تعرفه 50 درصدی برای صادرات حبوبات اعمال شد


مدیر کل دفتر غلات و علوفه‌ای وزارت جهاد کشاورزی گفت: در پی افزایش چند برابری قیمت انواع حبوبات تعرفه 50 درصدی برای صادرات در نظر گرفته شده تا با کاهش صادرات، قیمت این محصولات متعادل‌ شود.

به گزارش لقمه، دلاور حیدرپور اظهار کرد: در ماه گذشته قیمت لوبیا چیتی به حدود 11 هزار تومان رسید در حالی که این محصول از کشاورز حدود 4000 تومان خریداری می‌شد.

وی افزود: قیمت خرید عدس و نخود از کشاورزان نیز کیلویی 2200 تا 2700 تومان است در حالی که در بازار بیش از 5000 تومان فروخته می‌شود.

مدیر کل دفتر غلات و علوفه‌ای وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد:‌ در پی این افزایش چند برابری قیمت مقرر شد تا تعرفه 50 درصدی برای صادرات آن در نظر گرفته شود که این تعرفه باعث توقف صادرات این محصولات شد.

حیدرپور پیش بینی کرد: امسال میزان تولید نخود در کشور به 330 هزار تن، لوبیا به 315 هزار تن و عدس به حدود 100 هزار تن برسد که با افزایش قیمت گوشت، مصرف این گونه محصولات در کشور افزایش خواهد یافت.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5038 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۱ شهريور بازدید: 3065 ساعت: 2:10 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
2 ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر آغاز می شود ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
3 عوامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار از نظر عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ایران ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
4 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
5 خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
6 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
7 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
8 تورم خوراکی‌ها در شهریور ماه اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
9 افزایش ۳۰ درصدی قیمت حبوبات با حذف ارز ترجیحی ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
10 دلیل کمبود لوبیا سفید و دپوی 5 هزار تنی حبوبات در گمرک ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
11 مصرف حبوبات ایرانی ها در یک سال چقدر است/عدس و نخود در صدر واردات ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خلاصی از شر بوی بد دهان با این ترفندها پایگاه خبری لقمه: دانشمندان می‌گویند خوردن برخی غذ...

  آیا گوشت کبابی خطرناک است؟ بهترین روش برای پختن گوشت در وهله اول بخارپزکردن، ...

  آب معدنی،محصولی که از پشت به سلامت خنجر می‌زند دستگاه‌های نظارتی، در بررسی‌هایی که از کارخانه‌های...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت