ماکارونی با مرغ و پنیر با دستور سرآشپز لقمه


مردم ایران، در بیشتر موارد ماکارونی را با گوشت قرمز و رب گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی تهیه می کنند، اما استفاده از گوشت سفید به جای گوشت قرمز باعث سالم‌تر شدن این غذا شده و همچنین می توان با تغییر رویه تهیه این غذا، به خوشمزه تر شدن آن کمک کرد.

لقمه: ارزش تغذیه ای ماکارونی در اصل وابسته به آردی است که در تهیه ی ماکارونی از آن استفاده می شود. این ماده غذایی، غنی از نشاسته است، در حالی که میزان پروتئین آن حدود 8-7 برابر کمتر از میزان نشاسته آن است. ماکارونی هیچ گاه به تنهایی مصرف نمی‌شود و بیشتر با مواد غذایی که دارای پروتئین بالایی هستند مانند پنیر، گوشت، ماهی و... مصرف می‌شود. از این طریق ارزش بیولوژیکی آن نسبت به هر غذای دیگر به خاطر تکمیل شدن پروتئین آن و همچنین تأمین اسید آمینه های ضروری افزایش می‌یابد. ماکارونی محصولی نیمه فرآیند شده است که در تهیه ی آن؛ فانتزی بودن، نوآوری و حتی علم تغذیه سهم زیادی دارد.
70 گرم ماکارونی همراه با کمی سس گوجه فرنگی، 10 درصد روغن زیتون  و 10 گرم پنیر رنده شده، غذایی را فراهم می‌کند که فاکتور پروتئینی آن به طور کامل بالاست. همچنین از نظر سهم دریافت انرژی از سه نوع ماده ی غذایی انرژی زا (پروتئین ها، قندها و چربی ها) دارای نسبت 57 درصد از قندها، 30 درصد از چربی ها و 13 درصد از پروتئین هاست که این نسبت از نظر متخصصان تغذیه بهترین نسبت دریافت انرژی از مواد غذایی است.
در مواردی که ماکارونی همراه با سس گوجه فرنگی  و مقداری پنیر استفاده شود، 30-25 درصد پروتئین و 40 درصد ویتامین C  روزانه مورد نیاز بدن را تأمین می‌کند و در صورتی که ماکارونی همراه با سس گوشت مصرف شود، 40 درصد پروتئین و 30-25 درصد آهن روزانه مورد نیاز بدن را برآورده می‌سازد.


روش تهیه ماکارونی با مرغ و پنیر
مردم ایران، در بیشتر موارد ماکارونی را با گوشت قرمز و رب گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی تهیه می کنند، اما استفاده از گوشت سفید به جای گوشت قرمز باعث سالم‌تر شدن این غذا شده و همچنین می توان با تغییر رویه تهیه این غذا، به خوشمزه تر شدن آن کمک کرد.

مواد لازم برای شش نفر:

سینه مرغ                            نیم کیلو
روغن زیتون                          ‌یک چهارم قاشق چای‌خوری
ماکارونی فرمی                    250 گرم
آب مرغ                              5/2 پیمانه
پیاز خرد شده                     نصف پیمانه
پودر معطر آویشن                  یک قاشق چای‌خوری
گوجه‌فرنگی                        300 گرم
پنیر چدار                            نصف پیمانه

طرز تهیه:

درون یک تابه متوسط، مرغ‌ها را که قبلا آنها را به قطعات مکعبی شکل خرد کردیم، درون روغن روی حرارت ملایم، کمی سرخ می کنیم. ماکارونی را به همراه آب مرغ، پیاز، گوجه‌فرنگی و پودر ارگانو را به درون تابه اضافه می کنیم. وقتی مخلوط فوق جوشید، حرارت را کم کرده، در ظرف را گذاشته و 7 الی 8 دقیقه و یا تا زمانی‌که ماکارونی‌ها نرم شوند آن را حرارت دهید، طی این مدت مخلوط را هر چند وقت یک بار هم می‌زنیم.
در پایان پنیر را به ظرف اضافه کرده و هم می‌زنیم و سه تا چهار دقیقه دیگر نیز مخلوط را حرارت می گذاریم. ماکارونی ما بعد از این مدت آماده سرو کردن است.




کد: 424 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ شنبه ۱۶ مهر بازدید: 9366 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
3 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
4 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
5 برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
6 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي
7 دستاورد سفر رییس سازمان دامپزشکی کشور به هند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
8 وضعیت صادرات محصولات کشاورزی و غذایی در ۸ ماه اول امسال ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
9 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
10 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
11 آرد کامل نداریم/ سوءاستفاده و دروغ تجاری! ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  روغن جامد را از برنامه غذایی خود حذف کنید ارتباط مستقیمی‌ میان رژیم غذایی و بیماری قلبی وجود...

  داروهای روانپزشکی باید با تجویز پزشک مصرف شوند رئیس انجمن روانپزشکان ایران در مورد مصرف داروهای ر...

  10 ماده خوراکی برای درمان آنفولانزا در خانه برخی از مواد غذایی و خوراکی هایی که در درمان آنفول...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با هشت غذای نذری از عراق تا پاکستان یکی از مرسوم‌ترین رسم‌های ماه محرم و صفر، پخش کردن غذای نذری است. پختن نذری هم فقط محدود به ایران و ما ایرانی‌ها نمی‌شود بلکه خیلی از مسلمانان جهان در این ماه‌ها رسم تهیه غذای نذری دارند.
دست اندازهای جاده لاغری بخش زیادی از چاقی که در جامعه شاهد آن هستیم، به دلیل عادات بد غذایی است. غذاهای چرب، میان‌وعده‌های پر کالری، شیرینی‌ها و نوشیدنی‌های چاق‌کننده و عجله کردن در خوردن غذا از عوامل اصلی گسترش چاقی در جامعه است.
بروز کم آبی در سفر شایع است/روزانه 8 تا 10 لیوان مایعات مصرف کنید کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توصیه‌های تغذیه‌ای در طول سفر ارائه کرد و گفت: حتما در طول سفر به دریافت مقادیر مناسب لبنیات دقت کنید و روزانه متناسب با نیاز بدنتان حدود 2 تا 3 لیوان شیر یا ماست کم چرب مصرف کنید.
توصیه دکتر کرمانی برای جلوگیری از اشتباهات بعد پرخوری طی چند روز گذشته و یا شب گذشته به مهمانی و یا جشن عروسی یکی از دوستانتان رفته اید و حسابی پرخوری کرده اید؟