از مصرف سیب‌زمینی‌ و پیاز جوانه‌زده خودداری كنید


برای حفظ سلامتی بدن، غذایی كه می‌خوریم باید سالم و مقوی باشد، به این منظور باید مواد غذایی سالم انتخاب و به روش بهداشتی و مناسب نگهداری شود.

لقمه: برای بهداشت كلی مواد غذایی لازم است تا حد امكان از فروشگاه‌هایی كه فروشندگان آنها شرایط بهداشت مواد غذایی را رعایت می‌كنند خرید شود. حتما به تاریخ تولید، انقضا، شماره پروانه ساخت از وزارت بهداشت و علامت استاندارد توجه شود و از خرید مواد غذایی كه تاریخ مصرف آنها گذشته است پرهیز شود. همچنین لازم است گوشت، مرغ و ماهی پس از خرید سایر مواد غذایی خریداری شوند، از خرید بسته‌های غذایی آسیب دیده و معیوب اجتناب شود. لازم است توجه داشت كه غذاهای منجمد شده در دمای فریزر (20درجه زیر صفر) مانند انواع گوشت، ماهی و سبزی حداكثر تا سه ماه قابل نگهداری است نه بیشتر.

برای رفع انجماد گوشت و سایر مواد غذایی قرار دادن در یخچال روش مطمئن‌تر و بهتری است. لازم است،

نان از فروشگاه‌ها و نانوایی‌هایی كه اصول بهداشتی را رعایت می‌كنند تهیه شود.

از روزنامه برای بسته بندی و حمل مواد غذایی به ویژه نان استفاده نشود.

برای جلوگیری از بیات شدن نان آن را در ظروف در بسته و در فریزر نگهداری كنید.

تا حد امكان نان را به مقدار نیاز روزانه خریداری كنید.

غلات را در ظروف در بسته و در محیط خشك، تاریك و خنك و در معرض جریان هوا نگهداری كنید.

فروشندگان باید لباس تمیز و كارت بهداشتی داشته باشند و زخم و جراحت روی صورت و دست نداشته باشند.

هنگام خرید میوه و سبزی توجه داشته باشید كه میوه و سبزی از سطح زمین فاصله داشته باشند.

در انتخاب میوه و سبزی دقت داشته باشید كه حتما تازه، سالم و تمیز باشند.

هنگام حمل مواد غذایی باید برای جلوگیری از آلودگی، سبزی‌ها و میوه‌ها را جدا از گوشت، ‌نان و سایر مواد غذایی قرار دهید.

سبزی و میوه را به صورت روزانه خریداری كنید تا تازگی و مواد مغذی آن حفظ شود.

از خرید سیب زمینی‌هایی كه دارای شكاف، جوانه و زدگی هستند، پرهیز كنید.

سیب زمینی و پیاز را در جای خشك، خنك و بدون نور نگهداری كنید و به محض جوانه زدن هرچه سریع‌تر تا قبل از فاسد شدن مصرف كنید.

همچنین برای نگهداری سبزی‌ها می‌توان از روش‌های خشك كردن و یا انجماد استفاده كرد.

بهتر است برای انجماد ضخامت بسته‌ها كم باشد. پس از شستشوی سبزی‌ها آنها را در پارچه نازكی حداكثر به مدت سه روز در یخچال نگهداری كنید.

بهتر است سبزی‌ها را به صورت خام و در بسته‌های كوچك در فریزر نگهداری كنید.

گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها (گردو، بادام و... ) را از فروشگاه‌هایی كه گوشت‌ها را در شرایط بهداشتی نگهداری می‌كنند خرید كنید.


 


نقل از :عصر ايرانيان

کد: 462 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ يکشنبه ۸ آبان بازدید: 6128 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سند توسعه زنجیره ارزش گیاهان دارویی تدوین شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
2 دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
3 هدفگذاری تولید ۷۰۰ هزار تنی گیاهان دارویی در کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
4 حجم صادرات گیاهان دارویی از ابتدای امسال تا کنون چقدر بود ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
5 راه مقابله با کم حافظه‌گی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
6 تاکید بر اهمیت نقش آفرینی اتحادیه گیاهان دارویی در صادرات ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۵ مرداد
7 خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
8 خواص دود کردن گیاهان در کاهش عوارض آلودگی هوا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
9 ایران گیاهان دارویی خود را صادر می‌کند ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
10 تولید خوراک دام به روش هیدروپونیک نیاز به زمین بزرگ ندارد ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
11 گیاهان مدیترانه ای سلاح جدیدی برای مبارزه با آلزایمر و پارکینسون ۱۳۹۶ جمعه ۲۲ دي


نظرات


ely

مرسی از خبرهای مفید شما

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چاره‌ای برای پرخوری استرسی هر كسی كه در پیتزا یا بستنی دنبال آرامش می گردد می...

  عسل، بهترین شربت سینه برای کودکان اخیراً محققان تأثیر عسل و شربت سینه را روی کودکانی...

  چه بخوریم و چه نخوریم تا بهتر رشد کنیم؟ رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با اش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ویتامین اخلاق را بشناسید کمبود ویتامین B1 موجب بداخلاقی و کاهش حافظه می‌شود.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
وقتی فک‌تان خرت خرت می‌کند «فکم موقع باز و بسته کردن صدا می‌دهد، نمی‌توانم درست غذا بجوم، وقتی غذا می‌خورم زود فکم خسته می‌شود و بی‌دلیل درد می‌کند ...» اینها و چندین شکایت مشابه از جمله رایج‌ترین مشکلاتی است که بیماران در کلینیک‌های دندانپزشکی به دندانپزشک ابراز می‌کنند و به‌دنبال راه درمان آن هستند؛ مشکلاتی که از آنها با عنوان اختلالات مفصل گیجگاهی فکی یاد می‌شود و افراد بسیاری در سطح دنیا به آن مبتلا هستند.
بهترین مکان نگهداری 5 ماده‌ مهم غذایی 5 ماده غذایی وجود دارد كه برخی از ما كم و بیش در خصوص جای نگهداری از آنها سردرگم هستیم. این مطلب شما را راهنمایی می‌كند تا بدانید كجا باید از این مواد غذایی نگهداری كنید.