هشدار فائو نسبت به شیوع بیماری آنفلوآنزای مرغی


سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) با نزدیک شدن فصل آنفلوآنزای مرغی نسبت به گسترش مجدد این بیماری مرگبار هشدار داد.

به گزارش لقمه، فائو با اشاره به اینکه آنفلوآنزای مرغی همچنین تهدید جدی برای سلامت انسان و طیور به شمار می‌رود، از جامعه جهانی خواست مراقب هر گونه نشانه از ویروس H5N1 و نوع جدید H7N9 آنفلوآنزای مرغی باشند.

در حالیکه حدود چهار سال از حیات ویروس H5N1 می‌گذرد اما H7N9 برای نخستین بار در آوریل گذشته در چین مشاهده شد و آلودگی 130 نفر به این ویروس تایید شد.

بسیاری از مبتلایان به این بیماری تماس با پرندگان را گزارش کرده و بیشتر آنها مشکل تنفسی حاد شدند. 44 نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری جان‌شان را از دست دادند.

فقدان علایم بالینی، شناسایی H7N9 را بسیار دشوار کرده است. مقامات بهداشت و درمان به شدت نسبت به احتمال جهش ویروس‌های آنفلوآنزای مرغی که باعث می‌شوند بیماری نه تنها بین انسان و پرنده بلکه بین افراد نیز سرایت کند، نگران هستند.

فائو کشورها را به کمک برای تقویت واکنش جهانی در برابر H7N9 فراخواند.

این نهاد سازمان ملل از کشورها خواست با سرمایه گذاری‌های کلیدی، بازارها و سیستم‌های غذایی سالم را بهبود بخشیده و به این طریق با ویروس‌هایی که سلامت دام‌ها و متعاقب آن انسان‌ها را تهدید می‌کنند مبارزه کنند.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5184 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۲۹ شهريور بازدید: 3610 ساعت: 9:46 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
3 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
4 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
6 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
8 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
9 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
10 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
11 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک نذری سالم چه ویژگی هایی دارد؟ غذای نذری یکی از نمادهایی بی چون و چرای محرم است ک...

  قابل توجه کسانی که ترش می کنند اگر با این علایم روبرو هستید، هر چه سریع تر برای ...

  تغذیه مادر با فست فود در تشدید کولیک شیرخوار موثر است فوق تخصص گوارش کودکان گفت: تغذیه مادر با غذاهای مح...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

به علت عدم تحمل لاکتوز، مصرف مواد لبنی را کنار نگذارید! کارشناسان می گویند که اگر شما تحمل مصرف لاکتوز را ندارید، نیاز نیست به طور کامل نوشیدن شیر را متوقف کنید.
لطفا لبنیات آلوده نوش جان نكنید! نتایج دو تحقیق انجام شده در سال های 90، 91 و 92 نشان داد كه تمام فرآورده های لبنی سنتی كه بدون طی هیچ گونه مرحله پاستوریزاسیون و میكروب زدایی، به صورت فله و در فرآیند تولید به مصرف، از دامداری ها به مغازه های عرضه لبنیات سنتی حمل شده اند، دارای آلودگی میكروبی و باكتریایی بوده اند.
روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر پایگاه خبری لقمه: یکی از لذت‌های هر سفری، خوردن غذای با کیفیت در رستوران‌های خوب است. اما با گسترش صنعت غذا و بازار رستوران‌های رنگارنگ یافتن بهترین رستوران‌ها برای مسافران غریب کار چندان ساده‌ای نیست. با استفاده از این راهنماها و روش‌ها، احتمالاً می‌توانید بهترین رستوران را در سفر خود پیدا کنید و تجربه‌ی خوبی از غذاهای محلی به دست آورید.
مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر اثر می‌گذارد کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر تاثیرگذار است.