دستور پخت تارت گوشت و پنیر


گوشت یکی از مواد غذایی پر مصرف در آشپزی است به همین دلیل در این دستور غذایی خوشمزه را با گوشت آموزش می دهیم.

مواد اولیه :

 آرد                         250 گرم

 كره                        115 گرم

 زرده تخم‌مرغ             یك عدد

 نمك                       یك قاشق چایخوری

 شیر یا آب سرد         1/3 پیمانه

 
مواد لازم برای داخل خمیر

گوشت قیمه‌ای                           200 گرم

پنیر گودا                                   100 گرم

 پیاز                                           یك عدد

پیازچه خرد شده                   پنج ساقه

رب گوجه‌فرنگی          یك قاشق سوپخوری

نمك، فلفل و روغن              به میزان لازم

 

طرز تهیه

آرد و نمك را داخل كاسه‌ای الك كرده و كره را تكه‌تكه می‌كنیم، سپس با انگشت آن را به خورد آرد می‌دهیم تا مثل خرده نان شود. زرده تخم‌مرغ را افزوده و مخلوط می‌كنیم. شیر یا آب سرد را به تدریج به خمیر اضافه و مخلوط كرده تا خمیری به دست بیاید كه به دست تمیز نچسبد.
خمیر را در نایلون قرار داده و در یخچال 20 دقیقه استراحت می‌دهیم. در این فاصله پیاز را خرد كرده، به همراه گوشت در كمی روغن تفت می‌دهیم. به گوشت دو لیوان آب افزوده و با حرارت كم آن را مغز پخت می‌كنیم.
پس از پخت اجازه می‌دهیم آب گوشت تبخیر شود. رب‌ گوجه‌فرنگی، نمك و فلفل را به گوشت افزوده، مخلوط می‌كنیم و پس از كمی تفت خوردن حرارت را خاموش كرده تا مواد گوشتی خنك شوند. سپس پنیر رنده شده و پیازچه‌ها را به مواد گوشتی اضافه و مخلوط می‌كنیم.
فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد از یک ربع قبل روشن می‌كنیم. خمیر را به دو نیم كرده و روی سطح آردپاشی شده با وردنه پهن می‌كنیم، یك قسمت را در قالب تارت باز كرده و مواد گوشتی را روی آن ریخته و پخش می‌كنیم و یك لایه خمیر دیگر را روی آن قرار داده و اطراف آن را به خمیر زیری پرس كرده و می‌چسبانیم. بهتر است لایه زیری بزرگ‌تر از لایه بالایی باشد تا برای دیواره ظرف نیز جا داشته باشد. روی خمیر چند سوراخ یا شكاف ایجاد كرده و در فر به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی كه روی آن طلایی شود می‌پزیم.


نکات:

می‌توانیم از گوشت چر‌خ‌كرده نیز استفاده كنیم.

برای روی تارت می‌توانیم زرده تخم‌مرغ را با قلم‌مو روی خمیر مالیده تا تارت خوش‌رنگ‌تری داشته باشیم.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خانواده سبز

کد: 4697 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۰ مرداد بازدید: 4444 ساعت: 11:51 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
2 تارت خرمالو را اینگونه برای یلدا تهیه کنید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
3 کاهش ۹۸ درصدی مصرف آب با نازل‌های نانویی محققان ایرانی ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۳ مهر
4 قیمت موز به زیر سی هزار تومان می رسد ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
5 بالارفتن سهم تولیدکنندگان در فروش به شیوه استارتاپی ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۹ آبان
6 تاکوی ماهی با سس تارتار چیپوتله ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
7 رنگ های مصنوعی و عوارض شدید آن ها چیست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
8 پخت پیتزا در یک آشپزخانه کاملا آنلاین ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
9 طرز تهیه 5 غذای ترکیه ای را با ما امتحان کنید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۵ خرداد
10 روزهای بهاری را با «تارت مارمالادی» تکمیل کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
11 طرز تهیه انواع تارت (1) ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهبود خستگی مزمن با تغذیه سندرم خستگی مزمن بعد از کار زیاد، مشغله های فکری ی...

  با 13 معجزه سیب آشنا شوید سیب خواص زیادی برای سلامتی دارد. در این مبحث به 13...

  داروهای چاق‌كننده را بشناسید! پزشك برای‌تان داروهای خاصی تجویز كرده و چند ماهی ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چاقی با ما چه می‌کند؟ کاهش کیفیت زندگی و سطح سلامتی جامعه از عوارض گسترش چاقی است و برای کاهش این اثرات، پیشگیری بهترین راه مهار است.
قدیمی ترین نانوایی ایران کجاست؟ پایگاه خبری لقمه: نانوایی «شیخ احمد» در شهرستان کوهبنان کرمان با قدمتی بیشتر از 100 سال در حالی همچنان پابرجاست که برای ثبت در فهرست آثار ملی ملموس و ناملموس آماده می‌شود.
آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.
تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یک‌دهم قیمت نمونه مشابه خارجی پایگاه خبری لقمه: یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق به تولید نسل جدیدی از داروهای نوین در درمان سرطان شده که با فاصله کوتاهی بعد از سازنده اصلی و با کمتر از یک‌دهم قیمت در اختیار بیماران قرار گرفته است.