خواص کاکائو را بشناسید


نتایج بررسی های متعدد نشان می دهد، کاکائو برای حفظ سلامت مفید است.

به گزارش لقمه،بعضی افراد از خوردن شکلات امتناع می کنند زیرا می پندارند که این ماده غذایی ناسالم و چاق کننده است در حالی که شکری که به آن افزوده می شود، مضر است. پودر کاکائو که از دانه کاکائو به دست می آید، بسیار مغذی است.

کاکائو و شکلات تلخ سرشار از منیزیم ماده معدنی است که برای حفظ سلامت قلب و بیش از ۵۰۰ عملکرد بدن از جمله عملکرد عضله ضروری است.

مصرف شکلات تلخ حاوی کاکائو، خطر بروز حمله قلبی را کاهش می دهد.

گیاه کاکائو حاوی ماده مغذی به نام «پروآنتوسیانین» است. این فیتونوترینت از بدن در برابر مواد سرطان زا و سموم محافظت می کند.

کاهش دهنده فشار خون است.

شکلات، ماده شیمیایی به نام دوپامین در مغز تولید می کند که احساس خوبی به وجود می آورد. کاهش تولید دوپامین با بروز اختلال مغزی مانند بیماری پارکینسون ارتباط دارد. مصرف مواد غذایی که در تولید دوپامین نقش دارد، در پیش گیری از این بیماری موثر است.

کاکائو، کلسترول مضر را کاهش و کلسترول مفید را افزایش می دهد.

کاکائو و شکلات تلخ از کلیه ها در برابر بیماری محافظت می کند.

مصرف شکلات حاوی میزان بالای کاکائو، میزان آندورفینز را که مسکن طبیعی بدن است افزایش می دهد؛ در نتیجه با مصرف شکلات تلخ، درد کاهش پیدا می کند.  



بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :روزنامه خراسان

کد: 5065 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۳ شهريور بازدید: 3963 ساعت: 10:01 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گیاهان مدیترانه ای سلاح جدیدی برای مبارزه با آلزایمر و پارکینسون ۱۳۹۶ جمعه ۲۲ دي
2 ارتباط ویتامین B و ابتلا به سرطان ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
3 مصرف لبنیات کم چرب ریسک ابتلا به پارکینسو را افزایش می دهد ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد
4 مصرف چه مقدار قهوه کشنده است ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۷ شهريور
5 در ظروف خش‌دار پخت و پز نکنید ۱۳۹۳ شنبه ۱۴ تير
6 خواص ضد سرطانی هویج ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۵ مهر
7 چای سبز به درمان کبد چرب کمک می‌کند ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۷ آذر
8 نوشیدن 6 فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به سرطان رحم را کاهش می‌دهد ۱۳۹۱ شنبه ۶ آبان
9 چرا مردان باید میوه های توت مانند مصرف کنند؟ ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۴ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  دانش آموزان در روزهای ابری بیشتر شیر بنوشند مهناز تسلیمی، کارشناس آموزش سلامت آموزش و پرورش در...

  با انواع غذاهای آلرژی‌زا آشنا شوید آلرژی‌های غذایی در سال‌های اخیر نگرانی‌های بسیاری ...

  تخم مرغ را به صورت کامل مصرف کنید لقمه: افراد بسیاری از مصرف تخم مرغ به صورت کامل، پ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سفره و صندوق پایگاه خبری لقمه: شاید عنوان این تیتر در نگاه اول عجیب به نظر برسد و مخاطب با خود بگوید غذا چه ربطی با انتخابات به عنوان یک کنش سیاسی دارد؟!اما واقعیت این است غذا به عنوان نماد و مصداقی از بهبود اوضاع زندگی و به مثابه یک شاخص اقتصادی از اهمیت و جایگاه خاصی در برنامه های نامزدهای انتخاباتی برخوردار است و بخش عمده ای از فعالیت ها و وظایف یک رئیس جمهور به شکل مستقیم و غیر مستقیم با مساله غذا در ارتباط است.
غذاهای مو سیاه کن شاید این سؤال همواره مطرح باشد که چرا موهایمان سفید می شوند؟ رنگ مو و مطالب مربوط به آن موضوع جالب و پیچیده ای است و جدا از آن که عامل زیبایی است، محافظ و نگهبان ِ سر درمقابل اشعه ماوراء بنفش هم هست. در پایین ترین لایه پوست و درمحل پایه و تکیه تار مو، سلول هایی به نام ملانوسیت قراردارند که دائما ترکیبی به نام ملانین را تولید می کنند، که همین ملانین عامل رنگ داشتن تار موی رشد کرده است.
چه چیزی پوست را پیر می‌‌کند؟ برخی همواره به دنبال کلید جادویی برای داشتن پوستی شاداب هستند غافل از اینکه رعایت برخی نکات ساده و کم خرج مانند خوردن میوه و سبزی تازه و رعایت رژیم غذایی بهترین نسخه‌ای است که می‌توان پیچید.
چه نكاتی را در تهیه غذای خانگی رعایت كنیم؟ در دستورهای غذایی میزان روغن مورداستفاده را به نصف تا یك سوم میزان پیشنهاد شده كاهش دهید