کاکائوی داغ، چاقی و دیابت را کاهش می‌دهد


محققان آمریکایی دریافتند که چند فنجان کاکائو داغ می‌تواند فرد را در برابر التهاب مرتبط با چاقی و دیابت محافظت کند.

به گزارش لقمه، «جاشوا لامبرت» استادیار علوم و صنایع غذایی در دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا گفت: موشهایی که در یک رژیم غذایی با چربی بالا کاکائو خورده بودند نسبت به موش‌هایی که با همان رژیم غذایی ولی فاقد کاکائو خورده بوند کمتر دچار التهاب و چاقی شدند.

لامبرت گفت: موش‌ها معادل 10 قاشق غذاخوری پودر کاکائو در حدود 4 یا 5 فنجان کاکائوی داغ در طول یک دوره 10 هفته‌ای خوردند.

لامبرت افزود: میزان اثر چنان بود که مرا شگفت‌زده کرد،‌ همان طور که ما انتظار داشتیم بر روی وزن اثر زیادی نداشت اما در خصوص کاهش چشمگیر التهاب و بیماری کبد چرب شگفت زده شدیم.

لامبرت و همکارانش گفتند که شاخص‌های مختلفی از التهاب و دیابت در موش‌هایی که از مکملهای کاکائو تغذیه کرده بودند، نسبت به موش‌هایی که در رژیم غذایی بدون کاکائو داشتند، بسیار کمتر بود.

مکمل پودر کاکائو همچنین سطوح تری گلیسیرید کبد را در موش‌ها کمی بیش از 32 درصد کاهش داد.

این تحقیقات که در مجله اروپایی تغذیه منتشر شد،‌ نشان داد که افزایش سطح تری گلیسیرید نشانه‌ای از بیماری کبد چرب و مربوط به التهاب و دیابت است. 


بازگشت به صفحه نخست



نقل از :فارس

کد: 4274 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲ تير بازدید: 2447 ساعت: 9:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاکائو گران‌تر از همیشه ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير
2 کمک چای سبز و کاکائو به طول عمر ۱۴۰۰ شنبه ۲۷ شهريور
3 ۶ نوع ماده غذایی گیاهی موثر در کاهش فشار خون ۱۴۰۰ جمعه ۳ ارديبهشت
4 مصرف شکلات تلخ به بهبود جریان خون در بدن کمک کند ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
5 با خوردن کاکائو به جنگ دیابت بروید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
6 تقلب در استفاده از روغن به جای کره کاکائو ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد
7 آیا مصرف کاکائو از سکته قلبی جلوگیری می کند؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير
8 شیرکاکائو محصول گاوهای قهوه ای! ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد
9 فقط در افطار غذای پروتئین دار بخورید ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ خرداد
10 با مصرف شکلات تلخ حس آرامش را تجربه کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
11 شکلات مرغوب را چگونه تشخیص دهیم! ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیاز خواص آنتی بیوتیکی و ضد مسمومیت دارد یک متخصص تغذیه در گفت‌وگویی در مورد مزایای مصرف پی...

  راهنمای حفظ ارزش مواد غذایی لقمه: شرط اصلی سالم زیستن ، داشتن تغذیه صحیح است. ...

  28 سال عمر بیشتر با قطع کامل مصرف الکل پایگاه خبری لقمه: دانشمندان سوئدی به نتیجه رسیدند ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت