طرز تهیه سالاد سیب زمینی و گل کلم


زمان آماده سازی: 25 دقیقه زمان پخت در مایکروفر: 13 دقیقه زمان خنک شدن: یک تا 24 ساعت تعداد: 8 تا 10 نفر

مواد لازم

• 12 عدد سیب زمینی ریز
• یک عدد گل کلم متوسط
• 2 قاشق غذا خوری آب
• یک عدد پیاز کوچک ریز شده
• دو ساقه کرفس، خرد شده
• 1/3 پیمانه خامه ترش و سس پیاز کوهی
• دو قاشق غذاخوری آب لیمو
• دو قاشق غذاخوری روغن سالاد
• ¼ پیمانه بلوچیز
• ¼ پیمانه جعفری تازه
• دو تکه بیکن سرخ شده
• 4 تکه نان تست
• نمک دریایی یا نمک ساده
• پودر فلفل


طرز تهیه

1. سیب زمینی ها را روی یک لایه حوله کاغذی و درون مایکروفر بچینید. درجه مایکروفر را روی 100 درصد قرار دهید و به مدت 5 دقیقه آن را بپزید. سیب زمینی ها را بپزید و به مدت 3 دقیقه دیگر بپزید تا سیب زمینی ها نرم شوند.
2. گل کلم ها را درون کاسه مایکرفر بگذارید و دو قاشق آب را اضافه کنید. 5 دقیقه آنها را بپزید. سپس آبکش و خنک کنید.
3. در یک کاسه سیب زمینی، گل کلم، پیاز و کرفس را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، سس پیاز کوهی، آب لیمو و روغن سالاد را با هم مخلوط کنید. آنها را به همراه بلوچیز به سیب زمینی اضافه کنید. به مدت یک تا 24 ساعت آنها را با هم مخلوط کنید. پیش از سرو، جعفری، بیکن، تکه های کوچک نان تست، نمک دریایی و فلفل را اضافه کنید.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 4400 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۸ تير بازدید: 5367 ساعت: 11:37 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
2 غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۳ مهر
3 خوردن کاهو مغز را 11 سال جوانتر می کند! ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
4 استقبال از بیماری ها با مصرف سالادهای آماده ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
5 سلامت مردم؛ قربانی غذاهای ارزان‌قیمت ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
6 سالاد سبزیجات؛ مخصوص رژیمی ها ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
7 افزایش مواد مغذی سالاد با افزودن روغن ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
8 طرز تهیه سالاد لوبیا سبز، انجیر و پنیر فتا ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
9 راز و رمز‌های خوشمزه شدن لوبیا پلو ۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر
10 سرکه سیب با بدن ما چه می کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
11 سالاد نودالیت، غذایی محبوب کودکان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوردن صبحانه و پرهیز از مصرف نوشابه‌های گازدار از فشار خون بالا می‌کاهد نتایج یک بررسی نشان داد که حفظ نمایه‌ی توده‌ی بدنی...

  كاهش مصرف گوشت قرمز و کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن كارشناسان سلامت و تغذیه در انگلیس ادعا كرده‌اند كه...

  ۹ علت خون ریزی لثه را بشناسید افرادی که از نخ دندان استفاده می کنند، گاهی دچار خ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه بوی بد این 10 غذا را از بین ببریم؟ پایگاه خبری لقمه: چهره کاملا آراسته ای دارد؛ طوری که اصلا به مغزتان هم خطور نمی کند بوی نامطلوبی که داخل تاکسی کلافه تان کرده از سمت این شخص باشد!
افزایش میل و قدرت جنسی با مصرف این سبزی نشستن در جوشانده شنبلیله، جهت درمان ورم، چسبندگی و ترشحات رحمی، نرم‌كردن رحم سفت و ورم‌های سفت آن، بازكردن دهانه رحم و تسهیل زایمان و دفع جفت، مفید است. همچنین شنبلیله سبب افزایش میل و قدرت جنسی می‌شود.
نفخ؛ نشانه بیماری‌های خطرناك هر فرد در هر دم و بازدم همراه با اكسیژن و دی‌اكسید كربن، گازهای متان، هیدروژن و نیتروژن را از طریق مری وارد دستگاه گوارش خود می‌كند، به طوری كه در دستگاه گوارش ما همیشه 200 سی‌سی هوا وجود دارد.
تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهر ری بر اهمیت توجه به تنوع غذایی ایران برای برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی تاکید کرد.