میراث «نهاوندیان» در میراث فرهنگی
سفره «صبحانه کاری» در میراث فرهنگی هم پهن شد


شاید بتوان محمد نهاوندیان را «پدر صبحانه کاری» در کشور نام‌گذاری کرد از آن زمان که سفره صبحانه کاری را در اتاق بازرگانی پهن می‌کرد و امروز گستره این سفره به دستگاه‌های دولتی هم رسیده است.

به گزارش لقمه، به گزارش خبرنگار جامعه فارس، محمد نهاوندیان رئیس دفتر فعلی رئیس جمهور را شاید بتوان نخستین فردی عنوان کرد که در کمتر از یک دهه پیش، سفره صبحانه کاری را برای بخش خصوصی در اتاق بازرگانی پهن می‌کرده است.

امروز این رسم برگزاری جلسه صبحانه کاری به دستگاه‌های دولتی هم راه یافته است که از جمله آنها وزارت اطلاعات، معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد، بورس و... است.

سازمان میراث فرهنگی و گردشگری هم ظاهراً قرار است از این قافله عقب نماند و جلسات صبحانه کاری برگزار کند.

رجبعلی خسروآبادی، مدیر کل جدید میراث فرهنگی و گردشگری استان تهران قرار است جلسات صبحانه کاری را هر چهارشنبه با حضور اصحاب رسانه برگزار کند.

جلسات صبحانه کاری معمولاً مورد اقبال حاضران در این جلسات قرار می‌گیرد و فضا برای ارائه نظرات و انتقادات، بازتر از جلسات خشک و رسمی است.  



بازگشت به صفحه نخست 




کد: 5790 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۷ آذر بازدید: 3725 ساعت: 11:16 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
3 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
4 طرز تهیه صبحانه هندی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
5 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
6 صبحانه نخوردن موجب اختلال در بدن می شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
7 خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
8 افشای مواد تشکیل دهنده محبوب ترین شکلات صبحانه جهان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
9 طرز تهیه نان پوآچای ژامبون و پنیر ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
10 نوشیدن قهوه قبل از خوردن صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
11 روش هایی که سطح انرژی روزانه را افزایش می دهد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  افزایش ریسک مرگ دیابتی ها با غذاهای فوق فرآوری شده پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدید نشان می دهد که غذاه...

  همبرگر خطرناک‌تر است یا سیگار؟ در حالی‌که هنوز شمار زیادی از مردم جهان به دلیل نب...

  تقلبات رایج در تولید آب لیمو آب لیمو ترش به دلیل سرشار بودن از ویتامین c و طعم ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با پنیر پیتزا یا موزارلا به طور سنتی، پنیر موزارلا (پیتزا) از شیر کامل و پر چرب گاومیش‌های آبی به دست می‌آمد اما از چندین دهه قبل ایتالیایی‌ها پنیر موزارلای بسیار خوبی از شیر گاو تولید کردند.
مقابله با اشتباهات تغذیه ای همه ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب‌پذیر می‌کنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سال‌ها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کرده‌ایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتی‌مان آسیب می‌زنیم. اما در مقابل این ضعف‌ها چه باید کرد؟
غذاهای کنسروی تا چند روز قابل مصرفند؟ غذاهای کنسروی که خیلی از جوانان علاقه زیادی به آن دارند، می تواند مضر باشد. با باز کردن در قوطی، محتویات آن در معرض آلودگی های بیرون قرار می گیرد.
اسفناج به ‌همراه گوشت مصرف شود یک کارشناس سبزی و صیفی‌جات اظهار کرد: بهتر است اسفناج به‌همراه گوشت مصرف شود.