مواد لازم :
پودر خمیر ترش : یک قاشق سوپخوری
شکر : یک قاشق چایخوری
آب ولرم : یک چهارم پیمانه
آرد سفید : یک و یک دوم پیمانه
نمک : یک دوم قاشق سوپخوری
روغن : یک قاشق سوپخوری
آب گرم : یک سوم پیمانه
مواد رویه :
روغن زیتون : یک قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی : به مقدار لازم
پیاز کوچک : یک عدد ، ریز خرد شده
فلفل دلمه ای کوچک : یک دوم عدد، ریز خرد شده
مرغ تنوری با طعم دودی : تا ۱۸۰ گرم ، ریز خرد شده
پنیر موتزارلا : یک و یک دوم پیمانه ، رنده شده
طرز تهیه :
پودر خمیر ترش ، شکر و آب ولرم را مخلوط نموده و با در بسته در محیط مناسب قرار د هید تا عمل آید (پف کند ) . آرد و نمک را در کاسه ای الک کرده ، مایه خمیر عمل آمده را وسط آن ریخته ، آب ولرم و روغن را هم اضافه کنید . با مخلوط کردن مواد، خمیر را آماده کرده و به مدت ده د قیقه ورز دهید . خمیر آماده شده را در کاسه ای چرب شده قرار داده ، روی آن را پوشانده و به مدت ۴۵ دقیقه در محیط گرم قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود . پیازهای خرد شده را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شفاف شود . فلفل دلمه ای ها را هم اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا فلفل ها نیز نرم شوند .
بعد از استراحت ، خمیر را روی سطح آرد پاشی شده کمی ورز د هید تا نرم شود . سپس آن را به طول ۴۵ و عرض ۲۰ سانتی متر باز کنید . سطح خمیر را با سس قرمز آغشته کرده ، پیاز و فلفل دلمه ای تفت داده شده را روی سس بپاشید . مجدداً روی آنها کمی سس قرمز مالیده شود مرغ خرد شده را روی آن ها بپاشید . روی مواد را بانیر موتزارلای رنده شده بپوشانید . خمیر را از طول رول کرده و برش های یک سانتی متری بزنید و در سینی مورد نظر که کمی چرب شده قرار د هید . مجدداً روی اسلایس ها را با کمی سس قرمز و کمی پنیر رنده شده پوشانده و سینی را به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده با د مای ۳۵۰ درجه فار نهایت یا ۱۷۶ درجه سانتی گراد قرار دهید .
نکته :
ـ این دستور ۱۴۰ گرم کربوهیدرات ، ۱۰۵ گرم پروتئین ، ۷۵ گرم چربی ، ۱۶۸۸ کیلو کالری انرژی دارد .