برای جلوگیری از پیری زودرس چه بخوریم؟


متخصصان اعلام کردند: مصرف بعضی مواد غذایی می‌تواند روند پیری را به تاخیر اندازد.

به گزارش لقمه، متخصصان دانشگاه آرکانزاس، روش‌های طبیعی را برای جلوگیری از پیری ارائه داده‌اند.

پیر شدن در افراد از زمانی که متولد می‌شوند، هم زمان با افزایش سن رخ می‌دهد و محققان اظهار می‌کنند که بعضی از عوامل منجر به پیری زودرس در افراد می‌شود. از این موارد می‌توان به استفاده از محصولات نامناسب برای پوست و مواد غذایی ناسالم اشاره کرد. مواردی نیز باعث تسریع پیری می‌شوند مانند التهاب، کمبود مواد مغذی، کمبود آب و استرس.

استفاده از مواد غذایی مناسب نیز در کاهش روند پیری موثر است. مانند مصرف مقدار زیادی سبزیجات غنی از فیبر، زردچوبه، زنجبیل، سبزیجات برگ سبز، پروتئین، دارچین که سطح قند خون را کاهش می‌دهد و استفاده از اسید چرب امگا 3.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6785 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۹ ارديبهشت بازدید: 3632 ساعت: 10:20 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
2 پیری زودرس با این 8 غذا ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ خرداد
3 شیرینی هایی که شما را زشت می کنند! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
4 اینفوگرافیک | مصرف مواد غذایی مهم بعد از ۴۰ سالگی ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۴ اسفند
5 ارتباط بین رژیم غذایی مدیترانه ای با هوشیاری ذهن در سن بالا ۱۳۹۹ سه شنبه ۲۸ بهمن
6 با این خوراکی ها دیرتر پیر شوید ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
7 مضرات آلودگی هوا را با سیر از خود دور کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
8 ارتباط آسپرین با سرطان دستگاه گوارش ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
9 پنج مورد از خواص آب کرفس برای بدن ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
10 آسپرین ریسک سرطان کبد را در بیماران هپاتیت B کاهش می دهد ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
11 پنج پیشنهاد برای بهبود وضعیت سلامت در دوره پیری ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا "استرس" باعث گرسنگی شما می‌شود؟ شاید کنترل کامل استرس در زندگی های پردغدغه امروزی ...

  چگونه غذا بخوریم تا فشار خون نگیریم وزارت بهداشت مجموعه‌ایی از دستورالعمل‌ها در رابطه ...

  کربوهیدراتها چاق نمیکنند/ شمارش کالری اشتباه است ادعاهای ضرر چربی‌های اشباع شده برای قلب، مصرف ٥ وع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز در مورد سوپ و سرماخوردگی معمولا در فصول سرد سال تمایل افراد به مصرف غذاهای گرم مانند سوپ افزایش می‌‌یابد و بیشتر خانواده‌ها سوپ رقیق، سبک و با هضم آسان را برای درمان سرماخوردگی مفید می‌دانند و از این رو در این فصول پرسش‌های سوپی زیادی مطرح می‌شود. این‌که آیا سوپ جوجه یا سوپ پای مرغ برای سرماخوردگی مفید است؟
چرا غذاهای رژیمی خطرناکند؟ آیا می‌شود از خوردنی‌های رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آن‌که نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا می‌توان به خوراکی‌های صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟
18 راه برای کاهش وزن و لاغری امروزه بسیاری از مردم لاغری را از جمله مشخصه‌های اصلی جذابیت و زیبایی می دانند، انتشار هزاران مقاله و کتاب مرتبط با رژیم های غذایی در کشورهای غربی و شرقی شاهد بر این مدعاست.
دیابتی‌ها پائیز را با سیب سپری کنند آغاز فصل پاییز به معنای وارد شدن به فصل انواع سیب هاست که از دیرباز به عنوان مظهر سلامتی شناخته شده است.