۱۰ درصد هزینه‌های درمانی مردم ناشی از چاقی است


دبیر علمی چهارمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: چاقی به عنوان یکی از مهم‌ترین ‌بیماری‌های غیرواگیر رو به افزایش است؛ به طوری که ۱۰ درصد هزینه‌های بهداشتی و درمانی به دنبال عوارض مستقیم و غیرمستقیم چاقی است.

به گزارش لقمه، حسین دلشاد در مراسم افتتاحیه چهارمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: چاقی به عنوان یکی از مهمترین عوامل خطرساز در دسته بیماری‌های غیرواگیر قرار دارد و روند رو به رشدی داشته که این روند در اکثر کشورهای دنیا مشاهده می‌شود.

دبیر علمی چهارمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: طی 3 دهه اخیر شیوع چاقی در دنیا دو برابر شده است و 65 درصد جمعیت جهان در کشورهایی زندگی می‌کنند که چاقی در آنها بیشتر از کم وزنی است.

دبیر علمی چهارمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران تصریح کرد: 10 درصد هزینه بهداشتی و درمانی عوارض مستقیم و غیرمستقیمی است که چاقی به خود اختصاص داده است.

دلشاد به روند تشکیل انجمن چاقی در سال 1385 اشاره داشت و گفت: این انجمن با رسالت مداخله در امر چاقی و درمان تأسیس شد و تاکنون 4 کنگره برگزار کرده تا در زمینه پیشگیری و درمان چاقی که پدیده روزافزونی است بتواند به اطلاعات و دریافت‌های جامعی دست یابد.

دبیر علمی چهارمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: چهارمین کنگره به منظور ارتقای سطح دانش جامعه پزشکی و جلب توجه سیاستگذاران عرضه سلامت در زمینه پیشگیری از چاقی و ارتقای سلامت جامعه برگزار می‌شود.

وی به برنامه‌های این کنگره اشاره داشت و گفت: 5 سخنرانی جامع، 8 سمپوزیوم و سه کارگاه آموزشی آخرین یافته‌های علمی در زمینه چاقی را مورد بحث و بررسی قرار خواهند داد.

دبیر علمی چهارمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران استقبال پژوهشگران جوان و دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی را در این کنگره چشمگیر ارزیابی کرد و گفت: 400 مقاله پژوهشی به دبیرخانه کنگره ارسال شده که 274 مورد پذیرفته شده که با توجه به محدودیت وقت 36 مقاله برای سخنرانی و 238 مورد به عنوان پوستر عنوان شده‌اند.

چهارمین کنگره و درمان چاقی ایران از 13 تا 15 آذر در مرکز همایش‌های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می‌شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 5772 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۳ آذر بازدید: 2109 ساعت: 3:40 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آمار رسمی از کاهش قیمت جهانی غذا ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۸ مرداد
2 سیاست‌های انقباضی در حوزه فرهنگ ۱۴۰۰ شنبه ۲۷ آذر
3 کبد چرب و بایدها و نبایدهایش ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين
4 ایران چهارمین تولیدکننده بزرگ کیوی جهان /قرار است کیوی وارد کنیم؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
5 حضور روستاییان دانشگاهی در چهارمین همایش ملی روستا و عشایر/ احداث ناحیه صنعتی در ۲۶۰۰ دهستان کشور ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
6 چهارمین جشنواره ملی پسته از امروز در دامغان آغاز شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
7 انتشار فراخوان چهارمین جشنواره مشارکت ملی گردشگری ۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد
8 چالش‌های توسعه فناوری نانو در کشاورزی بحث و بررسی می‌شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير
9 علل ابتلا به سرطان پانکراس چیست؟ ۱۳۹۵ چهارشنبه ۴ اسفند
10 چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کشاورزی ارگانیک افتتاح شد ۱۳۹۲ شنبه ۲۱ دي
11 امنیت غذایی در گزارش رییس‌جمهور ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواظب باشید یخچال بیمارتان نکند!! با این حال، یخچال ناسالم و یا استفادۀ نادرست از آن...

  افزایش کلسترول عامل بازگشت سرطان پروستات بعد از سرطان پوست، سرطان پروستات یکی از بیماری‌های...

  تلخی زیتون این‌گونه از بین می رود اگر میخواهید زیتون را خود در منزل عمل آورید این مط...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میوه ضدچاقی را با پوست بخورید پزشکان در یک آزمایش جدید دریافتند که «اسید اورسولیک» موجود در پوست سیب به افزایش حجم عضلات و چربی مفید قهوه‌ای در موش‌ها کمک می‌کند.
با این نوشیدنی های تابستانی بدن تان را ایمن کنید کنیداگر از نوشابه، دلستر، ساندیس و انواع آبمیوه‌های رنگارنگ نوشیدنی‌های صنعتی و مصنوعی و سرشار از اسانس بگذریم، آب میوه‌های طبیعی جایگاه ویژه‌ای در بین مردم دارند، به خصوص اگر این میوه به صورت بهداشتی و در منزل هم تهیه شده باشد.
بادمجان، سرشار از ویتامین بادمجان، سرشار از ویتامینیک فنجان ‏بادمجان‬ خرد شده 35 ‫‏کالری‬، 0 گرم چربی، 8 گرم کربوهیدرات، 2.5 گرم فیبر و 0.83 گرم پروتئین دارد.
مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی پایگاه خبری لقمه: بسیار شنیده ایم که یکی از جذابیت های ایران برای گردشگران خارجی، بویژه اروچایی ها غذای ایرانی است اما این همه ماجرا نیست و رسانه های غربی به مزایا و معایب غذاهای ایرانی از منظر گردشگران پرداخته اند.