خواص کاکائو را بشناسید


نتایج بررسی های متعدد نشان می دهد، کاکائو برای حفظ سلامت مفید است.

به گزارش لقمه،بعضی افراد از خوردن شکلات امتناع می کنند زیرا می پندارند که این ماده غذایی ناسالم و چاق کننده است در حالی که شکری که به آن افزوده می شود، مضر است. پودر کاکائو که از دانه کاکائو به دست می آید، بسیار مغذی است.

کاکائو و شکلات تلخ سرشار از منیزیم ماده معدنی است که برای حفظ سلامت قلب و بیش از ۵۰۰ عملکرد بدن از جمله عملکرد عضله ضروری است.

مصرف شکلات تلخ حاوی کاکائو، خطر بروز حمله قلبی را کاهش می دهد.

گیاه کاکائو حاوی ماده مغذی به نام «پروآنتوسیانین» است. این فیتونوترینت از بدن در برابر مواد سرطان زا و سموم محافظت می کند.

کاهش دهنده فشار خون است.

شکلات، ماده شیمیایی به نام دوپامین در مغز تولید می کند که احساس خوبی به وجود می آورد. کاهش تولید دوپامین با بروز اختلال مغزی مانند بیماری پارکینسون ارتباط دارد. مصرف مواد غذایی که در تولید دوپامین نقش دارد، در پیش گیری از این بیماری موثر است.

کاکائو، کلسترول مضر را کاهش و کلسترول مفید را افزایش می دهد.

کاکائو و شکلات تلخ از کلیه ها در برابر بیماری محافظت می کند.

مصرف شکلات حاوی میزان بالای کاکائو، میزان آندورفینز را که مسکن طبیعی بدن است افزایش می دهد؛ در نتیجه با مصرف شکلات تلخ، درد کاهش پیدا می کند.  



بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :روزنامه خراسان

کد: 5065 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۳ شهريور بازدید: 4028 ساعت: 10:01 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گیاهان مدیترانه ای سلاح جدیدی برای مبارزه با آلزایمر و پارکینسون ۱۳۹۶ جمعه ۲۲ دي
2 ارتباط ویتامین B و ابتلا به سرطان ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
3 مصرف لبنیات کم چرب ریسک ابتلا به پارکینسو را افزایش می دهد ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد
4 مصرف چه مقدار قهوه کشنده است ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۷ شهريور
5 در ظروف خش‌دار پخت و پز نکنید ۱۳۹۳ شنبه ۱۴ تير
6 خواص ضد سرطانی هویج ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۵ مهر
7 چای سبز به درمان کبد چرب کمک می‌کند ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۷ آذر
8 نوشیدن 6 فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به سرطان رحم را کاهش می‌دهد ۱۳۹۱ شنبه ۶ آبان
9 چرا مردان باید میوه های توت مانند مصرف کنند؟ ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۴ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کنترل فشارخون با گوجه فرنگی گوجه فرنگی خواص مغذی متعددی دارد که در ادامه به تع...

  برای جلوگیری از چاقی در تعطیلات نوروز چه کنیم؟ یک کارشناس تغذیه گفت: برای جلوگیری از چاقی و اضاف...

  بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای در ایام حج حج از واجبات الهی است که در تزکیه نفس و تعالی روح ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این 10 نوع خوراکی شما را از رفتن به دندان پزشک بی نیاز می کنند پایگاه خبری لقمه: مسواک زدن و نخ دادن کشیدن؛ دو راهکار مرسوم برای محافظت از دندان ها هستند؛ اما فکر می کنید استفاده از همین دو شیوه به تنهایی می تواند سلامت دندان های ما را تضمین کند؟ روشن است که پاسخ چنین سؤالی منفی است، برای داشتن دندان هایی سفید و سالم که لبخندی زیبا را به ما هدیه می دهند باید تغییراتی در سبک زندگی و به خصوص رژیم غذایی ایجاد کرد. بنابراین، اگر می خواهید مخارج سرسام آور دندان پزشکی را تجربه نکنید و به صورتی طبیعی دندان هایی سالم داشته باشید، گزارش ما را دنبال کنید تا با خوراکی هایی که تأثیری بی نظیر در حفظ سلامت دندان دارند آشنا شوید.
مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر اثر می‌گذارد کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر تاثیرگذار است.
مقایسه نان سفید و سبوس‌دار کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور گفت: به‌طور میانگین نان سبوس‌دار نسبت به نان سفید دو برابر ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری دارد.
نکات مهم درباره پخت شله زرد برای پخت بهتر هر غذایی نیازمند دانستن نکات ظریفی هستیم که شله زرد هم از این قاعده مستثنی نیست.