مواد لازم برای 4 نفر:• نصف پیمانه نخود • نصف پیمانه لوبیا چیتی • 2/3 پیمانه عدس • 200 گرم کلم برگ خرد شده • 2 قاشق غذاخوری پیاز داغ • 1 قاشق غذاخوری سیر داغ • 3 عدد هویج نگینی خرد شده • 50 گرم برگ کرفس • 200 گرم رشته آش • نصف پیمانه کشک طرز تهیه:1. نخود و لوبیا را از شب قبل با مقداری آب خیس کنید. سپس آب آن را عوض کنید و با مقدار کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شوند. 2. سپس عدس را اضافه کنید و پس از ده دقیقه، کلم برگ را ریز خرد کنید و به همراه پیاز داغ، سیر داغ و ادویه در آش بریزید. 3. هویج نگینی را به همراه برگ های کرفس خرد شده اضافه کنید و اجازه دهید تمام مواد پخته شوند. 4. در این مرحله، رشته آش را در قابلمه بریزید تا نرم شود. در پایان، کشک را در آش بریزید و نمک آن را نیز اندازه کنید.بازگشت به صفحه نخست