افزایش ۱۰۰ درصدی قیمت جوجه و نگرانی از آینده تولید مرغ


رئیس پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی کشور گفت: قیمت جوجه به ۱۸۰۰ تا ۲۲۰۰ تومان رسیده و این مسئله نگرانی تولیدکنندگان مرغ را بیشتر کرده است.

به گزارش لقمه، محمد یوسفی با اعلام این خبر اظهارداشت: تقاضای بیش از اندازه برای جوجه ریزی باعث شد قیمت جوجه در بازار رشد 100 درصدی داشته باشد.

رئیس پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی کشور افزود: مرغداران برای تامین نیاز شب عید نیاز به جوجه‌ریزی بیشتر دارند و همین مسئله تقاضا و به تبع آن قیمت را بیشتر کرده است.

وی ادامه داد: در حالیکه خرید مرغ توسط دولت کیلویی 6500 تومان است با افزایش قیمت جوجه، قیمت تمام شده تولید نیز بالا می‌رود و تولیدکنندگان متضرر می‌شوند.

رئیس پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی کشور گفت: در حالی که قیمت جوجه سال گذشته 700 تا 800 تومان بودبا نزدیک شدن به عید 1800 تومان تا 2200 تومان شده است.

یوسفی گفت: اگر قیمت مرغ کیلویی 7500 تا 7800 تومان باشد حاشیه سودی برای تولیدکنندگان مرغ خواهد داشت.

به گفته یوسفی قیمت سویا کیلویی 1650 تومان، ذرت داخلی 760 تومان و ذرت خارجی 820 تومان است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 6136 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۶ بهمن بازدید: 2581 ساعت: 1:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
4 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
5 قیمت امروز گوشت مرغ هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
6 پیشنهاد برخورد با مرغدارانی که ۹۰ درصد مرغ خود را کشتار نکنند + سند ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد
7 کاهش قیمت تخم مرغ در اثر گرما و داغ بودن قیمت گوشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
8 زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
9 وزارت جهاد با گرانفروشی مرغ شدیدا برخورد‌ می‌کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ خرداد
10 تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
11 تخم‌مرغ هم پس از مرغ گران شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  باید و نبایدهای غذاهای کنسروی به غذاهای آماده به چشم غذاهای رستورانی نگاه کنیم و...

  مروری بر برخی خواص دارویی و درمانی زالزالک زالزالک میوه‌ای پاییزی است که این روزها در بازار م...

  توزیع چیپس، پفك و لواشك در بو‌فه مدارس ممنوع مدیركل سلامت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آموزش و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میوه ای برای بهبود کولیت! این مطالعه برای اولین بار روش های درمانی جدید بر علیه اختلالاتی همچون بیماری کولیت اولسراتیو (کولیت زخمی شونده) را پیشنهاد نموده است.
روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر پایگاه خبری لقمه: یکی از لذت‌های هر سفری، خوردن غذای با کیفیت در رستوران‌های خوب است. اما با گسترش صنعت غذا و بازار رستوران‌های رنگارنگ یافتن بهترین رستوران‌ها برای مسافران غریب کار چندان ساده‌ای نیست. با استفاده از این راهنماها و روش‌ها، احتمالاً می‌توانید بهترین رستوران را در سفر خود پیدا کنید و تجربه‌ی خوبی از غذاهای محلی به دست آورید.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
در چای آب لیمو تازه بریزیم یا نه؟ متأسفانه گاهی برخی از افراد مانند کارمندان که چای بیشتری در طول روز مصرف می‌کنند، اصلاً حواسشان به اضافه دریافت کالری از طریق خوردن قند و شکر بیش از اندازه نیست و نمی‌دانند چرا وزنشان افزایش پیدا می‌کند.