برای جلوگیری از پیری زودرس چه بخوریم؟


متخصصان اعلام کردند: مصرف بعضی مواد غذایی می‌تواند روند پیری را به تاخیر اندازد.

به گزارش لقمه، متخصصان دانشگاه آرکانزاس، روش‌های طبیعی را برای جلوگیری از پیری ارائه داده‌اند.

پیر شدن در افراد از زمانی که متولد می‌شوند، هم زمان با افزایش سن رخ می‌دهد و محققان اظهار می‌کنند که بعضی از عوامل منجر به پیری زودرس در افراد می‌شود. از این موارد می‌توان به استفاده از محصولات نامناسب برای پوست و مواد غذایی ناسالم اشاره کرد. مواردی نیز باعث تسریع پیری می‌شوند مانند التهاب، کمبود مواد مغذی، کمبود آب و استرس.

استفاده از مواد غذایی مناسب نیز در کاهش روند پیری موثر است. مانند مصرف مقدار زیادی سبزیجات غنی از فیبر، زردچوبه، زنجبیل، سبزیجات برگ سبز، پروتئین، دارچین که سطح قند خون را کاهش می‌دهد و استفاده از اسید چرب امگا 3.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6785 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۹ ارديبهشت بازدید: 3444 ساعت: 10:20 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پیری زودرس با این 8 غذا ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ خرداد
2 شیرینی هایی که شما را زشت می کنند! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
3 اینفوگرافیک | مصرف مواد غذایی مهم بعد از ۴۰ سالگی ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۴ اسفند
4 ارتباط بین رژیم غذایی مدیترانه ای با هوشیاری ذهن در سن بالا ۱۳۹۹ سه شنبه ۲۸ بهمن
5 با این خوراکی ها دیرتر پیر شوید ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
6 مضرات آلودگی هوا را با سیر از خود دور کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
7 ارتباط آسپرین با سرطان دستگاه گوارش ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
8 پنج مورد از خواص آب کرفس برای بدن ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
9 آسپرین ریسک سرطان کبد را در بیماران هپاتیت B کاهش می دهد ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
10 پنج پیشنهاد برای بهبود وضعیت سلامت در دوره پیری ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۶ مهر
11 آیا مصرف کلسیم بعد از یائسگی ضروری است؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین زمان مصرف کله پاچه غنی از ویتامین B۱۲ است که طرفداران بیشتری هم دارد....

  تغذیه مناسب در فصل تابستان یک متخصص تغذیه با اشاره به افزایش نیاز به مایعات د...

  نکاتی درباره انتخاب و طبخ برنج پلو و چلو از غذاهای اصیل ایرانی است که باید در طبخ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با میوه‌هایی که جوان‌كننده پوست و ضدپیری هستند با گذشت زمان، در اثر آلودگی‌های محیطی، نور آفتاب و استرس پوست به مرور شادابی و روشنی خود را از دست می‌دهد و پر از لك‌وچروک می‌شود. میوه‌ها و سبزی‌ها كه در هر فصل انواع مختلفی از آنها یافت می‌شود، ضدلك‌ها و ضدچروك‌های طبیعی‌اند كه خداوند خلق كرده است.
مقایسه نان سفید و سبوس‌دار کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور گفت: به‌طور میانگین نان سبوس‌دار نسبت به نان سفید دو برابر ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری دارد.
تـغـذیـه قـدیمی‌هـا 4 غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.
خوشمزه‌ترین‌ افطاری‌های ماه رمضان در پایتخت مشهور است که در تهران قدیم، روشنایی معابر تنها تا2 ساعت پس از غروب آفتاب ادامه داشت اما به میمنت از راه رسیدن ماه رمضان نه تنها عبور و مرور بعد از غروب آفتاب قطع نمی‌شد بلكه تا طلوع آفتاب ادامه داشت.