به گزارش لقمه، سوپ ها انواع متعددی دارند و با مواد مختلفی هم تهیه می شوند. اما ما در اینجا، برش چغندر را انتخاب کرده ایم که بسیار خوش آب و رنگ و خوش طعم است. مواد لازم • نصف یک عدد پیاز • 4 حبه سیر • دو ساقه کرفس • نصف یک عدد کلم کوچک (سفید یا قرمز) • یک عدد سیب زمینی بزرگ • یک تا دو عدد هویچ • 2 تا 3 عدد چغندر • دو عدد سینه مرغ • 1.5 قاشق غذاخوری روغن زیتون • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه • نمک • 3 تا 4 پیمانه آب مرغ • دو قاشق چایخوری شوید خشک شده • دو قاشق غذاخوری سرکه سیب • آب یک عدد لیموترش • خامه ترش (برای تزئین) روش تهیه 1. پیازها را پوست بگیرید و خلالی کنید. 2. سیر و کرفس را نیز ریز خرد کنید. 3. یک عدد کلم کوچک را ریز خرد کنید تا چهار پیمانه از آن به دست بیاید. 4. سیب زمینی را نیز خلالی و نازک خرد کنید. 5. هویج ها را نیز همچون سیب زمینی ها ریز و خلالی کنید. 6. در این مرحله نوبت به چغندرها می رسد، آنها را نیز همچون هویچ و سیب زمینی باریک و خلالی خرد کنید. 7. در این مرحله همه سبزیجات شما آماده هستند. 8. در این مرحله، روغن زیتون را در قابلمه بزرگی داغ کنید. 9. پیازها را داخل آن بریزد و حدود دو تا 3 دقیقه تفت دهید تا سبک شوند. 10. در مرحله بعد، سیر و کرفس را اضافه کنید و دو تا سه دقیقه تفت دهید. 11. سبزیجات آماده شده، همچون چغندر، سیب زمینی، هویج و کلم را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید. 12. در این مرحله به مواد نمک و فلفل اضافه کنید. 13. آب مرغ را اضافه کنید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد حدود 30 تا 45 دقیقه با شعله ملایم، نیم جوش باشند. 14. در این فاصله، سینه های مرغ را نمک و فلفل بزنید. در یک تابه متوسط کمی روغن زیتون بریزید و حدود 15 دقیقه آنها را بپزید. 15. سپس با کمک چنگال، مرغ ها را ریشریش کنید و داخل قابلمه بریزید. 16. در این مرحله، شوید خشک، آب لیموترش و سرکه سیب را به سبزیجات داخل قابلمه اضافه کنید. در صورت نیاز، نمک و فلفل اضافه کنید. 17.سوپ را گرم با خامه ترش سرو کنید. 11. سبزیجات آماده شده، همچون چغندر، سیب زمینی، هویج و کلم را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید. 12. در این مرحله به مواد نمک و فلفل اضافه کنید. 13. آب مرغ را اضافه کنید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد حدود 30 تا 45 دقیقه با شعله ملایم، نیم جوش باشند. 14. در این فاصله، سینه های مرغ را نمک و فلفل بزنید. در یک تابه متوسط کمی روغن زیتون بریزید و حدود 15 دقیقه آنها را بپزید. 15. سپس با کمک چنگال، مرغ ها را ریشریش کنید و داخل قابلمه بریزید. 16. در این مرحله، شوید خشک، آب لیموترش و سرکه سیب را به سبزیجات داخل قابلمه اضافه کنید. در صورت نیاز، نمک و فلفل اضافه کنید. 17.سوپ را گرم با خامه ترش سرو کنید. بازگشت به صفحه نخست