خوزستان هم به جمع تولیدکنندگان خاویار پرورشی پیوست


استان خوزستان به جمع تولیدکنندگان خاویار پرورشی پیوست.

به گزارش لقمه، مجید حنطوش‌زاده - پرورش دهنده ماهیان خاویاری خوزستان - گفت: در سال 89 برای نخستین بار رهاسازی و آغاز پرورش ماهیان خاویاری در مزرعه پرورش ماهیان گرم‌آبی انجام شد که اکنون 1/05 کیلوگرم خاویار از یک قطعه ماهی خاویار پرورشی استحصال شده است.

وی پیش‌بینی کرد: در سال جاری از این مزرعه 60 کیلوگرم خاویار استحصال شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5696 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۵ آذر بازدید: 2519 ساعت: 4:07 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تحویل ۵۰هزار قطعه بچه فیل ماهی خاویاری به بخش خصوصی ۱۴۰۰ پنج شنبه ۷ مرداد
2 اعطای تسهیلات 20 میلیارد ریالی به پرورش ماهیان خاویاری ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
3 صید ماهی خاویاری همچنان ممنوع است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
4 صید میگوی صورتی در شمال غرب خلیج‌فارس ممنوع شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير
5 گرانترین غذای جهان چیست؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۱ تير
6 ادامه ممنوعیت صیدتجاری ماهی خاویاری/ ایران در لیست قرمز نیست ۱۳۹۴ شنبه ۲۱ آذر
7 گران‌ترین غذای جهان چیست؟ ۱۳۹۳ شنبه ۲ اسفند
8 کدام مواد غذایی ایرانی اش، بهتره؟ ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۷ بهمن
9 تولیدکنندگان ماهی خاویاری، ماهی نمی‌خورند! ۱۳۹۳ سه شنبه ۴ آذر
10 خاویار تقلبی نخرید ۱۳۹۲ يکشنبه ۶ بهمن
11 فروش خاویار ایرانی در اروپا کیلویی 6.5 میلیون تومان ۱۳۹۲ يکشنبه ۶ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر ویتامین C در برابر کووید-19 چقدر است؟ هیچ مکملی، از جمله ویتامین C، نمی تواند از ابتلا ب...

  بسیاری از سالمندان از کمبود ویتامین B12 رنج می برند تغییراتی که به دنبال افزایش سن در بدن سالمندان ایج...

  رابطه وزن مرغ با ارزش غذایی آن پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه فروشندگان پرنده و م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یک رژیم غذایی موثر فقط در 4 کلمه! برخلاف ملیت غربی‌اش، با ریزه‌کاری‌هایی که بیشتر شرقی است به مقوله غذا خوردن و رژیم گرفتن نگاه کرده است.
کابوس قارچ‌های سمی از کرمانشاه تا تهران پایگاه خبری لقمه: به نظر می رسد مردم از وجود قارچ های سمی اطلاع چندانی ندارند و اقدام و اطلاع رسانی به موقع دستگاه ها و نهادهای ذیربط می توانست از بروز بحران مسمومیت با اینگونه قارچ‌ها پیشگیری کند.
پوستی شگفت انگیز با غذا غذا خوردن برای ما یك عادت است؛ بر اساس علایق خودمان و عادت‌های غذایی‌‌مان سفره‌هایی را می‌گسترانیم، اما تنها در زمانی كه بخواهیم به هدفی برسیم، مثلا از وزن خود بكاهیم به طور دقیق به آنچه می‌خوریم نظارت می‌كنیم. اکنون می‌خواهیم به شما بگوییم چه مواد غذایی را چگونه مصرف كنید تا پوستی جوان، شاداب و سالم داشته باشید.
برای خوردن غذاهای سالم مغزتان را تربیت کنید! متخصصان تغذیه می‌گویند: مغز را می‌توان به گونه‌ای تربیت کرد که موادغذایی سالم و با میزان کالری کمتر را به غذاهای پُرکالری ترجیح دهد.