پلوی مخلوط ماهی و میگو را این‌گونه تهیه می‌کنند


برنج یکی از غذاهای اصلی ایرانی هاست که به شیوه های مختلفی تهیه می شود.

لقمه: گاهی اوقات از پختن غذاهای همیشگی خسته می‌شویم پس بد نیست كمی سلیقه و ذوق خود را به كار گرفته و یك غذای جدید درست نموده و به همراه اعضای خانواده در این روزهای زمستانی میل كنیم.

مواد اولیه:

برنج                                              500 گرم
ماهی شیرو میگو پاک کرده                 هر کدام 300 گرم
گشنیز خرد شده                             دو پیمانه
شنبلیله                                        یك قاشق سوپخوری
پیاز نگینی خرد شده                         یك عدد
كشمش                                       یك پیمانه
آب تمرهندی صاف شده                     یك پیمانه
نمك، فلفل قرمز، زیره و زردچوبه و روغن و تخم گشنیز به میزان لازم


طرز تهیه: 
ابتدا پیاز را با كمی روغن تفت می‌دهیم. ماهی و میگو را در آب جوش انداخته با سركه و كرفس به مدت پنج دقیقه می‌جوشانیم تا بوی زخم آن گرفته شود. سپس ماهی‌ها و میگوها را در آبكش می‌ریزیم تا آب آن به طور كامل گرفته شود. سپس آنها را به پیاز داغ افزوده و نمك، زردچوبه و فلفل قرمز را به مواد اضافه می‌كنیم. بعد سبزی‌ها را افزوده و مواد را خوب با هم مخلوط نموده، آب تمرهندی را اضافه كرده و تفت می‌دهیم. برنج را آبكش نموده تخم گشنیز و زیره را كمی تفت داده، سپس به همراه سایر مواد، آن را لابه‌لای برنج ریخته و با آب و روغن برنج را دم می‌گذاریم. این پلو حدود یك ساعت زمان می‌برد تا آماده شود. سپس پلو مخلوط را در دیس كشیده و در صورت تمایل با كشمش سرخ شده آن را تزیین نموده و سرو می‌كنیم.


نقل از :مجله آشپزی سبز 68- ص61

کد: 651 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ چهارشنبه ۲۸ دي بازدید: 6411 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
2 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
3 ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
4 بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
5 لیست اقلام زیستی و غذایی موردنیاز مردم غزه، لبنان و یمن اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7 ۱۰ قلم داروی پرفروش در ایران/ سهم ۴۰ درصدی آنتی بیوتیک ها ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
8 چرا دندان عقل داریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
9 افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
10 ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمک‌های غذایی به مردم غزه ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
11 اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رستوران‌ها بحران چاقی را در کودکان تشدید می‌کنند متخصصان تغذیه هشدار دادند کودکان در رستوران‌ها بیش...

  وزن، تحرک و تغذیه عوامل مؤثر در ایجاد پوکی استخوان معاون مرکز تحقیقات استئوپروز گفت: تحرک و تغذیه از ...

  غذای گلادیاتورها را دوباره به سفره‌ها بیاوریم یک کارشناس تغذیه معتقد است، نان جو یکی از بهترین ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزایش میل جنسی با این 5 ماده غذایی در این نوشتار، به چند گیاه افزایش‌دهنده میل جنسی در مردان و زنان و یک داروی گیاهی که فقط در خانم‌ها باعث افزایش میل جنسی و برطرف کردن بی‌میلی و سردمزاجی می‌شود، اشاره می‌کنیم.
برنده عصر جدید نقاشی اش را در آشپزخانه شروع کرد پایگاه خبری لقمه: فاطمه عبادی برنده مسابقه استعدادیابی «عصر جدید» گفت: قصه نقاشی های من از نمکدان آشپزخانه آغاز شد و در این مسیر همسرم بزرگترین حامی و مشوق من بود.
انواع آرد برای تهیه غذاها+ دستور پخت غذا وقتی می‌گوییم آرد، شاید فکر کنید آرد، آرد است دیگر؛ چه فرقی می‌کند! اما باید بدانید آردها با وجود ظاهر مشابه هم، بسیار متفاوت‌تر از آن هستند که شاید باورتان نشود.
خط قرمزهای تغذیه‌ای ١٧ساعت روزه داری نزدیک به ١٧ساعت روزه‌داری، ماه رمضان را در سال‌های اخیر، متفاوت با سال‌های دیگر کرده است. گرمای هوا که با ورود به تیرماه؛ اولین ماه تابستان، شدیدتر می‌شود و تشنگی و گرسنگی، آزمون سخت روزه‌داری را سخت‌تر کرده است.