کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 با مصرف منظم قهوه


یک متخصص داخلی با اشاره به اینکه نوشیدن 3 تا 4 فنجان قهوه در روز حدود 25 درصد از احتمال ایجاد دیابت‌ نوع 2 می‌کاهد گفت: بر اساس یافته‌هایی که انستیتوی ISIC در روز جهانی دیابت ارایه داده است رابطه‌ای میان مصرف قهوه و کاهش احتمال دیابت ذکر شده ‌است.

به گزارش لقمه، دکتر محمدعلی اشرف مدرس با بیان اینکه مصرف منظم و مقدار متوسط قهوه سبب کاهش احتمال دیابت نوع 2 در افراد می‌شود، گفت: طبق پژوهش انستیتوی اطلاعات علمی (ISIC) درباره‌ قهوه، مصرف روزانه آن موجب کاهش احتمال بروز ابتلا به دیابت نوع 2 می شود.

وی با اشاره به اینکه بیش ‌از 370 میلیون ‌نفر در سراسر جهان دچار دیابت هستند، گفت: این بیماری به ‌عنوان یکی ‌از مشکلات قابل ‌توجه سلامت‌ عمومی جلوه‌گر شده است.

اشرف مدرس با اشاره به گزارشی که در بزرگداشت روز جهانی دیابت، انستیتوی ISIC منتشر کرده است، گفت: نوشیدن 3 تا 4 فنجان قهوه در روز حدود 25 درصد از احتمال ایجاد دیابت‌ نوع 2 می کاهد.

وی یادآور شد: نتایج این پژوهش حاکی ‌از‌ آن است که با هر‌ فنجان اضافی قهوه یک پاسخ معکوس دوز وجود دارد و سبب کاهش نسبی احتمال ایجاد دیابت نوع ‌2 به ‌مقدار‌ 7 تا 8 درصد می‌شود.

این متخصص داخلی گفت: کافئین مسوول بروز آثار حفاظتی قهوه نیست. نتایج یک بررسی در این مورد حاکی از آن است که قهوه‌ کافئین‌دار و بدون کافئین با احتمال پایین‌تر دیابت ‌نوع 2 همراه است.

اشرف مدرس در ادامه افزود: نتایج یک تحقیق برتری قهوه‌ صاف شده را نسبت به قهوه‌ ترک، قهوه‌ بدون کافئین را نسبت به قهوه‌ کافئین‌دار و ارتباط معکوس‌ قوی‌تر درافراد گروه سنی زیر ‌60 سال را نشان داده است.

وی گفت: نتایج یک بررسی دیگر نیز نشان ‌داده است که قهوه‌ معمولی و نه قهوه‌ بدون کافئین در‌ برابر دیابت‌ نوع 2 در زنان همه‌ گروه‌های قومی نسبت به مردان دارای اثر حفاظتی بسیار بیشتر بوده ‌است.

اشرف مدرس تصریح کرد: در ‌این گزارش ها رابطه‌ احتمالی میان مصرف قهوه و کاهش احتمال دیابت ذکر شده ‌است. این نظریه‌ها عبارتند‌ از«فرضیه‌ی صرف انرژی» که حاکی ‌از ‌آن است که کافئین موجود در ‌قهوه سبب تحریک متابولیسم و افزایش صرف انرژی می‌شود و «فرضیه‌ کربوهیدرات متابولیک» که طی آن تصور می‌شود اجزای قهوه ‌با تأثیر بر تعادل گلوکز درون بدن، نقش کلیدی بازی می‌کند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6215 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۳ بهمن بازدید: 3119 ساعت: 11:26 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر آغاز می شود ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
2 با قهوه پیری خوشایندتری داشته باشید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
3 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
5 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
6 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور
7 پلمب ۹ قهوه خانه و سفره خانه متخلف در تهران ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۹ شهريور
8 کافه کتاب کربن با 20 هزار عنوان کتاب افتتاح شد/قهوه بنوشید و کتاب بخوانید ۱۳۹۸ شنبه ۲ شهريور
9 چند توصیه برای افطار و سحر روزه داران ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
10 جام‌جهانی قهوه چگونه برگزار می‌شود؟ ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
11 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نگذارید بدنتان ترشی بیندازد حالت اسیدیته بدن را با pH زیر 7 خون تعریف می‌کنند؛...

  ظروف یکبار مصرف مناسب با مواد غذایی گرم کدامند؟ در ایام ماه محرم و صفر که بازار نذری داغ است، ظروف...

  مصرف میگو از لخته شدن خون پیشگیری می‌کند کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص صبحانه و تغذیه سالم توضیحاتی داد.
درباره سندروم روده تحریک پذیر بیشتر بدانید کارشناس زبانشناسی و متخصص بیماری های گوارشی با حضور در برنامه صبح پارسی درباره زبان مادری و بیماری های گوارشی صحبت کردند.
آشنایی با 8 خاصیت برنج قهوه‌ای غلات کامل یا سبوس‌دار بخش مهمی از هر رژیم غذایی را تشکیل می‌دهند و از جمله سالم‌ترین مواد غذایی محسوب می‌شوند که بهتر است همه گروه‌های سنی از آن استفاده کنند.
بمب انرژی شوید موادغذایی بر میزان انرژی و خلق و خوی ما تأثیرات متفاوتی برجامی‌گذارند. آگاهی به اینكه در هر دوره و زمانی چه موادی را در سبد غذایی خود قرار دهیم كمك خواهد كرد كه با آسودگی خاطر و در شرایط بهتری فرد بتواند از آن مرحله عبور كند. برای مثال تأكید می‌شود كه مصرف سیب در طول روز افراد را از افسردگی دور نگه می‌دارد.