طرز تهیه خوراک مکزیکی تمالی


غذاهای مکزیکی بازتاب خصوصیات منحصر به فرد مردم مکزیک است. در قلب مکزیکی ها روحیه گرم و متواضع و در عین حال رام نشدنی ای نهفته است که به خوبی در غذاهای مکزیکی خودنمایی می کند.

به گزارش لقمه، غذای مکزیکی (mexician food) به تنوع در ترکیب مزه ها، تزئینات رنگارنگ و گوناگونی مواد اولیه و چاشنی ها معروف است. بسیاری فکر می کنند که غذاهای مکزیکی بسیار تند و پر ادویه هستند. البته بعضی از غذاهای مکزیکی بسیار تند و پر ادویه هستند. البته بعضی از غذاهای مکزیکی واقعاً تند هستند و امتحان آنها دل شیر می خواهد اما اغلب غذاهای مکزیکی طعم تند ملایم را در آمیزش با اندکی چاشنی زیره و ترشی لیمو مانند ارائه می کنند. بیشتر ایرانی ها غذای مکزیکی را می پسندند چون سبک آشپزی امروزی مکزیک تا حدی متاثر از شیوه آشپزی در خاورمیانه و اسپانیا شده است و به ذائقه مردم ایران زمین نزدیک است. اما نوع غذاهای مکزیکی و شیوه طبخ آنها از هر منطقه تا منطقه دیگر متغیر است. در این مطلب یکی از خوراک های معروف مردم مکزیک به شما آموزش داده می شود.

مواد لازم برای خمیر:

5 فنجان آب جوش
1 فنجان بلغور ذرت
یک و نیم فنجان آرد ذرت ریز
1 فنجان آب سرد

مواد لازم برای مواد داخل آن:

600 گرم گوشت چرخ کرده
1 بسته سس تاکو
400 گرم گوجه فرنگی، خرد شده
1 عدد پیاز بزرگ
5 عدد فلفل هالپانو
3 حبه سیر
1 عدد بروکلی

مواد لازم برای سالسا:

5 عدد گوجه فرنگی
ربع فنجان سر بروکلی
1 عدد پیاز
1 حبه سیر
1 عدد فلفل هالپانو
ربع فنجان گشنیز



دستور تهیه:


1. مواد داخل را درست کنید: پیازها و فلفل ها را خرد کنید و گل های بروکلی را نیز ریز ریز کنید و سیر را له کنید. گوشت چرخ کرده را تفت دهید تا قهوه ای شود و سپس در ظرف دیگری بریزید و پیاز و فلفل را در همان قابلمه بپزید تا شروع به قهوه ای شدن کنند. سیر و ادویه جات را اضافه کنید و 1 دقیقه حرارت دهید. گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و خوب ته قابلمه را قاطی کنید تا چیزی به آن نچسبد و ذراتی که به ته آن چسبیده جدا شود.

2. گوشت را رویش بریزید و بروکلی را هم اضافه کنید. یک و نیم فنجان آب اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید و حرارت دهیاد تا آب آن کمی کمتر و سفت تر شود.

3. برای درست کردن خمیر، آب جوش را با بلغور ذرت و کمی نمک مخلوط کنید و خوب هم بزنید. در عرض 5 دقیقه این خمیر سفت می شود. آرد ذرت و آب سرد را اضافه کرده و بزنید تا کمی نرم شود و شبیه کره بادام زمینی یکنواخت شود.

4. خمیر را در ظرف موردنظر خود که قبلاً چرب کرده اید پهن کنید.

5. یک لایه پنیر روی آن بریزید.

6. حالا مواد داخل آن را اضافه کنید و مطمئن شوید که این مواد آبدار هستند. این آب برای بخار کردن تمالی از درون لازم است. سپس یک لایه دیگر پنیر بریزید.

7. روی کل آن خمیر بریزید و در نهایت، یک لایه دیگر پنیر رویش بپاشید.

8. ظرف را یک ساعت در فر بگذارید تا در دمای 350 فارنهایت بپزد. در این مدت سالسا را آماده کنید. همه مواد لازم برای سالسا را خرد کنید و سیر و فلفل را له کنید. همه آنها را با هم مخلوط کنید و نمک بزنید.

9. وقتی ظرف را از فر درمی آورید، پنیر باید طلایی شده و حباب زده باشد و عطر آن درآمده باشد.

10. بگذارید 15 دقیقه سرد شود و سپس آن را به صورت اسلایس و در بشقاب سرو کنید.

11. از سالسا برای تزئین آن استفاده کنید.





بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 4248 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۳۱ خرداد بازدید: 4685 ساعت: 12:27 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
3 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
4 تقویت حافظه با این ۶ خوراکی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
5 تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
6 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
7 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8 بهترین خوراکی‌های زمستانی و تقویت‌کننده سیستم ایمنی ۱۴۰۳ شنبه ۸ دي
9 خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
10 نوسان قیمتی اقلام خوراکی در مهر ماه اعلام شد ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
11 تورم خوراکی‌ها در شهریور ماه اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا پوست این میوه ضد سرطان است میوه‌هایی که رنگدانه‌های قرمز دارند اعم از هویج، گ...

  چیپس‌های سرطان‌زا نخورید دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چیپس و اسن...

  شیر مادر بهترین غذا علیه باکتری ها لقمه: بندناف یکی از مهمترین مکانها برای استقرار با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذای ایرانی در چهار گوشه جهان ایرانی‌ها هر جای این كره خاكی كه باشند، دست از غذاهای خوش طعم و لذیذشان برنمی‌دارند و در كنار خوردن غذاهای ملل دیگر، غذاهای سنتی ایران را وارد كشورهای مختلف می‌كنند تا هم خودشان خیلی اذیت نشوند و هم مردم آن‌ ممالك را در لذت خوردن غذاهای لذیذ ایرانی سهیم كنند.
کاربردهای زیبایی و رژیمی روغن نارگیل لیست زیر 10 روش را آموزش می دهد که باعث می شود روغن نارگیل در روتین روزانه شما قرار بگیرد و بتوانید محصولات شیمیایی و سمی را برای همیشه از زندگی خود بیرون کنید.
مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر اثر می‌گذارد کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر تاثیرگذار است.
گوشت پرندگان سموم هوا را دفع می‌کند/تقویت ریه با سنگک یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: در ایام آلوده هوا بهتر است مواد غذایی دارای ویتامین A، E و C مصرف شود. غلات سبوس‌دار مانند نان سنگک، ریه را تقویت می‌کند و گوشت ماهی و پرنده نیز در جذب اکسیژن و خنثی‌کردن آلرژن‌های محیطی مؤثر هستند.