۱۰ درصد هزینه‌های درمانی مردم ناشی از چاقی است


دبیر علمی چهارمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: چاقی به عنوان یکی از مهم‌ترین ‌بیماری‌های غیرواگیر رو به افزایش است؛ به طوری که ۱۰ درصد هزینه‌های بهداشتی و درمانی به دنبال عوارض مستقیم و غیرمستقیم چاقی است.

به گزارش لقمه، حسین دلشاد در مراسم افتتاحیه چهارمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: چاقی به عنوان یکی از مهمترین عوامل خطرساز در دسته بیماری‌های غیرواگیر قرار دارد و روند رو به رشدی داشته که این روند در اکثر کشورهای دنیا مشاهده می‌شود.

دبیر علمی چهارمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: طی 3 دهه اخیر شیوع چاقی در دنیا دو برابر شده است و 65 درصد جمعیت جهان در کشورهایی زندگی می‌کنند که چاقی در آنها بیشتر از کم وزنی است.

دبیر علمی چهارمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران تصریح کرد: 10 درصد هزینه بهداشتی و درمانی عوارض مستقیم و غیرمستقیمی است که چاقی به خود اختصاص داده است.

دلشاد به روند تشکیل انجمن چاقی در سال 1385 اشاره داشت و گفت: این انجمن با رسالت مداخله در امر چاقی و درمان تأسیس شد و تاکنون 4 کنگره برگزار کرده تا در زمینه پیشگیری و درمان چاقی که پدیده روزافزونی است بتواند به اطلاعات و دریافت‌های جامعی دست یابد.

دبیر علمی چهارمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: چهارمین کنگره به منظور ارتقای سطح دانش جامعه پزشکی و جلب توجه سیاستگذاران عرضه سلامت در زمینه پیشگیری از چاقی و ارتقای سلامت جامعه برگزار می‌شود.

وی به برنامه‌های این کنگره اشاره داشت و گفت: 5 سخنرانی جامع، 8 سمپوزیوم و سه کارگاه آموزشی آخرین یافته‌های علمی در زمینه چاقی را مورد بحث و بررسی قرار خواهند داد.

دبیر علمی چهارمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران استقبال پژوهشگران جوان و دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی را در این کنگره چشمگیر ارزیابی کرد و گفت: 400 مقاله پژوهشی به دبیرخانه کنگره ارسال شده که 274 مورد پذیرفته شده که با توجه به محدودیت وقت 36 مقاله برای سخنرانی و 238 مورد به عنوان پوستر عنوان شده‌اند.

چهارمین کنگره و درمان چاقی ایران از 13 تا 15 آذر در مرکز همایش‌های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می‌شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 5772 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۳ آذر بازدید: 2032 ساعت: 3:40 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آمار رسمی از کاهش قیمت جهانی غذا ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۸ مرداد
2 سیاست‌های انقباضی در حوزه فرهنگ ۱۴۰۰ شنبه ۲۷ آذر
3 کبد چرب و بایدها و نبایدهایش ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين
4 ایران چهارمین تولیدکننده بزرگ کیوی جهان /قرار است کیوی وارد کنیم؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
5 حضور روستاییان دانشگاهی در چهارمین همایش ملی روستا و عشایر/ احداث ناحیه صنعتی در ۲۶۰۰ دهستان کشور ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
6 چهارمین جشنواره ملی پسته از امروز در دامغان آغاز شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
7 انتشار فراخوان چهارمین جشنواره مشارکت ملی گردشگری ۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد
8 چالش‌های توسعه فناوری نانو در کشاورزی بحث و بررسی می‌شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير
9 علل ابتلا به سرطان پانکراس چیست؟ ۱۳۹۵ چهارشنبه ۴ اسفند
10 چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کشاورزی ارگانیک افتتاح شد ۱۳۹۲ شنبه ۲۱ دي
11 امنیت غذایی در گزارش رییس‌جمهور ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه سریع و سالم چاق شویم؟ بعضی از افراد مادرزادی لاغر بدنیا می آیند و یا لاغ...

  سم زدایی بدن با خوراکی در 48 ساعت تعطیلات آخر هفته‌ها تنها برای تمیز کردن خانه نیست،...

  نذورات داغ را در ظروف یکبار مصرف نریزید یک متخصص تغذیه با هشدار نسبت به عوارض استفاده از ظ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان پایگاه خبری لقمه: متخصصان معتقدند نوشیدنی‌های انرژی‌زا ۳۰ درصد ضربان قلب را افزایش داده و باعث ایجاد ریتم غیرطبیعی ضربان می‌شود؛ ریتم غیر طبیعی ضربان قلب می‌تواند منجر به سکته و مرگ افراد شود. در عین حال افزایش فشار خون و بلوغ زودرس هم از دیگر عوارض این دسته از نوشیدنیهای محبوب است.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
بفرمایید دسر​ خانگی همه خانم‌ها دوست دارند برای مهمانی‌هایشان بهترین غذا و دسر را آماده کنند و البته تزئین آن هم برایشان اهمیت زیادی دارد اما شاید خیلی هم با این کار آشنا نباشند و به همین دلیل ترجیح بدهند اصلا به این کار فکر نکنند. در حالی که درست کردن بعضی از این غذاها و دسرها و تزئین آنها کار خیلی سختی هم نیست و براحتی می‌توان آن را انجام داد و به پایان رساند.
سفید کردن چه بر سر دندان‌ها می‌آورد؟ عضو هیات مدیره دندانپزشکان عمومی ایران گفت: سفید کردن دندان باعث بروز حساسیت‌های شدید و فرسایش دندان‌ها می‌شود.