مواد لازم • 12 عدد سیب زمینی ریز • یک عدد گل کلم متوسط • 2 قاشق غذا خوری آب • یک عدد پیاز کوچک ریز شده • دو ساقه کرفس، خرد شده • 1/3 پیمانه خامه ترش و سس پیاز کوهی • دو قاشق غذاخوری آب لیمو • دو قاشق غذاخوری روغن سالاد • ¼ پیمانه بلوچیز • ¼ پیمانه جعفری تازه • دو تکه بیکن سرخ شده • 4 تکه نان تست • نمک دریایی یا نمک ساده • پودر فلفل طرز تهیه 1. سیب زمینی ها را روی یک لایه حوله کاغذی و درون مایکروفر بچینید. درجه مایکروفر را روی 100 درصد قرار دهید و به مدت 5 دقیقه آن را بپزید. سیب زمینی ها را بپزید و به مدت 3 دقیقه دیگر بپزید تا سیب زمینی ها نرم شوند. 2. گل کلم ها را درون کاسه مایکرفر بگذارید و دو قاشق آب را اضافه کنید. 5 دقیقه آنها را بپزید. سپس آبکش و خنک کنید. 3. در یک کاسه سیب زمینی، گل کلم، پیاز و کرفس را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، سس پیاز کوهی، آب لیمو و روغن سالاد را با هم مخلوط کنید. آنها را به همراه بلوچیز به سیب زمینی اضافه کنید. به مدت یک تا 24 ساعت آنها را با هم مخلوط کنید. پیش از سرو، جعفری، بیکن، تکه های کوچک نان تست، نمک دریایی و فلفل را اضافه کنید.بازگشت به صفحه نخست