سود یک میلیارد تومانی واسطه‌ها از فروش شلیل!


رییس اتحادیه باغداران از پایان برداشت شلیل خبر داد و گفت: باغداران هر کیلوگرم شلیل را 1000 تا 2000 تومان فروخته‌اند در حالیکه این محصول در بازار مصرف با سود بیش از صد درصدی واسطه‌ها کیلویی 5000 تا 6000 تومان به دست‌ مصرف‌کنندگان رسیده است.

به گزارش لقمه، مجبتی شادلو اظهارکرد: بهترین نوع شلیل از سوی تولیدکننده 2000 تومان فروخته شده و نهایتا هزار تومان هزینه سردخانه و حمل و نقل به آن اضافه شده است که با توجه به قیمت‌های موجود در بازار 2000 تا 3000 تومان برای واسطه‌ها سود داشته است.

وی اظهار کرد: امسال بیش از 300 هزار تن شلیل در کشور تولید شده که با حساب سود واسطه‌ای از تولید تا مصرف حدود یک میلیارد تومان درآمد برای دلالان داشته است.

به گفته شادلو امسال وضعیت تولید شلیل و انواع هلو در باغات کشور بسیار مناسب بود و باعث شد میزان تولید و کیفیت آن نسبت به سال گذشته افزایش یابد.

وی افزود: امسال متوسط عملکرد شلیل در واحد سطح به حدود 15 تن رسید اما با توجه به پایان فصل برداشت این محصول و قدرت ماندگاری آن در سردخانه، مصرف‌کنندگان نهایتا تا یک ماه آینده می‌توانند از شلیل با کیفیت استفاده کنند.

رییس اتحادیه باغداران خاطرنشان کرد: سال گذشته به دلیل تولید بالا و نبود مدیریت مناسب در بازار، قیمت پایه شلیل و هلو در بازار عمده فروشی هزار تا 1500 تومان بود که امسال با افزایش مناسب به 2500 تومان رسید.

شادلو افزود: سهم باغداران از فروش شلیل 1000 تا 1500 تومان است در حالیکه این محصول از ماخذ عمده فروشی تا بازار مصرف بیش از صد درصد افزایش قیمت دارد و 5000 تا 6000 تومان به دست‌ مصرف‌کننده می‌رسد که نشان دهنده حضور دلالان در این بازار است.

وی گفت: تا سیستم‌های هماهنگ تولید و توزیع با منافع مشترک بوجود نیاید نمی‌توان امیدوار بود که تولیدکنندگان از محصول خود سود مناسب می‌برند و مصرف‌کنندگان نیز می‌توانند به تهیه محصولات کشاورزی مورد نیاز با قیمت مناسب امیدوار باشند.

رییس اتحادیه باغداران با اشاره به ضرورت اجرای مناسب قانون انتزاع در راستای تنظیم بازار محصولات کشاورزی تاکید کرد: اجرای قانون انتزاع وظایف بازرگانی بخش کشاورزی از وزارت تجارت یا قانون تمرکز وظایف بخش کشاورزی می‌تواند نوید دهنده بازار متعادلی باشد که دلالان در آن نقش چندانی ندارند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5148 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۴ شهريور بازدید: 2464 ساعت: 8:50 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آغاز غذای کمکی به شیر خواران پایان 4 ماهگی شیر خوار در پایان ماه 4 و 5 ماه باید در کنار شیر م...

  چگونه حرفه ای ماهی را تمیز کنید بعضی افراد از تمیز کردن یا بوی ماهی فراری هستند و ...

  اثرات سوء استرس بر ارگانهای مختلف (1) پایگاه خبری لقمه: تا هنگامی که زنده هستید،ممکن است...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چاشنی‌ را چاشنی كارتان كنید مصرف‌کنندگان در سال ۲۰۱۲ به دنبال چه طعم و عطری در غذای خود هستند؟
دستور تهیه 10 جوشانده ضد سرما خوردگی رایج ترین نوشیدنی ما چای است اما به گفته متخصصان طب سنتی زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود، بنابراین بد نیست در کنار آن نوشیدنی های جایگزین مانند انواع جوشانده ها و دم نوش های گیاهی را هم امتحان کنید که هم راحت تهیه می شوند و هم هر نوع سلیقه ای را پوشش می دهند. جوشانده ها از جوشیدن دانه، ریشه یا برگ گیاهان در آب جوش تهیه می شوند. حالا شاید این سوال پیش بیاید که چه تفاوتی بین دم نوش و جوشانده وجود دارد؟
راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ پایگاه خبری لقمه: تخم کتان، دانه‌ای مغذی و مفید، سرشار از امگا ۳، فیبر و آنتی‌اکسیدان‌هاست. این دانه کوچک تأثیر چشمگیری بر سلامت قلب، گوارش، کاهش وزن و زیبایی پوست و مو دارد.
اشتباهات جیمز باند در رژیم غذایی! یکی از پرطرفدارترین قهرمانان فیلم‌های سینمایی از 50 سال پیش تا کنون مامور ارشد اطلاعاتی یعنی «جیمز باند» است. باند برای انجام هر کدام از عملیات‌های خود نیاز به انرژی زیادی داشت، به همین دلیل رژیم غذایی او بسیار پرانرژی و سرشار از پروتئین و کربوهیدرات بود. در حقیقت شخصی مانند باند تقریبا به اندازه یک افسر نیروی زمینی ارتش انرژی مصرف می‌کرد که میزان آن در حدود 6 هزار کالری در روزمحاسبه شده است.