کوفته بلغور با گوشت


این غذا به کُبه بلغور نیز مشهور است. در ادامه، مواد لازم و روش تهیه‌ی آن را فرا می گیرید.

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر

بلغور گندم آسیاب شده                                  500 گرم

گوشت چرخ کرده بدون چربی                          500 گرم

سیر له شده                                                   3 حبه

آرد سفید                                                        2 قاشق غذا خوری

پیاز خرد شده                                                  2 عدد

پودر زیره                                                         1 قاشق چای خوری

نمک و فلفل سیاه                                           به دلخواه

زرد چوبه                                                          نصف قاشق چای خوری

روغن                                                              به میزان لازم برای سرخ کردن کبه ها

 

مواد لازم برای داخل کبه

پیاز خرد شده                                                2 عدد

روغن                                                            3 قاشق غذا خوری

گوشت چرخ کرده                                         250 گرم

نمک و دارچین                                               به دلخواه

صنوبر یا خلال بادام                                       یک چهارم پیمانه

فلفل سیاه                                                  نصف قاشق چای خوری

 

طرز تهیه

* بلغور گندم را 4 ساعت در آب خیس کنید و آبکشی کنید تا آب آن کاملاً گرفته شود.

* گوشت چرخ کرده، سیر، پیاز، پودر زیره، نمک، فلفل سیاه و زرد چوبه را با آرد مخلوط کنید.

* سپس بلغور گندم را بیفزایید و همه‌ی مواد را در مخلوط کن بریزید تا خمیری یکدست به دست آید.

* سپس با دست کمی خمیر را ورز دهید و آن را 30 دقیقه در یخچال بگذارید.

* برای آماده کردن مواد داخل کبه، پیاز خرد شده را در روغن تفت دهید و سپس گوشت چرخ کرده را بیفزایید و بگذارید با حرارت ملایم تفت بخورد تا آنجا که آب گوشت بخار شود.

* سپس دارچین، نمک و فلفل را بیفزایید و پس از کمی تفت صنوبر یا خلال بادام را اضافه کنید.

* سپس مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملاً خنک شود.

* از خمیر بلغور و گوشت به اندازه‌ی یک توپ کوچک بردارید و وسط آن را باز کنید از مواد آماده شده‌ی داخل کبه، به اندازه‌ی یک قاشق چای خوری در وسط خمیر بگذارید و خمیر را به شکل بیضی درآورید.

* کبه های آماده شده را در یک سینی آرد پاشیده شده، بچینید. این کار را ادامه دهید تا همه‌ی خمیر و مواد تمام شود.

* سپس کبه ها را در روغن فراوان سرخ کنید تا کاملاً برشته شود.

 

نکته

1- بلغور آسیاب شده کمک می‌کند تا خمیر یکدست شود.

2- برای نگهداری، کبه ها را می‌توانید بعد از چیدن در سینی داخل فریزر بگذارید و بعد از یخ زدن داخل کیسه فریزر به مدت طولانی نگه دارید.

3- به جای خیس کردن بلغور می‌توان آن را یکی دو جوش داده و بعد استفاده کنید.

4- برای پیدا کردن طعم اصلی این غذا از زردچوبه برای سرخ کردن گوشت استفاده نکنید و فقط به دارچین اکتفا کنید.

سهیلا محسنی نژاد


نقل از :هنر آشپزی - شماره 35

کد: 609 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ جمعه ۱۶ دي بازدید: 8505 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
2 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
3 ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
4 بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
5 لیست اقلام زیستی و غذایی موردنیاز مردم غزه، لبنان و یمن اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7 ۱۰ قلم داروی پرفروش در ایران/ سهم ۴۰ درصدی آنتی بیوتیک ها ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
8 چرا دندان عقل داریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
9 افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
10 ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمک‌های غذایی به مردم غزه ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
11 اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نوشیدن نوشابه گازدار و ۱۰ بلایی که سرمان می‌آید پایگاه خبری لقمه: تقریبا می‌توان گفت که اغلب افراد نوشابه مصرف می‌کنند؛ اما اگر مضرات و عوارض جبران‌ناپذیر نوشابه را بدانند شاید از نوشیدن نوشابه پشیمان شوند.
آشنایی با قارچ سمی که جان 15 نفر را گرفت/ معرفی «فرشته نابودگر» پایگاه خبری لقمه: قارچ سمی که این روزها بسیاری از هموطنان مان را راهی بیمارستان کرده و جان 15 نفر را گرفته است، «فرشته نابودگر» نام دارد که شباهت بسیاری به قارچ خوراکی سفید رنگ دارد.
شکم شما به 9 دلیل بزرگ می شود از منظر محققان هلندی كسانی كه شكمی چاق دارند، فشار خون‌شان هم بالاتر است و بیشتر به مشكلات كلیوی دچار می‌شوند.
زیتون سبز بخوریم یا زیتون سیاه؟ برای همراهی با غذا دوست دارید زیتون سیاه میل کنید یا زیتون سبز؟! شاید زیتون سبز کمی تکراری شده و زیتون سیاه به‌دلیل سر و شکلی که دارد، زیبا‌تر باشد! اما به نظر شما متخصصان تغذیه کدام زیتون را توصیه می‌کنند؟ زیتون رنگ‌شده نخورید!