دستور پخت پیتزا قارچ مخلوط


پیتزا قارچ مخلوط یکی از پرطرفدارترین پیتزاهاست که شما می توانید آن را در خانه تهیه کنید.

• تعداد: 12 عدد
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• زمان پخت: 25 دقیقه در دمای 375 درجه فارنهایت

مواد لازم

• خمیر پیتزا
• 225 گرم پنیر موتزارلا
• دو عدد پیاز درشت و شیرین، خلال شده
• 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• سه پیمانه قارچ خرد شده (انواع مختلف همچون دکمه ای، صدفی، قیفی، مورکلا و ...)
• دو حبه سیر رنده شده
• دو قاشق چایخوری رزماری تازه، خرد شده
• جعفری تازه


طرز تهیه

1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر پیتزا را طبق دستور آماده کنید. خمیر را به شکل مستطیلی باز کنید. کف سینی فر را چرب کنید و خمیر را داخل آن بگذارید و روی آن پنیر بپاشید.

2. در یک تابه بزرگ، پیاز را با روغن زیتون و حرارت متوسط سرخ کنید و 15 دقیقه در تابه رابگذارید تا پیاز سبک شود. در ظرف را بردارید و 5 تا 8 دقیقه دیگر تفت دهید تا طلایی شود. تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

3. در یک تابه کوچک، قارچ ها، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و سیر و رزماری را با هم مخلوط کنید. با حرارت متوسط تفت دهید. مخلوط قارچ را روی پنیر بریزید و روی آن پیازها را بریزید.

4. به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید تا زیر خمیر برشته و طلایی شود. از فر خارج کنید. 5 دقیقه بعد روی آن جعفری تازه خرد شده بریزید و به شکل مربع های کوچک برش دهید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 4450 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۷ شهريور بازدید: 3322 ساعت: 12:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هیأت‌هایی که به عزاداران «پیتزا» می‌دهند ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
2 دانشنامه خوراک ایرانی در راه است/سبقت پیتزا فروشی‌های تهران از ایتالیا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
3 تبلیغ عجیب یک شرکت داروسازی در سطح تهران ۱۳۹۶ جمعه ۲۴ آذر
4 پیتزا مرغ ماهی تابه ای،غذای رژیمی ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
5 سلامت مردم؛ قربانی غذاهای ارزان‌قیمت ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
6 خطرناک‌تر از فست‌فود!/ مضرات پاکت فست فود‌ها را دست کم نگیرید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۷ مهر
7 کیک پیتزا یک کیک جدید و خوشمزه ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
8 با کاهش مصرف فست فودها سلامتیتان را تضمین کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
9 پیتزا گوجه فرنگی، ریحان و ذرت ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ مرداد
10 پخت پیتزا در یک آشپزخانه کاملا آنلاین ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
11 آیا واقعاً پیتزا غذای نامناسبی است؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شیرخام نخورید گروهی از متخصصان اطفال در آمریکا هشدار دادند که زن...

  نقش پروبیوتیک ها بر سلامت دهان و دندان پایگاه خبری لقمه: پروبیوتیک ها میکرو ارگانیسم های ...

  چرا هویج نارنجی است؟ هویج از سبزی‌های ریشه‌ای است که می‌توان آن را خام ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این سبزی ها را در فصل بهار زیاد بخورید هر فصلی سبزیجات ویژه خود را دارد. گرچه زمستان تمام شده و روزهای زیبای بهار فرا رسیده اما لازم است تا بدن را از نظر ویتامین ها و آنتی اكسیدان ها تقویت كرد و برای روزهای گرم آینده نیروی تازه ای گرفت.
برای پیشگیری از افزایش وزن مجدد چه كار كنیم؟ معمولا پس از اینكه موفق می‌شویم وزن خود را چند كیلویی كم كنیم، فقط این وضعیت و جلوگیری از اضافه وزن مجدد كار دشوارتری به نظر می‌رسد.
تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان داده است که مصرف مکمل پتاسیم پس از جراحی قلب باعث صرفه جویی در هزینه های بیمار می شود و از خطرات بیشتر ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی یا سایر اختلالات ریتمی پیشگیری می کند.
بهترین و بدترین مواد غذایی برای مفاصل شما بیماری آرتروز انواع مختلفی دارد؛ اما برخی از نشانه‌ها و علائم در همه انواع این بیماری مشترک هستند؛ از جمله علائم مشترک انواع آرتروز می‌توان التهاب، سفتی، خشكی و درد در مفاصل نام برد.