پلوی مخلوط ماهی و میگو را این‌گونه تهیه می‌کنند


برنج یکی از غذاهای اصلی ایرانی هاست که به شیوه های مختلفی تهیه می شود.

لقمه: گاهی اوقات از پختن غذاهای همیشگی خسته می‌شویم پس بد نیست كمی سلیقه و ذوق خود را به كار گرفته و یك غذای جدید درست نموده و به همراه اعضای خانواده در این روزهای زمستانی میل كنیم.

مواد اولیه:

برنج                                              500 گرم
ماهی شیرو میگو پاک کرده                 هر کدام 300 گرم
گشنیز خرد شده                             دو پیمانه
شنبلیله                                        یك قاشق سوپخوری
پیاز نگینی خرد شده                         یك عدد
كشمش                                       یك پیمانه
آب تمرهندی صاف شده                     یك پیمانه
نمك، فلفل قرمز، زیره و زردچوبه و روغن و تخم گشنیز به میزان لازم


طرز تهیه: 
ابتدا پیاز را با كمی روغن تفت می‌دهیم. ماهی و میگو را در آب جوش انداخته با سركه و كرفس به مدت پنج دقیقه می‌جوشانیم تا بوی زخم آن گرفته شود. سپس ماهی‌ها و میگوها را در آبكش می‌ریزیم تا آب آن به طور كامل گرفته شود. سپس آنها را به پیاز داغ افزوده و نمك، زردچوبه و فلفل قرمز را به مواد اضافه می‌كنیم. بعد سبزی‌ها را افزوده و مواد را خوب با هم مخلوط نموده، آب تمرهندی را اضافه كرده و تفت می‌دهیم. برنج را آبكش نموده تخم گشنیز و زیره را كمی تفت داده، سپس به همراه سایر مواد، آن را لابه‌لای برنج ریخته و با آب و روغن برنج را دم می‌گذاریم. این پلو حدود یك ساعت زمان می‌برد تا آماده شود. سپس پلو مخلوط را در دیس كشیده و در صورت تمایل با كشمش سرخ شده آن را تزیین نموده و سرو می‌كنیم.


نقل از :مجله آشپزی سبز 68- ص61

کد: 651 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ چهارشنبه ۲۸ دي بازدید: 6305 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
3 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
4 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
5 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
6 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
7 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
8 برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
9 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي
10 دستاورد سفر رییس سازمان دامپزشکی کشور به هند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
11 وضعیت صادرات محصولات کشاورزی و غذایی در ۸ ماه اول امسال ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه کسانی نمی‌توانند شیر سویا مصرف کنند؟ افرادی که به پروتئین شیر گاو حساس هستند، نمی‌توانن...

  در مورد میکروبی شدن معده چه می دانید؟ خوب جوید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ن غذا، وعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه‌های کم و...

  این میوه را در ماه رمضان فراموش نکنید خرما به خاطر داشتن منیزم ضد سرطان است.

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت