هشدار فائو نسبت به شیوع بیماری آنفلوآنزای مرغی


سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) با نزدیک شدن فصل آنفلوآنزای مرغی نسبت به گسترش مجدد این بیماری مرگبار هشدار داد.

به گزارش لقمه، فائو با اشاره به اینکه آنفلوآنزای مرغی همچنین تهدید جدی برای سلامت انسان و طیور به شمار می‌رود، از جامعه جهانی خواست مراقب هر گونه نشانه از ویروس H5N1 و نوع جدید H7N9 آنفلوآنزای مرغی باشند.

در حالیکه حدود چهار سال از حیات ویروس H5N1 می‌گذرد اما H7N9 برای نخستین بار در آوریل گذشته در چین مشاهده شد و آلودگی 130 نفر به این ویروس تایید شد.

بسیاری از مبتلایان به این بیماری تماس با پرندگان را گزارش کرده و بیشتر آنها مشکل تنفسی حاد شدند. 44 نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری جان‌شان را از دست دادند.

فقدان علایم بالینی، شناسایی H7N9 را بسیار دشوار کرده است. مقامات بهداشت و درمان به شدت نسبت به احتمال جهش ویروس‌های آنفلوآنزای مرغی که باعث می‌شوند بیماری نه تنها بین انسان و پرنده بلکه بین افراد نیز سرایت کند، نگران هستند.

فائو کشورها را به کمک برای تقویت واکنش جهانی در برابر H7N9 فراخواند.

این نهاد سازمان ملل از کشورها خواست با سرمایه گذاری‌های کلیدی، بازارها و سیستم‌های غذایی سالم را بهبود بخشیده و به این طریق با ویروس‌هایی که سلامت دام‌ها و متعاقب آن انسان‌ها را تهدید می‌کنند مبارزه کنند.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5184 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۲۹ شهريور بازدید: 3708 ساعت: 9:46 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افت چشمگیر قیمت تخم مرغ درب مرغداری/ قیمت جدید هر شانه تخم مرغ برای مصرف‌کننده اعلام شد ۱۴۰۴ شنبه ۱۲ بهمن
2 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
3 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
4 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
5 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
6 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
7 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
9 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
10 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
11 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذا و میوه‌های فریزری چه ضررهایی دارند؟ فریز كردن غذاهای طبخ شده برای استفاده دوباره از آن...

  بهترین رژیم غذایی مخصوص شب امتحان یک کارشناس ارشد تغذیه با بیان اینکه عدم مصرف صبحان...

  این میکروب قاتل معده است در صورت عدم درمان، این میکروب 30 درصد عامل سرطان م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شش ماده طبیعی برای مقابله با جرم دندان پایگاه خبری لقمه: این مقاله به چند راهکار طبیعی مفید و موثر اشاره شده که به شما کمک می‌کند به شیوه خانگی از شر جرم دندان‌ها خلاص شوید.
برنامه 9 روزه پاکسازی بدن رژیم می‌گیرید اما وزن‌تان پایین نمی‌آید؟ پوست‌تان جوش جوشی است و طراوتش را از دست داده؟ موهای‌تان شکننده و عرق تن‌تان بد بو و غیرقابل تحمل است؟ گاهی بالا رفتن میزان سموم بدن‌تان است که مو و حتی دستگاه گوارش‌تان را ناسازگار می‌کند.
خط قرمزهای تغذیه‌ای ١٧ساعت روزه داری نزدیک به ١٧ساعت روزه‌داری، ماه رمضان را در سال‌های اخیر، متفاوت با سال‌های دیگر کرده است. گرمای هوا که با ورود به تیرماه؛ اولین ماه تابستان، شدیدتر می‌شود و تشنگی و گرسنگی، آزمون سخت روزه‌داری را سخت‌تر کرده است.
چرا لاغر نمی شوم؟ اگر تلاش می‌کنید لاغر شوید اما هر بار تیرتان به سنگ می‌خورد و به نتیجه نمی‌رسید احتمالاً پای عواملی در میان است که شما از آن‌ها غافل هستید.