میراث «نهاوندیان» در میراث فرهنگی
سفره «صبحانه کاری» در میراث فرهنگی هم پهن شد


شاید بتوان محمد نهاوندیان را «پدر صبحانه کاری» در کشور نام‌گذاری کرد از آن زمان که سفره صبحانه کاری را در اتاق بازرگانی پهن می‌کرد و امروز گستره این سفره به دستگاه‌های دولتی هم رسیده است.

به گزارش لقمه، به گزارش خبرنگار جامعه فارس، محمد نهاوندیان رئیس دفتر فعلی رئیس جمهور را شاید بتوان نخستین فردی عنوان کرد که در کمتر از یک دهه پیش، سفره صبحانه کاری را برای بخش خصوصی در اتاق بازرگانی پهن می‌کرده است.

امروز این رسم برگزاری جلسه صبحانه کاری به دستگاه‌های دولتی هم راه یافته است که از جمله آنها وزارت اطلاعات، معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد، بورس و... است.

سازمان میراث فرهنگی و گردشگری هم ظاهراً قرار است از این قافله عقب نماند و جلسات صبحانه کاری برگزار کند.

رجبعلی خسروآبادی، مدیر کل جدید میراث فرهنگی و گردشگری استان تهران قرار است جلسات صبحانه کاری را هر چهارشنبه با حضور اصحاب رسانه برگزار کند.

جلسات صبحانه کاری معمولاً مورد اقبال حاضران در این جلسات قرار می‌گیرد و فضا برای ارائه نظرات و انتقادات، بازتر از جلسات خشک و رسمی است.  



بازگشت به صفحه نخست 




کد: 5790 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۷ آذر بازدید: 3802 ساعت: 11:16 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
3 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
4 طرز تهیه صبحانه هندی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
5 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
6 صبحانه نخوردن موجب اختلال در بدن می شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
7 خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
8 افشای مواد تشکیل دهنده محبوب ترین شکلات صبحانه جهان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
9 طرز تهیه نان پوآچای ژامبون و پنیر ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
10 نوشیدن قهوه قبل از خوردن صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
11 روش هایی که سطح انرژی روزانه را افزایش می دهد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با این مواد از ریزش مو جلوگیری کنید ریزش موها به عوامل مختلفی بستگی دارد که با استفاده...

  سیگار بدتر است یا قلیان؟/ آیا قلیان به اندازه سیگار مضر است؟ تحقیقات جدید محققان ایرانی نشان داد که استفاده از ...

  بعد از صرف غذا "میوه" نخورید! مصرف متعادل میوه‌ها در طول روز بویژه در میان وعده‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گرم کردن دوباره این غذاها سرطان‌زاست پایگاه خبری لقمه: نتایج یک تحقیق پزشکی نشان می‌دهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شوند سمی، زیان آور و حتی سرطان‌زا می شوند.
پخت «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی ممنوع است/مشکلات فرهنگی در تولید و مصرف نان صنعتی پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه نان صنعتی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طبق قانون، پخت و فروش «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی به ویژه واحدهای دارای ظرفیت بالای 20 تن ممنوع است. سازمان های تعزیرات و حمایت، اتحادیه ها و ستاد تنظیم بازار باید بازرسی و نظارت کنند.
از همین امروز این خوراکی‌ها را نخورید/تغییر الگوی مصرف چیست پایگاه خبری لقمه: برای سلامتی بدنمان بهتر است مواد غذایی و نوشیدنی‌های مضر را بشناسیم و بدنمان را در معرض خطر ابتلا به بیماری‌ها قرار ندهیم.
نگاهی به مفهوم امنیت غذایی و ایمنی غذا افشین اسماعیلی فر – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی