روش تهیه نخود پلو با سس مرغ و قارچ


اطمینان داریم كه از این غذا خوشتان خواهد آمد.

مواد اولیه:

برنج دو و نیم پیمانه

نخود پخته دو پیمانه

آب گوشت یك لیوان

روغن و نمک و آب به میزان لازم 


مواد لازم برای سس:

سینه مرغ خردشده یك عدد

پیاز یك عدد

سیر دو حبه

قارچ 200 گرم

آرد یك قاشق سوپخوری

كره یك قاشق سوپخوری

شیر یك و نیم لیوان

نمك و فلفل سیاه به میزان لازم



طرز تهیه:

نخود پلو با سس قارچ و مرغ یكی از چلوهای خوشمزه است كه با تهیه سس مخصوص یك غذای مناسب برای مهمانی‌های شما محسوب می‌شود. در نظر دارم این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهم.

ابتدا برنج را با آب گوشت، آب، نمك و كمی روغن به صورت كته درست می‌كنیم. پنج دقیقه قبل از دم كردن برنج، نخود را اضافه كرده و هم می‌زنیم. سپس مخلوط برنج و نخود را به مدت 20 دقیقه دم می‌كنیم. برای تهیه سس، ابتدا باید پیاز و سیر را خرد كرده و در كمی روغن تفت بدهیم تا طلایی شود. حال قارچ خردشده را به این مخلوط اضافه كرده و تا زمانی كه آب قارچ‌ها كشیده شود، تفت می‌دهیم. مرغ را در ظرفی دیگر تفت داده و سپس به مخلوط قارچ افزوده و هم می‌زنیم. سپس كره و آرد را به آن اضافه كرده و پس از چند ثانیه شیر را به سس افزوده و مدام هم می‌زنیم تا غلیظ شود. در پایان نمك و فلفل سیاه را به سس اضافه می‌كنیم.

برای سرو این غذا ابتدا نخودپلو را در دیس كشیده و روی آن سس مرغ و قارچ را می‌ریزیم. حال غذای شما آماده است.


بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :سلامت نیوز

کد: 5745 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۹ آذر بازدید: 2843 ساعت: 12:04 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برداشت ۶ هزار تن نخود از دیم‌زارهای هشترود ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 مصرف حبوبات ایرانی ها در یک سال چقدر است/عدس و نخود در صدر واردات ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
3 قیمت حبوبات از مرغ پیشی گرفت! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
4 هوموس نخود‌ فرنگی یک غذای عربی، یونانی ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
5 چگونه از پوکی استخوان و سرطان‌ پیشگیری کنیم ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
6 سالاد سیب زمینی و انگور، نوعی سالاد الویه است! ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
7 همبرگر بدون گوشت،همبرگری ویژه گیاهخواران! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير
8 سوپ پیازچه و نخود فرنگی مارتا استوارت ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۸ ارديبهشت
9 نخود فرنگی چگونه باعث کاهش وزن می شود ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ فروردين
10 ته چین ؛ بهترین غذای زمستانی ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲ دي
11 نخودپلو و سبزیجات؛ غذای ترکیه‌ای مخصوص افطار ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۱ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هرگز غذا را در هوای اتاق رها نكنید هرگز غذا را در هوای اتاق رها نكنید؛ عامل بیماری در...

  پیشنهاد‌هایی برای بیشتر آب خوردن بدن ما انسان‌ها به غیر از خوراکی‌های متفاوت برای ا...

  تامین آهن مورد نیاز با مصرف برنج پژوهشگران موسسه بین‌المللی تحقیقات برنج موفق به تو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده می‌تواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب می‌کنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.
مواظب خلال دندان باشید یک دندانپزشک گفت: خلال دندان جایگزین مسواک، نخ دندان و دیگر ابزارهای مناسبی مثل نخ دندان نیست و استفاده نادرست از آن به آسیب لثه منجر می‌شود.
فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران پایگاه خبری لقمه: تعامل شهرداری شهر تهران با رستوران‌داران یک مسئله مهم است که در راستای توسعه صنعت رستوران‌ها و ایجاد شهری سالم و پویا برای ساکنان در نظر گرفته می‌شود.
میوه؛ سؤالات و نگرانی‌ها در موقع خرید میوه‌ها، فقط نگاهی بیندازید به این همه رنگ زیبا که همانند رنگین کمان می‌مانند، در حالی که هر رنگ حاوی مواد مغذی است که سلامت بدن را تأمین می‌کنند.