صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ایرانی
>
ماکارونی با مرغ و پنیر با دستور سرآشپز لقمه
ماکارونی با مرغ و پنیر با دستور سرآشپز لقمه
مردم ایران، در بیشتر موارد ماکارونی را با گوشت قرمز و رب گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی تهیه می کنند، اما استفاده از گوشت سفید به جای گوشت قرمز باعث سالمتر شدن این غذا شده و همچنین می توان با تغییر رویه تهیه این غذا، به خوشمزه تر شدن آن کمک کرد.
لقمه:
ارزش تغذیه ای ماکارونی در اصل وابسته به آردی است که در تهیه ی ماکارونی از آن استفاده می شود. این ماده غذایی، غنی از نشاسته است، در حالی که میزان پروتئین آن حدود 8-7 برابر کمتر از میزان نشاسته آن است. ماکارونی هیچ گاه به تنهایی مصرف نمیشود و بیشتر با مواد غذایی که دارای پروتئین بالایی هستند مانند پنیر، گوشت، ماهی و... مصرف میشود. از این طریق ارزش بیولوژیکی آن نسبت به هر غذای دیگر به خاطر تکمیل شدن پروتئین آن و همچنین تأمین اسید آمینه های ضروری افزایش مییابد. ماکارونی محصولی نیمه فرآیند شده است که در تهیه ی آن؛ فانتزی بودن، نوآوری و حتی علم تغذیه سهم زیادی دارد.
70 گرم ماکارونی همراه با کمی سس گوجه فرنگی، 10 درصد روغن زیتون و 10 گرم پنیر رنده شده، غذایی را فراهم میکند که فاکتور پروتئینی آن به طور کامل بالاست. همچنین از نظر سهم دریافت انرژی از سه نوع ماده ی غذایی انرژی زا (پروتئین ها، قندها و چربی ها) دارای نسبت 57 درصد از قندها، 30 درصد از چربی ها و 13 درصد از پروتئین هاست که این نسبت از نظر متخصصان تغذیه بهترین نسبت دریافت انرژی از مواد غذایی است.
در مواردی که ماکارونی همراه با سس گوجه فرنگی و مقداری پنیر استفاده شود، 30-25 درصد پروتئین و 40 درصد ویتامین C روزانه مورد نیاز بدن را تأمین میکند و در صورتی که ماکارونی همراه با سس گوشت مصرف شود، 40 درصد پروتئین و 30-25 درصد آهن روزانه مورد نیاز بدن را برآورده میسازد.
روش تهیه ماکارونی با مرغ و پنیر
مردم ایران، در بیشتر موارد ماکارونی را با گوشت قرمز و رب گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی تهیه می کنند، اما استفاده از گوشت سفید به جای گوشت قرمز باعث سالمتر شدن این غذا شده و همچنین می توان با تغییر رویه تهیه این غذا، به خوشمزه تر شدن آن کمک کرد.
مواد لازم برای شش نفر:
سینه مرغ نیم کیلو
روغن زیتون یک چهارم قاشق چایخوری
ماکارونی فرمی 250 گرم
آب مرغ 5/2 پیمانه
پیاز خرد شده نصف پیمانه
پودر معطر آویشن یک قاشق چایخوری
گوجهفرنگی 300 گرم
پنیر چدار نصف پیمانه
طرز تهیه:
درون یک تابه متوسط، مرغها را که قبلا آنها را به قطعات مکعبی شکل خرد کردیم، درون روغن روی حرارت ملایم، کمی سرخ می کنیم. ماکارونی را به همراه آب مرغ، پیاز، گوجهفرنگی و پودر ارگانو را به درون تابه اضافه می کنیم. وقتی مخلوط فوق جوشید، حرارت را کم کرده، در ظرف را گذاشته و 7 الی 8 دقیقه و یا تا زمانیکه ماکارونیها نرم شوند آن را حرارت دهید، طی این مدت مخلوط را هر چند وقت یک بار هم میزنیم.
در پایان پنیر را به ظرف اضافه کرده و هم میزنیم و سه تا چهار دقیقه دیگر نیز مخلوط را حرارت می گذاریم. ماکارونی ما بعد از این مدت آماده سرو کردن است.
کد:
424
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ شنبه ۱۶ مهر
بازدید:
9749
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6
تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است
۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
7
رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریکپذیر
۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8
سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است
۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9
رژیمهای غذایی کمکالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر میگذارند؟
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
10
امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است
۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
11
همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی
۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا
پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم بی تفاوت نسبت به ...
خرید نان لواش و ماکارونی فله ممنوع
متخصص طب سنتی با تأکید بر اینکه باید از خرید گوشت...
چه کسانی باید ویتامین سی بخورند؟
حدود 260 سال پیش فردی به نام دکتر جیمز لیند، پزشک ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
یک روز با عوامل سریال برادرجان در میدان تره بار/پرتغال خوردن به سبک میدونی ها
پایگاه خبری لقمه: سریالی که با هدف حق طلبی و تاکید بر حق الناس توسط سعید نعمت الله نوشته شد.
ده خاصیت مهم برای آشامیدن آب
شاید شنیده باشید که نوشیدن چند لیوان آب در طول روز بسیار مفید است اما در این مطلب به برخی از فواید این کار را که شاید کمتر شنیده باشید اشاره شده است.
سبزیجات غنی از پروتئین را بشناسید
پروتئین به عنوان جزء مهمی از ساختار هر سلول برای ادامه حیات بدن ضروری و برای رشد و حفظ سلامت حائز اهمیت است.
مواجهه مردم با خرید شب عید چگونه است/ توزیع کالاها توسط کاسبان امین
پایگاه خبری لقمه: در قالب طرح «کاسبان امین»، کسبه امین در سراسر کشور توسط اتاق اصناف شناسایی میشوند و کالاهای اساسی مثل روغن، شکر و مرغ جهت توزیع، در اختیارشان قرار میگیرد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است