چرا باید بادمجان بخوریم؟


اگرچه بادمجان از جمله مواد خوراکی پرطرفدار نیست اما این صیفی، سرشار از فیبر خوراکی و انواع ویتامین‌های گروه ب است و انرژی مورد نیاز بدن را تا حد مطلوبی تامین می‌کند.

به گزارش لقمه، این صیفی منبع غنی از آنتی‌اکسیدان‌های قوی است که از سلول‌های مغز محافظت کرده و سطح لیپیدها یا همان چربی‌ها را در خون کنترل می‌کند.

بادمجان از جمله مواد خوراکی است که اگر به درستی استفاده شود می‌تواند فوائد زیادی برای سلامت بدن داشته باشد. این صیفی می‌تواند یکی از مهمترین مواد خوراکی است که خاصیت درمانی و یا حتی پیشگیرانه در برابر ابتلا به سرطان دارد. همچنین بادمجان به دلیل دارا بودن فیبر خوراکی به درمان سرطان روده بزرگ کمک می‌کند.

همچنین از آنجایی که مقدار فیبر موجود در پوست بادمجان بیشتر است باید در مصرف پوست آن دقت کرد.

بادمجان در عین حال از جمله مواد خوراکی است که می‌تواند برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند، مفید باشد. فیبر موجود در بادمجان باعث می‌شود تا فرد پس از مصرف آن احساس سیری داشته باشد و میزان کالری کمتری در طول روز مصرف کند.

بادمجان حاوی مقدار قابل توجهی آب و ترکیبات مفید است و به همین دلیل مصرف آن برای داشتن مو و پوست سالم توصیه می‌شود.

بنابراین در افرادی که پوست و موی خشکی دارند، مصرف این خوردنی مفید می‌تواند تامین‌کننده آب مورد نیاز برای بدن باشد.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5258 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۶ مهر بازدید: 4261 ساعت: 3:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
2 بالاترین و کمترین قیمت اقلام خوراکی اعلام شد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
3 با این روش ها تلخی بادمجان را بگیرید ۱۳۹۶ دوشنبه ۷ اسفند
4 چگونه یک میرزاقاسمی خوشمزه درست کنیم ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
5 اسپاگتی بادمجان پیچ؛ خوراک بقچه ای تابستانی ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
6 بادمجان چه مزایایی برای سلامتی دارد؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
7 آیا مصرف بادمجان در تنظیم قند خون موثر است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير
8 در روز های گرم چه مواد غذایی مصرف کنیم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت
9 ناسو نو دنگاکو و نیمونو (بادمجان سرخ شده همراه با میسو بر روی) ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۰ بهمن
10 روش تهیه ساندویچ بادمجان پنیری ۱۳۹۴ يکشنبه ۱ شهريور
11 طرز تهیه تصویری گراتن بادمجان ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  8 غذا که مغز را جوان و سالم نگه می‌دارد فرتوتی، آلزایمر و کاهش حافظه ناشی از افزایش سن:این...

  باورهای تغذیه ای برای سرماخوردگی شما وقتی سرما می خورید چه کار می کنید؟ خودتان را گ...

  بیماری ALS و رابطه آن با چالش سطل آب یخ! چالشِ سطل یخ یا همان ALS Ice Bucket Chalenge، در ه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه‌هایی برای شیوع تب کریمه‌ کنگو/ شیر فله‌ای نخورید مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی از ابتلای 12 نفر از هموطنان‌مان به بیماری تب‌ کریمه‌کنگو و فوت چهار نفر از آنها خبر داد و گفت:‌ خوردن گوشت قرمز نمی‌تواند ناقل این بیماری به انسان باشد اما از مصرف شیر فله‌ای و غیرپاستوریزه باید خودداری شود.
چرا میوه‌های امروزی عطر و طعم کمتری دارند؟ نمی‌توانیم ادعا کنیم میوه‌های درشت‌تر، ارزش تغذیه‌ای کمتری دارند...
علل چاقی دختران چیست؟ در این روزگار که هر روز تعداد آدم‌های چاق بیشتر از لاغرها می‌شود، محققان پیوسته در حال پژوهش و انجام آزمایش‌های مختلف هستند تا علت چاق شدن افراد را تشخیص داده و بتوانند براساس این نتایج، راه‌های درمان‌ موثرتر و سریع‌تر این معضل را پیدا کنند.
طلاق یک زوج جوان به خاطر کشک/زن نه سوغاتی را خواست نه 324 سکه طلا را پایگاه خبری لقمه: زن جوان سوغاتی کشک خشک را در شان خود ندید و تنها پس از چندماه از همسرش جدا شد.