خورش ماست را برای آخر هفته تان بپزید!


خورش ماست یا "پخته بریون" یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که تهیه آن در آخر هفته خالی از لطف نیست.

مواد لازم

گوشت گردن بدون استخوان: 250 گرم (یا 300 گرم با استخوان)
ماست چکیده: 2ونیم کیلو
شکر: یک پیمانه سرخالی
زرده تخم‌مرغ: 2 عدد
آب : 2 تا 3پیمانه
پیاز: یک عدد
گلاب، زردچوبه، نمک، زعفران ساییده و خلال پسته، بادام و زرشک: کمی برای تزئین


روش تهیه

گوشت گردن را با پیاز، زردچوبه، نمک و آب کاملا بپزید. بعد از جدا کردن استخوان‌ها، گوشت را با گوشتکوب، خوب بکوبید تا سفید و یکدست شود. حالا وقت اضافه کردن زرده‌های تخم‌مرغ، ماست و شکر است و بعد می‌توانید این مایع را روی حرارت بگذارید. مواد را تا زمان جوش آمدن حسابی هم بزنید و بعد از جوش آمدن گوشت کوبیده شده را در تابه بریزید و مخلوط ماست، زرده تخم‌مرغ و شکر را به آن اضافه کرده و حسابی هم بزنید. بعد هم به این معجون کش‌دار زعفران آب کرده و اگر دل‌تان خواست گلاب اضافه کنید و با زرشک، خلال بادام و پسته تزئین کنید.

 

بعضی ها دوست دارند که این خورش را سرد بخورند. پس خورش را 24 ساعت پیش از آمدن مهمان‌ها درست کنید و در یخچال بگذارید تا جا بیفتد و روز مهمانی آن را سرد سرو کنید.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 7386 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ جمعه ۴ مهر بازدید: 2489 ساعت: 7:53 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
2 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
3 «سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
4 آداب نشستن دور کرسی و خوراکی ها در شب یلدا چه بود؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
5 طرز تهیه مینی تاکوی مرغ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
6 هضم چه غذاهایی ساده است؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
7 طرز تهیه دمپختک با خاگینه ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
8 نان سنگک شکم و پهلو را بزرگ می کند ومی تواند موجب بیماری کبد شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
9 آکروشکا یک غذای روسی خوشمزه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
10 رمز و راز درست کردن یک کتلت خوشمزه ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
11 مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چند توصیه برای کاهش اشتها تمام آنهایی که اهل رژیم‌ گرفتن‌ هستند، حتما این نک...

  رب‌های گوجه فرنگی غیر مجاز خانگی با نگهدارنده فراوان پایگاه خبری لقمه: مدیر آزمایشگاه غذا و داروی دانشگ...

  اپیدمی آنفلوانزا تا سه هفته ادامه دارد/ رعایت بهداشت فردی و عمومی پایگاه خبری لقمه: تعداد مرگ و میر ناشی از آنفلوانز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گلاب‌گیری در کوچه‌های قدیمی تهران+ عکس گلاب ناب کاشان و کرمان شنیده‌اید اما کسی تا به حال از گلاب ناب تهران چیزی نگفته است. گلابی که سال هاست در کوچه پس کوچه‌های جنوب تهران از دیگ‌های مسی می‌جوشد و در شیشه‌های نیزه‌ای راهی خانه و مغازه می‌شود.
چلغوز، نا سزا نیست! شاید نام چلغوز از نظر برخی افراد جامعه معنی و مفهوم خوبی نداشته باشد و عده‌ای آن را ناسزا بدانند، اما اشتباه نكنید. چلغوز فحش نیست! بلكه دانه‌ای آجیلی و سودمند است كه مغزآن شبیه به تخمه آفتابگردان بوده و طعمی مشابه بادام و پسته دارد.
خطرات زیاده روی در مصرف این غذاهای خوب برخی از مواد غذایی ارزش غذایی بالایی دارند و برای سلامتی خوب هستند لذا توصیه به مصرف آنها می شود ولی همین مواد غذایی سالم وقتی به مقدار زیاد مصرف شوند برای بدن مناسب نیستند و سبب مشکلاتی می شوند.
آزمایش چربی خون از چه سنی لازم است؟ چربی‌ها پس از آب و پروتئین سومین ماده تشکیل‌ دهنده بدن انسان هستند و مهم‌ترین منبع ذخیره انرژی در بدن محسوب می‌شوند.