صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
ابتکار یک نانوایی در قم
ابتکار یک نانوایی در قم
لقمه: یک نانوایی در قم به ابتکار جالبی دست زده است. خوب است از این دست اقدامات در تمام فعالیتهای کسب و کار بیشتر شود.
فرستنده عکس ها: هادی میر رحیمی
نقل از :تابناک
کد:
756
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ شنبه ۶ اسفند
بازدید:
3505
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
تنبیه ۱۳۰ نانوایی متخلف
۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
2
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
۱۴۰۳ سه شنبه ۷ اسفند
3
قدیمی ترین نانوایی ایران کجاست؟
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
4
سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟
۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
5
آغاز طرح نظارت بر آرد و نان نانوایی ها
۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
6
رسیدگی به شکایت از بهداشت نانوایی ها ظرف ۴۸ ساعت
۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
7
آرد مورد نیاز نانواییهای جزیره خارگ تامین شد
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
8
کاهش مصرف آرد/ ۸۰ هزار نانوایی در کشور کارتخوان هوشمند دارند
۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
9
گم شدن روزانه ۵۰ میلیون نان لواش در نانوایی ها!
۱۴۰۱ يکشنبه ۱۸ دي
10
چگونه تاکسی اینترنتی حق نوبت مردم را می خورند؟
۱۴۰۱ دوشنبه ۱۸ مهر
11
آغاز مدیریت هوشمند آرد در استان تهران از امروز
۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ خرداد
نظرات
saye
jalebe.ama yani chi?
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
از بین بردن بوی بد بدن با خوراکی
بوی بدن یکی از مواردی است که وجودش باعث شرمندگی ا...
دلایل شایع احساس گرسنگی همیشگی
پایگاه خبری لقمه: چندین محرک برای گرسنگی وجود دارن...
روغن زیتون را حرارت ندهید
کارشناسان تغذیه در چند مطالعه مختلف تاکید کردند که...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چگونه بوی بد این 10 غذا را از بین ببریم؟
پایگاه خبری لقمه: چهره کاملا آراسته ای دارد؛ طوری که اصلا به مغزتان هم خطور نمی کند بوی نامطلوبی که داخل تاکسی کلافه تان کرده از سمت این شخص باشد!
توصیه هایی برای افراد سرمایی
این روزها که هوا سرد شده است، برخی افراد حتی با پوشیدن چندین لباس و جوراب پشمی هنوز هم احساس سرما میکنند. یک متخصص طب سنتی میگوید این افراد با خوردن زنجبیل و بابونه میتوانند احساس گرم شدن را در بدنشان تقویت کنند.
پاستیل استخوانساز است ؟
حتماً شنیدهاید كه برخی خوردن پاستیل را توصیه میكنند و میگویند به علت ژلاتینی كه دارد پرخاصیت و استخوان ساز است.
از ابداع بستهبندی جدید تا مشهور شدن برند شیلا
لقمه: برگ برنده ساندویچ شیلا، بستهبندی ویژه آن بود که به دلیل اندازه کوچکش و به این دلیل که باید دیده شود، به دنبال جعبهای مخصوص گشتم، اما در اندازههایی که میخواستم پیدا نکردم، بنابراین بستهبندی جدیدی ابداع کردم.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است