روش تهیه سوپ عدس


با عدس می توانید این سوپ خوشمزه و پر خاصیت را تهیه کنید.

مواد لازم:

عدس 150گرم

شیر 1پیمانه

نعناع 2قاشق غذاخوری

استاک گوشت (آب گوشت به همراه مخلفات دلخواه)  1پیمانه

پیاز داغ 2قاشق غذاخوری

آرد 1قاشق غذاخوری

خامه  به میزان لازم


طرز تهیه:

عدس را پخته چرخ می کنیم.

پیاز را تفت داده نعناع را اضافه کرده و بعد نمک و فلفل زده آن را نیز اضافه می کنیم.

بعد شیر سرد ریخته کمی که جوشید عدس چرخ شده و استاک را اصافه کرده می گذاریم تا جا بیفتد و در آخر کمی گشنیز خرد شده وخامه زده سرو می کنیم.

 

دستور از فرزانه جوادی

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 7451 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۴ مهر بازدید: 2843 ساعت: 5:41 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توزیع نوشابه گازدار در غذاخوری ادارات ممنوع شد ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۱ خرداد
2 سرکه سیب با بدن ما چه می کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
3 با خوردن یک قاشق سرکه سیب از افزایش شدید قند پیشگیری کنید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير
4 افزایش نشاط و شادابی با مصرف روغن زیتون ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۴ فروردين
5 درمان تیرگی زیر بغل با خوراکی‌ها ۱۳۹۳ سه شنبه ۹ ارديبهشت
6 روش تهیه سیب پخته پائیزی ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۹ آبان
7 هات‌چاکلت با خامه شکلاتی-گردویی ۱۳۹۲ شنبه ۱۱ آبان
8 دستور پخت لقمه کاهویی مرغ ۱۳۹۲ دوشنبه ۶ آبان
9 روش‌هایی برای خوشمزه تر کردن سبزیجات ۱۳۹۲ جمعه ۱۱ مرداد
10 دستور پخت سالمون با سبزیجات ۱۳۹۲ دوشنبه ۳ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این خوراکی‌های باهوش کننده را بشناسید! کارشناس مسئول مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و ...

  نکاتی درباره انتخاب و طبخ برنج پلو و چلو از غذاهای اصیل ایرانی است که باید در طبخ...

  این خوراکی‌ها آفت دهان را تشدید می‌کنند کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت:...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

در یخچال تان را به روی کپک ببندید میوه، نان و هر خوردنی دیگری پس از مدتی کپک می زند. اصلا اگر چند روز از یخچال تان غافل شوید و در آن را باز نکنید تنها یک راه حل برای فرار از بوی بد یخچال تان برای تان باقی می ماند و آن راه حل هم ریختن مواد غذایی فاسد شده داخل سطل زباله است!
اخلاق مداری زیربنای کار حرفه ای من در آشپزی است پایگاه خبری لقمه: سرآشپز رضا جعفریان گفت: سعی کرده ام در درجه اول اخلاق را پیش زمینه کاری خودم قرار دهم و هیچگاه دچار غرور نشوم.
«نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران پایگاه خبری لقمه: شرکت تولیدکننده‌ مواد غذایی نستله، از جمله شرکت‌های حامی رژیم صهیونیستی به حساب می‌آید که در سرتاسر جهان دارای شعبه است.
پیشنهادهای کم‌حجم و پرکالری برای لاغرها متاسفانه برخی از افراد برای افزایش وزن غذاهای پرکالری، چرب ولی بدون ارزش تغذیه‌ای مصرف می‌کنند ولی بعد از مدتی که به وزن دلخواه رسیدند، دچار مشکلات فراوانی می‌شوند.