مواد اولیه :
استیك گوسفندی (هركدام به وزن 250 گرم) چهار تكه
رنده پوست لیموترش نصف عدد
سیر ساطوری شده یك حبه
پیازچه خرد شده یك عدد
نعنا تازه، خرد شده یك قاشق غذاخوری
آب، نمك و فلفلسیاه به میزان لازم
طرز تهیه برای چهار نفر:
تمام مواد بجز گوشت را با هم مخلوط كرده و استیكها را در آن بغلتانید تا همه قسمتهای آنها به مواد طعمدهنده آغشته شود. در ظرف را ببندید و آن را چند ساعت یا یك شب در یخچال بگذارید.
گوشت را از درون مواد خارج كنید. این استیك را میتوان روی كبابپز با حرارت بالا كباب كرد یا آن را در تابه روی حرارت متوسط سرخ كرد. در هر حال به هنگام پخت، هرازگاهی از مواد طعمدهنده روی سطوح گوشت بمالید. استیك آماده شده را با برگتازه نعنا تزئین كنید.
بازگشت به صفحه نخست