مواد لازم • یک عدد پیاز متوسط خرد شده • 4 حبه سیر رنده شده • دو قاشق چایخوری پودر سبزیجات معطر • دو قاشق غذاخوری کره • 850 گرم آب مرغ • یک عدد سیب زمینی خرد شده • 510 گرم اسفناج تازه • نمک • دو پیمانه شاهی آبی • 60 گرم پنیر پارمسان رنده شده • دو عدد گوجه فرنگی کوچک خرد شده طرز تهیه 1. در یک قابلمه، سیر، پیاز و سبزیجات معطر را داخل کره و روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود. 2. آب مرغ و سیب زمینی را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. پس از جوشیدن، در قابلمه را بگذارید تا سیب زمینی ها نرم شوند. سپس از روی حرارت بردارید. 3. دو پیمانه از اسفناج را کنار بگذارید و باقی اسفناج را داخل قابلمه بریزید تا 5 دقیقه بپزد. 4. سوپ را داخل غذاساز بریزید و آن را به پوره تبدیل کنید. سپس دوباره داخل قابلمه برگردانید و روی حرارت نمک اضافه کنید تا مزه دار شود. 5. سوپ آماده شده را با برگ های تازه اسفناج، شاهی آبی و گوجه فرنگی سرو کنید.
بازگشت به صفحه نخست