روش تهیه نخود پلو با سس مرغ و قارچ


اطمینان داریم كه از این غذا خوشتان خواهد آمد.

مواد اولیه:

برنج دو و نیم پیمانه

نخود پخته دو پیمانه

آب گوشت یك لیوان

روغن و نمک و آب به میزان لازم 


مواد لازم برای سس:

سینه مرغ خردشده یك عدد

پیاز یك عدد

سیر دو حبه

قارچ 200 گرم

آرد یك قاشق سوپخوری

كره یك قاشق سوپخوری

شیر یك و نیم لیوان

نمك و فلفل سیاه به میزان لازم



طرز تهیه:

نخود پلو با سس قارچ و مرغ یكی از چلوهای خوشمزه است كه با تهیه سس مخصوص یك غذای مناسب برای مهمانی‌های شما محسوب می‌شود. در نظر دارم این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهم.

ابتدا برنج را با آب گوشت، آب، نمك و كمی روغن به صورت كته درست می‌كنیم. پنج دقیقه قبل از دم كردن برنج، نخود را اضافه كرده و هم می‌زنیم. سپس مخلوط برنج و نخود را به مدت 20 دقیقه دم می‌كنیم. برای تهیه سس، ابتدا باید پیاز و سیر را خرد كرده و در كمی روغن تفت بدهیم تا طلایی شود. حال قارچ خردشده را به این مخلوط اضافه كرده و تا زمانی كه آب قارچ‌ها كشیده شود، تفت می‌دهیم. مرغ را در ظرفی دیگر تفت داده و سپس به مخلوط قارچ افزوده و هم می‌زنیم. سپس كره و آرد را به آن اضافه كرده و پس از چند ثانیه شیر را به سس افزوده و مدام هم می‌زنیم تا غلیظ شود. در پایان نمك و فلفل سیاه را به سس اضافه می‌كنیم.

برای سرو این غذا ابتدا نخودپلو را در دیس كشیده و روی آن سس مرغ و قارچ را می‌ریزیم. حال غذای شما آماده است.


بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :سلامت نیوز

کد: 5745 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۹ آذر بازدید: 2805 ساعت: 12:04 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برداشت ۶ هزار تن نخود از دیم‌زارهای هشترود ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 مصرف حبوبات ایرانی ها در یک سال چقدر است/عدس و نخود در صدر واردات ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
3 قیمت حبوبات از مرغ پیشی گرفت! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
4 هوموس نخود‌ فرنگی یک غذای عربی، یونانی ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
5 چگونه از پوکی استخوان و سرطان‌ پیشگیری کنیم ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
6 سالاد سیب زمینی و انگور، نوعی سالاد الویه است! ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
7 همبرگر بدون گوشت،همبرگری ویژه گیاهخواران! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير
8 سوپ پیازچه و نخود فرنگی مارتا استوارت ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۸ ارديبهشت
9 نخود فرنگی چگونه باعث کاهش وزن می شود ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ فروردين
10 ته چین ؛ بهترین غذای زمستانی ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲ دي
11 نخودپلو و سبزیجات؛ غذای ترکیه‌ای مخصوص افطار ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۱ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد غذایی خواب آور را بشناسید خوردن غذاهای بخصوص و یا ترکیبی از غذاها در وعده شا...

  با بوی بد سیر چه کنیم؟ اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که سیر را به خ...

  بیماری‌ها را به دست اکالیپتوس بسپارید تب، سرفه، کیپ شدن بینی، عفونت ادراری، روماتیسم، نی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شیلا از چه زمانی متحول شد؟ لقمه: گروه مشاوران به تدریج به کار شیلا سامان دادند؛ از آرم و لوگوی جدید گرفته تا تغییرات در ساختار شیلا را شکل دادند و به بیانی دیگر، شیلا از همین زمان پوست‌اندازی کرد و به شکل کنونی رسید.
چند توصیه برای سبد خرید تیر ماه بازارهای میوه و تره بار در فصل تابستان پر می‌شوند از میوه و سبزیجاتی که هر کدام برای سلامتی ما مفید و لازم هستند.
ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان پایگاه خبری لقمه: متخصصان معتقدند نوشیدنی‌های انرژی‌زا ۳۰ درصد ضربان قلب را افزایش داده و باعث ایجاد ریتم غیرطبیعی ضربان می‌شود؛ ریتم غیر طبیعی ضربان قلب می‌تواند منجر به سکته و مرگ افراد شود. در عین حال افزایش فشار خون و بلوغ زودرس هم از دیگر عوارض این دسته از نوشیدنیهای محبوب است.
پخت «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی ممنوع است/مشکلات فرهنگی در تولید و مصرف نان صنعتی پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه نان صنعتی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طبق قانون، پخت و فروش «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی به ویژه واحدهای دارای ظرفیت بالای 20 تن ممنوع است. سازمان های تعزیرات و حمایت، اتحادیه ها و ستاد تنظیم بازار باید بازرسی و نظارت کنند.