گران‌فروشی تخم‌مرغ‌های ارزان نوروزی


در حالیکه به دلیل نبود تقاضای داخلی و خارجی قیمت هر شانه تخم‌مرغ در مرغداری در ایام نوروز به حدود 5000 تومان رسید و باید شانه‌ای 6500 تومان به دست مصرف‌کننده می‌رسید نه تنها اینگونه نشد بلکه اکنون همین محصول که ارزان خریده شده شانه‌ای 9 و 10 هزار تومان در بازار عرضه می‌شود.

به گزارش لقمه، ایام نوروز هر سال به دلیل کاهش تقاضا برای تخم‌مرغ در بازارهای داخلی و خارجی، قیمت این محصول به شدت کاهش می‌یابد و به گفته مرغداران ضرر این کاهش تقاضا به آن‌ها تحمیل می شود؛ به گونه‌ای امسال هم قیمت فروش هر شانه تخم‌مرغ برای مرغداران که حدود 8500 تومان بود به حدود 5000 تومان رسید.

 

به گفته ناصر نبی‌پور، رییس هیات مدیره اتحادیه مرغداران مرغ تخم‌گذار استان تهران قیمت هر کیلوگرم تخم‌مرغ در ایم نوروز 1600 تومان کاهش یافت که زیان آن را مرغداران متحمل شدند.

 

وی اظهار کرد: با توجه به اینکه در بازار 20 روزه ایام نوروز (که از روزهای پایانی سال گذشته آغاز شد و تا 15 فروردین امسال ادامه داشت تقاضای چندانی برای خرید تخم‌مرغ در بازار داخلی وجود نداشت و به گفته نبی‌پور مرغداران روزانه حدود 2000 تن تخم‌مرغ به قیمت شانه‌ای 5000 تومان فروختند که باید این محصول در ایام عید و اکنون که هنوز در مغازه‌ها موجود است شانه‌ای 6500 تا 7000 تومان به دست مصرف کننده برسد.

 

این درحالی است که از دیروز - 16 فروردین - هر شانه تخم‌مرغ 9500 تا 10 هزار تومان در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌گیرد که نشان می‌دهد این محصول ارزان که ذخایر واسطه‌ها و مغازه‌های توزیع تخم‌مرغ را پر کرده است همچنان با قیمت گذشته فروخته می‌شود.

 

البته رییس هیات مدیره اتحادیه مرغداران مرغ تخم‌گذار استان تهران یکی دیگر از علت‌های کاهش قیمت تخم‌مرغ و زیان مرغداران را نبود فرهنگ درست تولید بین تولیدکنندگان دانسته و معتقد است: مرغداران به دلیل سبد کالای دولت و صادرات نه چندان زیاد تخم مرغ در سال گذشته طمع کرده‌اند و تولید خود را بیش از حد افزایش دادند که این یکی از عوامل انبار شدن تخم‌مرغ روی دست مرغداران و کاهش قیمت این محصول است.

 

وی افزود: دولت نباید با سیاست‌هایی مانند خرید تضمینی در بازار محصولاتی مانند تخم‌مرغ دخالت کند چراکه خرید تضمینی و انبار کردن تخم‌مرغ در هیچ جای دنیا مرسوم نیست و مرغداران خود باید با پیش‌بینی شرایط ، بازار تولید را تنظیم کنند چراکه تولید بیش از حد هر محصولی تنها هدر دادن بیت‌المال است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6467 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۷ فروردين بازدید: 2983 ساعت: 3:38 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
3 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
4 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
5 اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
6 کاهش قیمت تخم مرغ در اثر گرما و داغ بودن قیمت گوشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
7 تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
8 تخم‌مرغ هم پس از مرغ گران شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
9 قیمت کالاهای اساسی در هفته اول بهمن ۱۴۰۱/ تخم مرغ ارزان شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۲ بهمن
10 ایران حداقل ظرفیت صادرات ۱۰۰ هزار تن تخم مرغ را دارد ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
11 افزایش پنج درصدی تولید تخم مرغ نسبت به برنامه جهاد کشاورزی ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 ماده خوراکی برای درمان آنفولانزا در خانه برخی از مواد غذایی و خوراکی هایی که در درمان آنفول...

  ضرورت گنجاندن فیبر در رژیم غذایی/میوه و سبزیجات بخورید در حالیکه فیبر برای هضم مناسب، کنترل وزن و سلامت ع...

  هشدار وزارت بهداشت درباره عرضه خشکبار کهنه توسط دست‌فروشان کارشناس مسوول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شهید ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سبزیجات اکسیر جوانی‌ و داروی کاهش وزن کدام هستند؟ سبز رنگ شادی و نشاط است. وقتی میوه و سبزیجات سبز رنگ را به آشپزخانه می‌آورید علاوه بر خوشحالی بیشتر، به سلامت بدن‌تان کمک می‌کنید.
خوردن قارچ برای چه کسانی مضر است قرن‌هاست قارچ به‌عنوان یک ماده غذایی جای خود را در سفره مردم باز کرده و به‌خصوص چینی‌ها و ژاپنی‌ها آن را زیاد مصرف می‌کنند...
صبحانه، ناهار یا شام؟ کدام را حذف کنیم؟! وعده های غذاییبه طور کل در علم تغذیه در مورد یک وعده غذایی صحیح صحبت نمی‌شود و در مورد الگوی خوراکی صحیح صحبت می‌شود.
بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل پایگاه خبری لقمه: با توجه به تنوع فرهنگ‌ها و مناطق در ایران، هر روستا و منطقه می‌تواند غذاهای محلی خاصی داشته باشد. غذاهایی که در منوی هیچ رستورانی مشابهش یافت نمی شود و خوردن آن می‌تواند تجربه بی‌نظیری باشد. نکته ی اصلی اینجاست که برای مزه کردن غذاهای خاطره انگیز بهتر است رستوران های جذاب را رها کرده و مانند محلی ها غذا بخورید. بهترین غذاها در مقصدی که به آن سفر می کنید آنهایی هستند که مردم همان منطقه می خورند.