن این میوه پرهیز کنند مصرف موز می‌تواند سردرد‌های میگرنی را در مبتلایان ...

  مبتلایان به فشارخون آب کرفس بخورند یک متخصص تغذیه گفت: کرفس خواص زیادی دارد که مهم‌تر...

  ایرانی ها بیش از حد نمک می خورند پایگاه خبری لقمه: رئیس گروه تغذیه و دارویی دانشگاه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رستوران داری رابرت دنیرو و مایکل جردن چگونه است؟ ستاره های مشهور دنیا چه در حوزه فیلم و سریال باشند، چه موسیقی یا ورزش یا ... تلاش می کنند تا به شاخه های دیگر کسب و کار نیز روی آورده و با کمک شهرت و اعتبار خود پول بیشتری بدست آورند.
اینفوگرافیک | حضور زنان در عرصه علم پایگاه خبری لقمه: زنان به رغم چالش‌های مختلف، پیشرفت‌های چشمگیری در علم داشته‌اند. زنان کشورمان نیز به طور فعالی در تحقیقات علمی مشارکت دارند و در زمینه‌هایی مانند پزشکی، مهندسی، فیزیک و... دستاوردهای قابل تحسینی داشته‌اند. عزم و انعطاف پذیری آنها منجر به پیشرفت های ارزشمندی شده که می‌تواند الهام‌بخش زنان در بسیاری از کشورهای دیگر باشد.
ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن هل؛ دانه‌ای کوچک با قدرتی بزرگ! این ادویه معطر نه تنها به غذاها طعم و عطر ویژه‌ای می‌بخشد، بلکه همچون یک درمانگر طبیعی، از دل مشکلات گوارشی گرفته تا استرس و سلامت قلب، به بدن شما کمک می‌کند.
چرا غذاهای رژیمی خطرناکند؟ آیا می‌شود از خوردنی‌های رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آن‌که نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا می‌توان به خوراکی‌های صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟