مواد لازم : کره : 100 گرم پودر قند : 50 گرم ( هر پیمانه پودر قند برابر با 125 گرم هست ) هل ساییده : نصف ق م وانیل : نصف ق م آرد : 175 - 150 گرم (هر پیمانه آرد برابر با 125 گرم می باشد ) گردوی ریز نگینی شده : 150 گرم زرده تخم مرغ : 1 عدد سفیده تخم مرغ : 1 عدد طرز تهیه : کره و پودر قند را 5 دقیقه با همزن می زنیم . وقتی می گیم کره رو بزنید تا سبک و کرم رنگ بشه ، دقیقا" منظور همین تصویری هست که می بینید . بعد زرده و هل و وانیل رو اضافه کرده و یک دقیقه هم می زنیم . بعد کم کم آرد رو اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم باید خمیر کمی شل باشه نه سفت . از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و در دست گلوله می کنیم . دانه دانه داخل سفیده تخم مرغ می اندازیم. نکته : گلوله های خمیر را حتما دانه دانه داخل سفیده بندازید . نکته : شیرینی در سفیده نباید بماند . بعد با چنگال برداشته و داخل گردوها می اندازیم و با گردو خوب می پوشانیم . می توانید از تخم آفتابگردان و یا کنجد هم استفاده کنید ولی گردو معمول تر هست . حدودا 35 - 40 دقیقه و با دمای 165 درجه سانتیگراد طبقه وسط . از فر درآورده و در حالت ولرم 1 ق غذاخوری پودر قند و هل ساییده روی همه شیرینی ها پاشیده تا به شیرینی بچسبد .بعد اجازه دهید شیرینی ها سرد شود . نکته : اگر سرد باشد پودر قند به آنها نمی چسبد و اگر داغ باشد پودر قند آب می شود . نکته : لزومی ندارد سینی فر را چرب کنید . برای نگهداری آنرا در ظرف دربسته گذاشته و در جای خشک و خنک قرار دهید . با این مقدار مواد 50 عدد شیرینی اسکار خواهیم داشت ( البته بستگی به این داره که شما اندازه اسکارها را چقدر در نظر بگیرید ) .بازگشت به صفحه نخست